Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Άγιοι Θεόδωροι: Συνάντηση ενημέρωσης για το θέμα της Λειψυδρίας

Κυριακή 14 Απριλίου

- Advertisement -

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου η εκδήλωση – ενημέρωση της Ομοσπονδίας εξωραϊστικών συλλόγων οικιστών Αγ. Θεοδώρων με θέμα τα έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης της λειψυδρίας

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας:

Με τη συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής καί της ΔΕΥΑΛ.

Από τους υπεύθυνους ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα νερού, για αυτό προχώρησαν στην κατακύρωση 19 συμβάσεων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας .

Οι συμβάσεις αυτές αφορούν έργα-προμήθειες-υπηρεσίες όπως Αφαλατώσεις (Άγιοι Θεόδωροι. , Ίσθμια και Στραβά), νέες γεωτρήσεις, εξοπλισμός γεωτρήσεων, δίκτυα διασύνδεσης γεωτρήσεων, τηλεμετρία γεωτρήσεων.

Επίσης θα πραγματοποιούνται περιορισμοί στην κατανάλωση όσον οικιακών παροχών παρουσίαζαν και παρουσιάζουν υπερκατανάλωση.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από τα μέλη και δόθηκαν απαντήσεις από τους αρμόδιους της Δ.Ε.Υ.Λ.

Από την Δημοτική Αρχή παραβρέθηκαν πρόεδρος κοινότητας Άρης Κωνσταντής ο αντιδήμαρχος των Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης η αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Παιδείας Θεώνη Μαυροματίδου η κοινοτικοί σύμβουλοι Άγγελος Μποζίκης Γιάγκος Σταμούλης.

Από τη ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ ο πρόεδρος Δημήτρης Πρωτονοτάριος ο γενικός διευθυντής Κώστας Μπεκιάρης ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών Αναστάσιος Μαστραντωνάκης. Τα ΔΣ και εκπρόσωποι από 28 οικισμούς. Εκπρόσωπος από τους φίλους του δάσους Αγίων Θεοδώρων, εκπρόσωπος του εμπορικού συλλόγου Αγίων θεοδώρων Μιχάλης Πιπέρης, από τον σύλλογο γυναικών Δήμητρα Σταμούλη, από τον σύλλογο εθελοντών Αγίων Θεοδώρων Κωνσταντίνος Σταμούλης.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog