Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Νέος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού και Νεολαίας της ΚΕΔΕ ο Χάρης Ρώμας

- Advertisement -

O Χάρης Ρώμας εκλέχθηκε νέος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού και Νεολαίας της ΚΕΔΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Λίγες ημέρες πριν ανακοινώθηκε από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος η εκλογή μου ως Αντιπροέδρου της Επιτροπής Πολιτισμού και Νεολαίας.
Η τιμή είναι τεράστια!
Η χαρά επίσης!

Ιδιαιτέρως, μάλιστα, επειδή Πρόεδρος της Επιτροπής εξελέγη ο υπέροχος Παντελής Τσακίρης (Δήμαρχος Ωραιόπολης).
Συμφωνήσαμε με τον Παντελή ότι θα δώσουμε σαφή κατεύθυνση και βοήθεια σε όλους τους δήμους της Ελλάδας γιά να προβάλλουν προς τα έξω το κοινωνικό πρόσωπο του Πολιτισμού και την δύναμη του να αναμορφώνει ψυχές και να διαμορφώνει συνειδήσεις.
Ειδικά στους νέους.

Ευχαριστώ εκ βαθέων τον Πρόεδρο μας στην ΚΕΔΕ, Λάζαρο Κυρίζογλου, αλλά και όλους τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς που με ψήφισαν.
Υπόσχομαι ότι θα τους βγάλω ασπροπρόσωπους!


- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο θρυλικος Πώποτας που μας έδωσε πολλες ευχάριστες στιγμές στην τν με τα δυο σήριαλ που ήταν πρωταγωνιστής και στο καφέ της Χαράς και φυσικα στο Κωσταντίνου και Ελένης !!Ασχοληθηκε και αυτός μετά από την ηθοποιία με την αυτοδιηκηση ,πολιτική στα κοινά που συνηθίζουμε να λεμε !!Αυτη είναι η σειρά που ακολουθούν οι σταρ οι σελεμπριτις οι αθλητές ,ποδοσφαιριστές κλπ Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία του ανθρώπου !!Το μαλλί του παντως είναι φυσικό η έχει κανα περουκίνι !!Για να με ενημερώσουν αν γνωρίζουν οι σχολιαστας σας αγαπητή μας Χαρά εδώ στο «μπλογκ της Χαράς «😁😁🥤

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog