Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Κάποιοι επίτηδες…κατάλαβαν «λάθος» !

Όταν γράφεις αλήθειες, πονάνε!

- Advertisement -

Μετά το χθεσινό δημοσίευμα του loutrakiblog.gr «Tα εν δήμω Λουτρακίω: Παραπολιτική στήλη (19-3-2024)» και τον καταιγισμό τηλεφωνημάτων από συμπολίτες μας, που μας έδωσαν συγχαρητήρια για όσα γράψαμε, κάποιοι τεχνηέντως προσπάθησαν να πουν τα δικά τους, δηλαδή ότι συνέφερε!

Κάποιοι είπαν ότι θέλουμε να κλείσουμε τα μαγαζιά της παραλίας! Ακόμα και αυτοί που μας το μετέφεραν γελούσαν!

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, κανένα loutrakiblog.gr, καμμία Χαρά και κανένας Μιχάλης δεν θέλουν να κλείσουν τα μαγαζιά της παραλίας!

Αντιθέτως τόσα χρόνια έχουμε υπερασπιστεί τους μαγαζάτορες, έχουμε γράφει εκατοντάδες άρθρα, τους έχουμε διαφημίσει, και σε κάθε κακόβουλο που θέλει να πλήξει την εικόνα τους, τις επιχειρήσεις τους ή την πόλη μας, το Loutrakiblog.gr σήκωσε τοίχο προστασίας και με την αρθρογραφία του έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Μερικά παραδείγματα, την περίοδο με τις τσούχτρες, όταν τους επιτέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, όταν κατηγορήθηκαν ότι αβαντάρουν τον LTO, όταν τους κατήγγειλαν για τα σκουπίδια της παραλίας, όταν τους κατήγγειλαν για τη μουσική και άπειρες ακόμα περιπτώσεις. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι όταν η Περιφέρεια θέλησε να καπηλευτεί και να οικειοποιηθεί το info Kiosk, το loutrakiblog φρόντισε να «συναιτίσει» τον πρώην Περιφερειάρχη και τους πρώην αντιπεριφερειάρχες, ότι το Info είναι περιουσία των δημοτών και των επαγγελματιών του Λουτρακίου. Για του λόγου το αληθές μπορεί ο οποιοσδήποτε να ρωτήσει τον Πρόεδρο του LTO και να μάθει τι ακριβώς κάναμε για να σταματήσουν να βάζουν πόδι στον Ισθμό και να πουλάνε Costa Navarino και όλη την περιφέρεια εκτός από το Λουτράκι!

Πρόσφατο παράδειγμα, τα καλοκαιρινά αυτόφωρα, που το loutrakiblog.gr υπερασπίστηκε τους επιχειρηματίες της παραλίας, βάζοντάς τα ακόμα και με το Διευθυντή της Αστυνομικης Διεύθυνσης Κορινθίας.

Πρότεινε στον Πρόεδρο του Συλλόγου Επισιστιστών κ. Γιάννη Κόντη από καιρό, να καταγραφούν οι όποιες αστοχίες στις πέργκολες των καταστημάτων και να αποσταλεί μέσω του Δήμου έγγραφο στην Περιφέρεια, ούτως ώστε να μεριμνηθεί άμεσα η αποκατάσταση της όποιας ζημίας, διότι αν το έργο αποπερατωθεί, ίσως να μην γίνει καμμία επισκευή και να επιβαρυνθούν τα έξοδα οι ίδιοι οι μαγαζάτορες.

Σε κάποιους (ευτυχώς ελάχιστους και συγκεκριμένους) δεν ήταν αρεστά τα όσα γράψαμε, αλλά κάποτε πρέπει όλοι να λειτουργούμε σύννομα σε αυτή την πόλη και να μην πετάμε την μπάλα στην εξέδρα όταν δεν μας συμφέρει, oύτε να διασπείρουμε ψέμματα για να καλύψουμε κάποιοι τα λάθη μας! Το κυριότερο, πρέπει να λειτουργούμε για το κοινό καλό και όχι μεμονωμένα! Να σεβόμαστε και τους επιχειρηματίες άλλων δρόμων που είναι άδειοι και δεν τυγχάνουν των ίδιων προνομίων…

ΥΣ. Για τους άλλους, που έσπευσαν να κάνουν αναφορά στο facebook για να κατέβει το άρθρο, όχι μόνο δεν το κατάφεραν! αλλά αποκαλύφθηκαν κιόλας!

*φωτο αρχείου

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο το πρόβλημα και γενικά οι μουρμούρα που γίνετε !!Ημουν παρών την περίοδο Αποκριες και Καθαρά Δευτέρας και τα είδα όλα όμορφα και ωραία και με πολύ κόσμο !!

    • Νομιζω οτι το προηγουμενο αρθρο ειναι ξεκαθαρο.Καποιοι καταστηματαρχες εβγαλαν τραπεζοκαθισματα περαν απο εκει που προβλεπεται,αποκομιζοντας περισσοτερο κερδος απο τους υπολοιπους νομοταγης καταστηματαρχες.
      Χωρις να γινονται ελεγχοι,χωρις να μπουν τα προβλεπομενα προστιμα.
      Και οταν κατι τετοιο γινεται ενα απλο 3ημερο (και μαλλον το ιδιο θα γινει και αυτο της 25ης) τοτε θα γινει και το καλοκαιρι.Και αφου ξεκινησαν να το κανουν καποιοι χωρις συνεπειες,τοτε γιατι να μην το κανουν και οι υπολοιποι?
      Νομιζω καταλαβαινουμε που οδηγει ολο αυτο..
      Πολυ κοσμο σιγουρα ειχε και απο οργανωση και εκδηλωσεις ηταν σχετικα οκ.
      Τωρα τι ακριβως βρηκες ομορφο και ωραιο σε αυτη την ομοιογενη τσιγκινη αηδια, στα κομμενα/”καμμενα” δεντρα και σε αυτο το ο θεος να το κανει παρκο,ο θεος και η ψυχη σου.

  2. Να χαιρετήσω τον παλιό σχολιαστη τον ΜΑΧ !!Φιλε μου καλε φυσικό είναι σε κάποιους να αρέσει σε άλλους όχι αυτο που γίνετε κοντά 2 χρόνια τώρα στην παραλία μας !!Ομορφο και ωραίο το είδα εγώ εσυ το βλέπεις διαφορετικά !Καλο θα είναι να περιμένουμε να τελειώσει πρώτα και μετά να κανουμε αν χρειαστεί κριτική και σίγουρα αν κάτι δεν γίνει σωστό να το φτιαξουν !!Σιγουρα από ότι ήταν η παραλία σχεδόν 50 χρόνια έγιναν αλλαγές σε μοντέρνα γραμμή και εδώ είναι το θέμα η το πρόβλημα !!Μοντερνα γραμμη σίγουρα έχει και πρέπει να την συνηθίσουμε !Χαρηκα που τα ειπαμε μετά από καιρό ΜΑΧ

  3. Χαίρομαι που ξαναβλέπω τον φίλο σχολιαστη ΜΑΧ να γράφει εδώ στο μπλογκ !!Επειδη με ανέφερες στο σχόλιο ,θα πω και εγώ την γνώμη μου !!Φυσικο είναι να μην αρέσει σε όλους ,η να περιμεναν κάτι διαφορετικό σε αυτο που γίνετε 2 χρόνια στην παραλία !!Λιγο χοντρό το «αηδία «φίλε ΜΑΧ !!Μοντερνα γραμμή ,ομοιογένεια ότι θες πες ,ας περιμένουμε να τελειώσει και να κάνουμε το λογαριασμό !!Μετα από 50 χρόνια που ήταν η παραλια όπως την θυμαμε εγώ γίνετε κάτι νέο και θέλω να πιστευω να αντέξει αλλά 50 χρόνια !!Καλησπερα φίλε ΜΑΧ

  4. Να χαιρετήσω τον παλιό σχολιαστη ΜΑΧ !!Αφου με ανέφερες στο σχόλιο σου να σου απαντήσω !!Αυτο που γίνετε κοντά 2 χρόνια τώρα στην παραλία ,λογικο και φυσικό να μην ικανοποιεί όλους εμάς ντόπιους ,παραθεριστές ,επισκέπτες κλπ !!Θελω να πιστευω ότι ενδιαφερεσε για τον τόπο μας και τα σχόλια σου έχουν οσο θυμαμαι στο παρελθόν να σχολιαζεις ,με την καλή έννοια που λέω εγώ !!Δεν μου άρεσε τον»αηδία «που έγραψες και είναι λίγο υπερβολικό νομίζω !!Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε φίλε μου καλε είναι να περιμένουμε να τελειώσει το έργο και να κάνουμε τότε την κριτική !!Οσο θυμαμαι εγώ προσωπικα την παραλία μας για 50 και πλέον χρόνια νομίζω ότι η μοντέρνα γραμμή που έχει τώρα δεν είναι και τόσο άσχημη !!Χαρηκα που τα ειπαμε μετά από πολύ καιρό φίλε ΜΑΧ

  5. Να χαιρετήσω τον παλιό σχολιαστη ΜΑΧ !!Εδω και περίπου 2 χρόνια γίνετε μια αλλαγή στην παραλία μας !!Φυσικο και λογικο είναι να μην αρέσει σε όλους η εικόνα μέχρι στιγμής των έργων !!Λογικο επίσης είναι φίλε ΜαΧ να περιμένουμε να τελειώσουν τα έργα και μετά να κάνουμε ταμείο !!Ξερω ότι ενδιαφερεσε για τον τόπο μας και δεν έχεις πρόθεση για να δημιουργείς καταστάσεις όπως συστηματικά κάνουν άλλοι για τον δήμο ,τον δήμαρχο κλπ !!Χαρηκα που τα ειπαμε μετά από καιρό και χαίρομαι που μετά από κοντά 50 και βάλε χρόνια που εγώ θυμαμε την παραλία να αλλάζουν όλα σχεδόν !!

    • Ημουν απο τους πρωτους (αν οχι ο πρωτος) σε αυτο το blog τοτε που ειχε ανεβει το αρθρο με τις μακετες & την περιγραφη του εργου που ελεγα στους σχολιαστες ακριβως αυτο το πραγμα “περιμενετε να το δουμε & να μιλησουμε τοτε”.
      Ακριβως επειδη θεωρουσα επιτακτικη & αδικαιολογητος καθυστερημενη την αναπλαση του μετωπου,που τοσο μεγαλη αναγκη ειχε η πολη.
      Δυστυχως ολοι αυτοι που εξεφραζαν τις αντιρρησεις τους & τις ανησυχιες τους αποδειχτηκε οτι εβλεπαν καλυτερα το τι ερχοταν.😶😶😶

      Η ομοιογενεια μπορει να θεωρειται μια μοντερνα τεχνοτροπια και δεν διαφωνω με το να την ακολουθουν οι μηχανικοι και οποιοι αλλοι ασχολουνται ΑΛΛΑ οπως για καθε τι υπαρχει ο σωστος τροπος και ο λαθος τροπος.
      Μια αναπλαση ΠΡΕΠΕΙ να σεβεται και να αναδεικνυει την ταυτοτητα του τόπου.
      Ακομα και μεσα απτην ομοιογενεια ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να εξαλειφθει η διαφορετικοτητα,η πολυμορφια, ώστε να αναδεικνύεται η μοναδικότητα κάθε περιοχής.
      Και να σου πω το πιο απλο παραδειγμα,υπαρχουν κολωνες φωτισμου ακριβως σαν αυτες τις σκουριασμενες,τις ετοιμορροπες που ομως ταιριαζαν στην εικονα της λουτροπολη μας, που λειτουργουν με led και ηλιακη ενεργεια,θα μπορουσαν να ειχαν μπει αυτες αντι για κολωνες ποτ συναντας σε μια μεγαλουπολη/τσιμεντουπολη.
      Για να μην μιλησουμε τωρα για το στρωμενο τσιμεντο κατα μηκος του μετωπου,τις ασχημες ζαρντηνιερες κλπ κλπ
      Οσο για τα μαγαζια πιστευω οτι καποια στιγμη θα το παρουν αποφαση απο μονα τους και θα κανουν οσες παρεμβασεις μπουρουν ωστε να δωσουν το καθενα την ταυτοτητα του.

      “50 χρόνια που ήταν η παραλια όπως την θυμαμε εγώ γίνετε κάτι νέο και θέλω να πιστευω να αντέξει αλλά 50 χρόνια” διαβαζω και λες…Για να δουμε..Οι ντουζιερες παντως δεν αντεξαν 5 μηνες..οι παλιες ομως…🤔🤔🤔

      Το χω γραψει και παλια και θα το ξαναγραψω μια αναπλαση που μπορει να “λειτουργει” αλλα και να μοιαζει ωραια στο Μικρολιμανο,δεν σημαινει οτι ταιριαζει και “λειτουργει” στο Λουτρακι.
      Αλλες περιοχες,αλλες αναγκες,αλλες ιδιαιτεροτητες.
      Δυστυχως καποιοι δεν φαινεται να το καταλαβαν και βλεπουμε ενα copy-paste.
      Ας ξυπνησουν τουλαχιστον στο τελευταιο τμημα (αυτο το παρκου) και ας το κανουν σωστα,οταν αν και οποτε.

  6. Χαρά , Κατ’ αρχήν ζητώ συγνώμη για την υπόδειξη αλλά όσο τα σχόλια θα υποβαθμίζονται ( καταλαβαίνεις τι ακριβώς υποννοώ ) τόσο θα υποβαθμίζεται και η δύναμη παρέμβασης του blog .

  7. Mα δεν μίλησε ο ΜΑΧ για καλοτεχνίες, αλλά για αισθητική. Τί θα πει να τελειώσουν τα έργα και να κάνουμε ταμείο? Θα πληρώνουμε εμείς αυξημένα δημοτικά τέλη για να επιδιορθώνονται καινούριες κατασκευές? Τί εμπλέκεται αυτός σε δικά μας θέματα? Πες βρε ΜΑΧ τι εννοείς, γιατί δεν κατάλαβε τίποτε από τα γραφόμενά σου και την κριτική σου για τις αηδίες, καλά το’πες. Μα τόσο άσχετος είναι πια? Όλα τα βρήκε ωραία, λέει. Είναι δυνατόν?!!!?? Εκτός κι αν λέει μόνο για να μας τσιτώσει και να τραβήξει την προσοχή μας.

  8. Οι κατασκευές είναι προχειροδουλειά, φτηνοδουλειά και το θέαμα άκομψο, σχεδόν αποκρουστικό. Όπως διαμορφώνεται η παραλία, αφαιρεί από το Λουτράκι βασικά του στοιχεία, σβύνει την αρχοντιά του, την προσωπικότητά του και την καλαισθησία που το χαρακτήριζε. Μοντερνοποίηση και εξέλιξη δεν χαρακτηρίζεται αυτό, αλλά ατσουμπαλότητα. Όλοι οι μόνιμοι δημότες το έχουν προσέξει.

  9. Ευχαριστώ τον φίλο ΜΑΧ !Με κάλυψε η ανάλυση σου ,και συμφωνο στα περισοτερα που αναλύσες με τις παρεμβάσεις και μοντέρνα γραμμή !Αυτο που είπες ότι άλλου μπορεί η ανάπλαση να ταιριαζει άλλου όχι είναι το «λάθος «που ισως έγινε !!Φυσικα και επειδη έχω καλή μνήμη και θυμαμαι τους σχολιασμούς σου γενικά για θέματα τοπικά ,και ξέροντας ότι μόνο το καλό του τόπου μας θέλεις σου εγραψα !!Για τους άλλους δυο τώρα που ζητούν να μου αναλύσεις γιατί δεν κατάλαβα είναι για τα μπάζα !!30 χρόνια εδώ στο εξωτερικό έχω δει πολλες ανάπλασης σε περιοχές που έχω επισκεφτεί εκτός της πόλης που μενω !Παντου επικρατούν μοντέρνα γραμμή τίποτα παραδοσιακό και κυρίως ομοιόμορφα !!Μπορει να γίνουν και αλλαγές αν στο τελος δεν είναι καλά η μη λειτουργικά !Η αρχή έχει γίνει φίλε ΜΑΧ και αυτο το θετικό

    • Η εννοια της αναπλασης δεν ειναι ντε και καλα ο εκμοντερνισμος μια περιοχης.
      Οταν μιλαμε για αναπλαση μιλαμε κυριως για αποκατασταση ενός πραγματος,μιας περιοχης στην προκειμενη περιπτωση,στην αρχικη του μορφη σε συνδιασμο με διαφορες βελτιωσεις που μπορουν να βελτιωσουν την οποιαδηποτε λειτουργηκοτητα του.
      Δεν εχω βρεθει στο Ηνωμενο Βασιλειο για να ξερω & να μπορω να (συγ)κρινω αυτα που λες,αλλα πριν λιγα χρονια ειχα βρεθει στην Ρουμανια & σε οποιαδηποτε χωριουδακι ή μικρη πολη που βρισκοταν προς το δρομο αλλα και κοντα σε ενα απο τα καστρα τους (που ειναι απτα βασικοτερα αξιοθεατα τους) εβλεπες ολα να ειναι προσεγμενα,σωστα συντηριμενα ,επιδιορθωμενα και να νομιζεις οτι ο χρονος δεν τα εχει αγγιξει.
      Προσεχε δεν λεω για τα καστρα & τα μνημεια αλλα οτι υπαρχει γυρω γυρω.
      Γιατι θελουν ο κοσμος που θα παει να δει το καστρο και θα του παρει κανα 40λεπτο αντε 1ωρα πχ, να κατσει μετα στο χωριο αντι να γυρισω πισω στο Βουκουρεστι.
      Το Λουτρακι μπορει να μην εχει καποια attraction αλλα εχει την φυσικη του ομορφια και δυστυχως δεν επενδυσαν σε αυτην.
      Γιατι ο αλλος να κανει μια ωρα δρομο να ερθει και να μην παει για μπανιο στα…Βοτσαλακια και καπακι καφε Μικρολιμανο.
      Φιλε Αντρεα τα λειτουργικα θεματα οντως διορθωνονται (γενικα, γιατι στο Λουτρακι επρεπε να ρθει η αναπλαση για να φυγουν καποιες ετοιμοροπες κολωνες,που ο φωτισμος στον μολο δεν λειτουργει εδω & χρονια,που που που), για την εικονα δεν πιστευω το ιδιο αλλα θα το δουμε στο τελος.

      υγ.Μια και μιλησα για Ρουμανια,αν δεις καποιος τα παρκα τους απο το πιο μικρο εως τα πιο μεγαλα που πιανουν πραγματικα τα ζηλευεις και μετα γυρνας και βλεπεις το Π Ζερβος και μενεις με ενα μεγαλο γιατι?

  10. Χαίρομαι που υπάρχουν Λουτρακιωτες σαν τον φίλο τον ΜΑΧ για τον τρόπο σκέψης τους ,για την καλή κριτική ,για τις ανησυχιες τους κλπ !!Δεν τον γνωρίζω τον ΜΑΧ ,θα ήθελα να τον γνωρίσω αν γίνετε και αν με γνωρίζει αυτός στην επόμενη επίσκεψη μου στο Λουτρακι να με βρει !!Σιγουρα δεν γνωρίζω ποιοι αποφάσισαν για τα σχέδια της ανάπλασης και δεν είναι το θέμα μας αυτο !Και εγώ μακέτες και ότι κυκλοφόρησε στο διαδύκτιο είδα !!Ο φίλος που λέει έκτρωμα και αίσθηση γούστου μηδέν λίγο υπερβολικός !!ο φίλος μου ο Δήμαρχος που ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό και σε άλλες περιοχές της χώρας σίγουρα θα έχει δει ανάπλασης εκεί !Και φυσικα ο υπευθινος αρχιτέκτων μηχανικός εργολάβος ότι είναι σίγουρα ικανός και εμπειρος και από όλους εμάς που κριτικαρουμε !!Την Καλησπερα μου σε όλους

  11. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  12. είπα ότι είναι έκτρωμα η παραλία, αλλά εκράζω την προσωπική μου γνώμη. Εγώ δεν σχολίασα τη γνώμη άλλου που δεν διαμένει εδώ και βρἰσκει τα έργα ανάπλασης τέλεια. Να μιλάς για τον εαυτό σου και να αφήσεις τις κριτικές μας όπως τις εκφράζουμε. Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του. Άϊντε από εκεί, τώρα είναι απολύτως αντιληπτό γιατί έχεις ανθρωποδιώκτη. Εσύ είσαι υπερβολικός, όχι εγώ. Είπα εγώ σχόλια για τη δική σου τη γνώμη? Όχι. Έτσι κι εσύ να σέβεσαι τη δική μου. Τελικά ψάχνεις να τσακωθείς με κόσμο εσύ κάθε φορά εδώ μέσα. Αφού δεν σέβεσαι ο ίδιος την ηλικία σου, πώς θέλεις να την σεβαστούν άλλοι?

  13. Προσωπικα θελω το Λουτρακι μας μετα τα εργα να δειχνει λουτρακι των παλιων καλων καιρων, οχι νιουπορτ της συννεφιας, σκοτεινιας και ακεφιας. Θα δουμε το αποτελεσμα, αλλα ολα συγκλίνουν προς το δευτερο δυστυχως.

  14. Εγώ έκανα διάλογο με τον ΜΑΧ και ανάφερα το δικό σου σχόλιο υπερβολικό !Δεν ξέρω ποιος γράφει σχόλια !!Και ο ΜΑΧ και άλλοι όπως βλέπεις απάντησαν στο δικό μου σχόλιο !Τι μου λες μετά για γνώμη προσωπική !!Εγω δηλαδή να μην εκφράσω την γνώμη μου !Εδω δεν έχουμε δημοκρατία ?και υπερβολικό έγραψα όχι τα κατεβατά βλακείας που γράφεις και εσυ και ο άλλος !!Το ποιος ψαχνει να τσακωθεί πάνε άλλου !!

  15. Κακογουστη η αναπλαση τουλ να χρωματιστουν εναλλαξ τμηματα του δαπεδου (πχ καφε , γκρι- κοκκινο κοκ) να σπασει η μονοτονια. Σιγουρα θα αρχισουν διαβρωσεις σε μερικα χρονια λογω θαλασσινου νερου. Επισης αυτο το λεω στην κα Βαραβερη πρεπει καπως να προστατευθει το επιπεδο των σχολιων. Η κατασταση ειναι τουλαχιστον απαραδεκτη και νομιζω υπαρχουν τροποι αμεσοι εμμεσοι κοκ ωστε να καταδειχθει αυτο και να σταματησει.

  16. Κοιτα φιλαρακο δεν θα μας σπας τα νεύρα κάθε τόσο με τα κομπλεξικά θέματα που έχεις !!Εκανα στο άρθρο αυτο ένα σχόλιο προσωπικό μου είπα και εγώ την γνώμη από την πρόσφατη επίσκεψη μου στο τόπο μου !!Ο φίλος ο ΜΑΧ απαντησε με ωραίο τρόπο ,είπε την γνώμη του ,μου ανάλυσε και εξήγησε τι νομίζει ότι είναι σωστό η λάθος ,κάναμε έναν διάλογο όμορφα και ωραία !!Εσενα σε ανέφερα ότι εισε λίγο υπερβολικός !!Ουτε σε χαρακτήρισα ουτε σου είπα όλα αυτά που αναφέρεις και κάποιος άλλος που γράφει για το δικό μου σχόλιο !!Δεν ξέρω ποιος σχολιάζει και δεν μπορώ να βγάζω άκρη με εσάς και τα σχόλια !!Τωρα άμα αρχίσω και εγώ να χαρακτηρίζω όπως εσυ και οι άλλοι θα μας κόψει η Χαρά !Εσεις και εσυ ξύνεστε στην γλίτσα του τσοπάνη και προκαλείτε και με προκαλείτε !!Με τον φιλο τον ΜΑΧ τα ειπαμε όμορφα και ωραία γιατί ο άνθρωπος δεν είναι κομπλεξικός ουτε προκαταλημενος και σκατοψυχος σαν του λόγου σου !! Να περάσει παρακαλω Χαρά

  17. Σε παρακαλώ πολύ, κάνε μου τη χάρη. Το πως μιλάς με τους φίλους σου, είναι δικό σου θέμα. Αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να χαρακτηρίζεις τον καθέναν όπως τους φίλους σου. Με χαρακτήρισες υπερβολικό. Και μόνη η δικαιολογία σου δείχνει καθαρά πως στερείσαι κοινωνικού φέρεσθαι και τρόπων συμπεριφοράς. Γιαυτό έμεινες ξεχασμένος μακρυά από την Ελλάδα.

  18. Έχεις εσυ συμπεριφορά ??Εγω είπα «υπερβολικος « σε κάποιο άγνωστο σχόλιο !!Το υπερβολικος είναι βρισιά η κακος χαρακτηρισμός ?Το ανθρωποδιωκτης και όλα τα αλλά ειρωνικά που γράφετε εσεις που ξέρετε ποιος γραφει κάθε σχόλιο γιατί βάζω το όνομα μου !!Σε παρακαλω και εγώ πολύ στο μέλλον να μην ανακατεβεσε οταν μιλάω εγώ με κάποιον όπως έκανα με τον φίλο τον ΜΑΧ !!Και ότι πιστεύεις για εμένα να το κρατας για πάρτη σου !!Και στα λέω πολύ ήπια γιατί θα κοπεί το σχόλιο !Μαζεψου !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog