Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Χειρουργήθηκε με επιτυχία η μικρή Άννα-Μαρία

- Advertisement -

Ολοι θυμάστε την μεγάλη κινητοποίηση πριν λίγο καιρό να βρεθούν χρήματα για τη μικρή Αννα – Μαρία από το Λουτράκι, η οποία διαγνώστηκε με την πολύ σπάνια πάθηση της Ινολιπώδους Αγγειακής Ανωμαλίας (F.A.V.A)

Θυμηθείτε τα άρθρα ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Η μικρή Αννα-Μαρία χρειάζεται τη βοήθεια μας! Βοηθήστε και κοινοποιήστε και ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Πολύς κόσμος και το Καζίνο Λουτρακίου στο πλευρό της μικρής Άννας Μαρίας.

Το ποσό που χρειαζόταν για τα έξοδα της εγχείρησης, μαζεύτηκε σε χρόνο dt, μόλις σε λίγες ώρες. Πραγματικά η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της οικογένειας για βοήθεια ήταν ανεπανάληπτη.

Το χειρουργείο και το μήνυμα του πατέρα της Μιχάλη

Με επιτυχία λοιπόν ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 8 Απριλίου, η εγχείρηση της 12χρονης Άννας – Μαρίας και αναρρώνει πλέον στο σπίτι της, κοντά στην οικογένειά της.

«Θέλω να σας ευχαριστήσουμε όλους σας θερμά και μέσα από την καρδιά μας όλα πήγαν καλά η Άννα Μαρία έκανε την επέμβαση και ήδη είμαστε στο σπίτι. Ο γιατρός ήταν στο απόλυτο ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος γιατί όλα πήγαν βάση σχεδίου.

Τώρα για την συνέχεια θα υπάρξει για τουλάχιστον έξι μήνες φυσικοθεραπεία προκειμένου να επανέλθει το πόδι στα λογικά επίπεδα . Σας ευχαριστούμε πολύ για μια ακόμα φορά και δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας».

Ευχόμαστε όλοι ταχεία ανάρρωση στη μικρή μας φίλη!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog