Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Παρουσία του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού το Θεματικό Εργαστήριο Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Ναύπλιο

Οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη από το Ναύπλιο

- Advertisement -

Τη στέρεη βάση Πολιτικής, Σχεδιασμού και Εφαρμογής που ακολουθείται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στα θέματα της Επικοινωνίας των έργων και των παρεμβάσεων, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, στο Θεματικό Εργαστήριο Επικοινωνίας με τίτλο: «ΕΡΓΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ», που πραγματοποιείται το διήμερο 19 και 20 Μαρτίου 2024, στο Ναύπλιο, από τη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

H ίδρυση ενός Περιφερειακού Παρατηρητηρίου για την Κλιματική Αλλαγή, η επεξεργασία και η αξιοποίηση των υποπροϊόντων των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων με νέες τεχνικές και η βελτίωση της πρόσβασης των ατόμων με κινητικά προβλήματα σε δομές και υπηρεσίες, ταυτόχρονα με την παρουσία τους στην εκπαίδευση, την κατάρτιση και την επιχειρηματικότητα ήταν οι τρεις στρατηγικές ενότητες, στις οποίες αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αναλύοντας το όραμα της Περιφέρειας.

«Υποστηρίζουμε τις κοινές μας πολιτικές και προωθούμε σθεναρά τις προσπάθειές σας», σημείωσε κατά την εισαγωγή του ο Περιφερειάρχης και στάθηκε στη διαφάνεια που αποτελεί απαράβατο όρο επικοινωνίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στους πολίτες. «Η δημοσιότητα και οι πρωτοβουλίες για την προώθηση των έργων, έχουν μεγάλη αξία και καταδεικνύουν τις προσπάθειες αλλά και τους πόρους που διατίθενται για τη χρηματοδότησή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και τους ζήτησε να μοιραστούν ιδέες και εμπειρίες. «Ανυπομονούμε για τα αποτελέσματα του Εργαστηρίου σας προκειμένου να υιοθετήσουμε και να εφαρμόσουμε νέες ιδέες, μη διστάσετε να τις μοιραστείτε μαζί μας», σημείωσε.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής, Αντώνης Ψαράκης, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες στο Θεματικό Εργαστήριο Επικοινωνίας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog