Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ασφαλτικές εργασίες στον Κόμβο Θηβών

- Advertisement -

Στο πλαίσιο της βαριάς συντήρησης του αυτοκινητόδρομου, θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Ανισόπεδο Κόμβο Θηβών (Χ.Θ. 23,8) στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα από 9 Απριλίου 2024 έως και 11 Απριλίου 2024.

Οι αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε δύο φάσεις, ως εξής:

· Από το πρωί της Τρίτης 9 Απριλίου και ώρα 07:00 έως το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου και ώρα 07:00 θα αποκλειστεί ο κλάδος εξόδου του Κόμβου Θηβών στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από τον αμέσως επόμενο Κόμβο «Παραδείσου» σύμφωνα με το διάγραμμα:

Από το πρωί της Τρίτης 9 Απριλίου και ώρα 07:00 έως το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου και ώρα 07:00 θα αποκλειστεί ο κλάδος εξόδου του Κόμβου Θηβών στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από τον αμέσως επόμενο Κόμβο «Παραδείσου» σύμφωνα με το διάγραμμα:

·        Από το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου και ώρα 05:00 έως το πρωί της Πέμπτης 11 Απριλίου και ώρα 08:00 θα αποκλειστεί ο κλάδος εισόδου του Κόμβου Θηβών στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από το παράπλευρο οδικό δίκτυο σύμφωνα με το ακόλουθο διάγραμμα.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog