Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Στο φουλ η Υπηρεσία Καθαριότητας-Πρασίνου για το τριήμερο των Αποκρεών (ΦΩΤΟ)

Με εντατικούς ρυθμούς δουλεύουν τα συνεργεία καθαριότητας/πρασίνου του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων σε όλο το εύρος του δήμου.

- Advertisement -

Από την Κινέτα εώς και την Μαυρολίμνη, σε όλο το μήκος και πλάτος του δήμου, τα συνεργεία του της Υπηρεσίας καθαριότητας-πρασίνου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καλλωπίσουν δρόμους, παρτέρια, παραλίες έτσι ώστε, η εικόνα που θα αντικρύσουν οι χιλιάδες επισκέπτες το τριήμερο των Αποκρεών να είναι αντάξια ενός από τους ωραίους τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

Με «μαέστρο» τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Θανάση Μουζάκη, όλα τα παιδιά της υπηρεσίας-παρ’όλες τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό- δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να αναβαθμίσουν τους δημόσιους χώρους του δήμου.

Το Λουτράκι, οι Άγιοι Θεόδωροι αλλά και όλοι οι περιφερειακοί οικισμοί του δήμου, αναμένουν χιλιάδες επισκέπτες για το τριήμερο των Αποκρεών και αν ο καιρός βοηθήσει, θα δημιουργηθεί ακόμα ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Δείτε φωτογραφίες από τις εντατικές εργασίες της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρέαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Σε βόλτες που κάνω βλέπω να βάζουν λουλούδια στα παρτέρια και γλάστρες προς την παραλία. Μπράβο στον φίλο μου τον Θανάση που φροντίζει να είναι καθαρό και ωραίο το Λουτράκι μας τώρα που θα έρθει κόσμος. Ελπίζω να το στείλω το σχόλιο

  2. Ωραιες η promo φωτογραφιες αλλα η πραγματικοτητα ειναι λιγο διαφορετικη.
    Οποιος περπατησει λιγο γυρο γυρο βλεπει οτι ισχυει το “οσα βλεπει η πεθερα”.
    Τελος παντων,οπως λεει και το αρθρο το 3ημερο θα περασει πολυς κοσμος ,οποτε το δεν ειναι μονο το πριν αλλα και το μετα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog