Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έρχεται το Corinthian Pro MMA 2024 στις 24 Μαρτίου

πληροφορίες για τους αγώνες

- Advertisement -

Η πολύ επιτυχημένη και πρώτη διοργάνωση εξ ολοκλήρου ΜΜΑ στη Πελοπόννησο επιστρέφει δυναμικά και το 2024!

Το Corinthian Pro MMA (CPΜΜA), ο ετήσιος θεσμός με επίλεκτους αγώνες ΜΜΑ ετοιμάζει την «δράση» του στο Club Hotel Casino Loutraki στις 24 Μαρτίου 2024.

Το φετινό CPMMA θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά μαχητικών αθλημάτων όπου οι πιστοί φίλοι και θεατές του MMA, θα εντυπωσιαστούν από τους Έλληνες αθλητές, υψηλού επιπέδου που θα αγωνίζονται, σε απόσταση αναπνοής από το κοινό!

Πέρα από την αθλητική δράση, η συμμετοχή των Onel & Christina, οι ξεχωριστοί σε όλους μας «UMOVE», είναι σίγουρο ότι θα απογειώσουν την ροή των φετινών αγώνων, με μια χορευτική επίδειξη σύγχρονου & brakedance χορού.

Μείνετε συντονισμένοι, το CPMMA 2024 είναι άχαστο! Με εκρηκτικές αθλητικές συμμέτοχες, VIP καλεσμένους, εκπλήξεις & φυσικά After Party στο ξεχωριστό «Κολωνάκι Spirits» στο Λουτράκι.

Το 2024, γράφουμε ιστορία και ανεβαίνουμε επίπεδο!
Μην λείψει κανείς!

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε εσεις πικραμένοι μην σπαταλάτε τον χρόνο σας να γράφετε τα «κουφα «που έλεγε και ο Χάρρυ Κλυν !!Ευτυχως που υπάρχει μετά από μένα φυσικα ,ο φίλος μας ο Τάσος να πει δυο σωστές κουβέντες να ενημερώνει όπως και ο Αντρικος τα νούμερα εδώ μέσα !!Λοιπον σήμερα το μενού έχει ποικιλία !Οχι κρεατικών η θαλλασινων αλλά ποικίλης ύλης !!Πενταρα η εθνική την ποδοσφαιρομάνα Καζακστάν !!Ο Μαρινακης έκανε μια καλή μπάζα κοντά στα 200 μυρια ντολαρς πουλησε 3 βαπορια του !!Θα τα ριξει στον θρύλο και θα γίνει σούπερ η ομάδα !!Και τώρα που πιασαμε για τα ντολαρς να πούμε και για μια συμφωνία ορόσημο στην χορηγία !!Η θρυλική Εθνική Γερμανίας μετά από 70 χρόνια με την Adidas που την φορούσε τώρα θα πάρει τα δολάρια της Nike για μια 7ετια !!Αυτα τα ολιγα προς ενημέρωση !!Σχολιαζουμε και ενημερώνουμε και συμπληρώνουμε ότι δεν προλαβαίνει το μπλογκ !!Ασε τους άλλους να λένε για λαγάνες ,εξωχικα ,και καρναβάλια Αντε γεια μας αν περάσει και αν το στείλουμε

  2. Χτες στο θρυλικό «»Αλφιλντ «στο Λίβερπουλ έγινε ακόμα ένας αγώνας Legend ,αυτή την φορά οι Legends της Λίβερπουλ με αυτούς του Άγιαξ !!Τα τελευταία χρόνια η θρυλική Λίβερπουλ διοργανώνει αυτούς τους αγώνες παλαιμάχων και θυμούνται οι παλιοί ,μαθαίνουν ,οι νέοι για του θρύλους παίχτες των ομάδων !Περσι ο μικρός μου γιος είχε δει το ματς με την Σέλτικ ,φετος ο μεγαλος μου γιος χτες ήταν στο Λίβερπουλ για το ματς !Φυσικα το γήπεδο γεμάτο !!Του χρόνου πρώτα ο θεος είπα στους γιούς μου να παμε παρέα στο θρυλικό αυτο γήπεδο όπως τα πήγαινα εγώ οταν ήταν μικρά !!Τωρα να με πηγαίνουν αυτά στο γήπεδο 😜😜Ελπιζω να μην σας κούρασα με την ενημέρωση αυτή !Το σκορ ήταν 4-2 για τους Reds μετά από ανατροπή 0-2 στο ημίχρονο !Εβαλε και ο Σισσε ένα γκολ με το καλό το πόδι 😜

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog