Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μεγαλώνει η παρουσία της Brown Hotels

Διευρύνει την παρουσία της στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά η Brown Hotels, με τρία ξενοδοχεία να έχουν προγραμματιστεί να λειτουργήσουν φέτος στην Αθήνα και άλλες επτά νέες συμφωνίες για διαχείριση ξενοδοχείων τρίτων.

- Advertisement -

Όπως ανέφερε ο Leon Avigad, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της Brown Hotels σε συνέντευξη τύπου χθες για την ανακοίνωση συνεργασίας με το BCA College, οι επτά συμφωνίες αφορούν μονάδες σε Κέρκυρα, Κρήτη, Λέσβο και στην Αίγινα. Παράλληλα, ο ξενοδοχειακός όμιλος με έδρα στο Τελ Αβίβ, προχωρά στο άνοιγμα των Museum Ηotel στην οδό Μπουμπουλίνας δυναμικότητας 93 δωματίων και Brown Domino στην οδό Θεμιστοκλέους 46 δωματίων στο κέντρο της πρωτεύουσας, καθώς και ενός ακόμη ξενοδοχείου στην Αθήνα, για το οποίο αναμένονται οι ανακοινώσεις. Την ίδια ώρα, για την επόμενη χρονιά μεταφέρεται το άνοιγμα νέου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος της Brown Hotels, που τα τελευταία χρόνια έχει ενισχύσει σημαντικά το χαρτοφυλάκιό της στην ελληνική τουριστική αγορά, είναι να φτάσει μέχρι του χρόνου κοντά στα 24 ξενοδοχεία (και δικά της και καταλύματα τρίτων που εντάσσονται στη διαχείρισή της) από 11 που έχει σήμερα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Leon Avigad “πιστεύουμε στην Ελλάδα ως προορισμό και εισπράττουμε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων ξενοδόχων για τη διαχείριση των μονάδων τους”.

Η Brown Hotels λειτουργεί αυτή την στιγμή 11 ξενοδοχεία σε Αθήνα, Κόρινθο, Εύβοια, Κέρκυρα και Κρήτη. Στην Αθήνα τα Brown Acropol, Villa Brown Ermou, Brown Kubic και Dave Red Athens – Son of a Brown. Τα resorts Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton, Brown Beach Chalkida, Brown Beach Evia Island, Dave by the Beach Loutraki, καθώς και τα Isla Brown Chania Resort, Curio Collection by Hilton καιCorfu – Akron Seascape Resort.

Σημειώνεται πάντως πως η αλυσίδα αποχώρησε από τη διαχείριση κάποιων από τις μονάδες της. Το Lighthouse στην Ομόνοια πέρασε στη νέα αλυσίδα Aluma Hotels & Resorts της Isrotel από το Τελ Αβίβ και μετονομάστηκε σε ‘’Skylark’’, ενώ το ‘’Brown Spices’’ στην οδό Ευριπίδου θα λειτουργήσει μέσα στην άνοιξη ως ‘’ANISE’’ της Aluma.

Εκτός από το Ισραήλ, όπου έχει μεγάλη παρουσία, η αλυσίδα έχει μπει επίσης στις αγορές της Κύπρου και της Κροατίας.

Αναφορικά με τη συνεργασία της Brown και του κολλεγίου ΒCA, δημιούργησαν ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που διαρκεί έναν χρόνο και προσφέρει το Diploma in Resorts and Hotels Operations Management. Η θεωρητική κατάρτιση προσφέρεται στο City Campus του BCA College, ενώ η πρακτική άσκηση των εκπαιδευομένων πραγματοποιείται στα ξενοδοχεία της αλυσίδας Brown. Το Diploma περιέχει, ενότητες που αφορούν τα Τρόφιμα, τα Ποτά, την Επικοινωνία, τα Λογιστικά και τα Οικονομικά, αλλά και τη Διαχείριση Κρίσεων.

Ο Xάρης Δασκαλάκης CEO του BCA College, επεσήμανε ότι ως σύγχρονος και διαρκώς εξελισσόμενος εκπαιδευτικός οργανισμός, “το BCA College αναζητάει διαρκώς τρόπους διασύνδεσης με την αγορά εργασίας και ιδιαίτερα με τον τομέα του Τουρισμού, όπου διαπιστώνεται άμεση ανάγκη για εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς η χώρα έχει μετατραπεί σε πόλο έλξης σημαντικών και ποιοτικών επενδύσεων, όπως αυτή της Brown Hotels”.

Ενώ, από την πλευρά του ο Leon Avigad, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνέργια, τονίζοντας ότι “οι κατηρτισμένοι εργαζόμενοι είναι απαραίτητοι σε κάθε επιχειρηματική προσπάθεια στον κλάδο της Φιλοξενίας, πόσο μάλλον μια αλυσίδα που διαθέτει τόσο υψηλά στάνταρ και επιδιώκει την παροχή απαράμιλλων εμπειριών”.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog