Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σχίνος-Αλεποχώρι: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κοινότητα λόγω των κατολισθήσεων

Παραμένει κλειστός ο δρόμος

- Advertisement -

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Τοπική Κοινότητα των Πισίων του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, λόγω της μεγάλης κατολίσθησης που σημειώθηκε στο δρόμο Σχίνου-Αλεποχωρίου.

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας η κήρυξη θα έχει ισχύ μέχρι την 26η Απριλίου 2024.

Όπως είχε προγραμματιστεί, κλιμάκιο από το Υπουργείο Περιβάλλοντος με επικεφαλής τον Διευθυντή Ε Α.Γ.Μ.Ε. Νικολάου και συνεργάτες του, ήρθαν για να ελέγξουν την κατάσταση διότι ήταν σε ενεργή κατάσταση το φαινόμενο.


Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γκιολή, των Δημάρχων Μεγαρέων κ. Μαργέτη, του Λουτρακίου κ. Γκιώνη, του Αντιδήμαρχου Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Πέρρα με τον Διευθυντή κ. Μακριδη, Αντιδήμαρχου Πολιτικής Προστασίας Μεγάρων κ. Βόρδο, τον προϊστάμενο διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού, Τμήμα υδροοικονομίας Π. Ε.Κορινθίας κ. Καραμπίνη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη και αποφασίστηκε να δοθεί εντός 3-4 ημερών έκθεση για το συγκεκριμένο σημείο με προτάσεις για άμεση αποκατάσταση.


Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός για την ασφάλεια των κατοίκων.


Θα σας ενημερώσουμε για ότι νεότερο υπάρχει.
Προσωρινά το οδικό δίκτυο από το Λουτράκι θα εξυπηρετεί τις μετακινήσεις σας με αυτοκίνητο, αναφέρει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πισίων

Διαβάστε και το άρθρο Σχίνος-Αλεποχώρι: Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα (video)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog