Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Το Απόλυτο Πάσχα των Αθλητών στο SPORTCAMP

- Advertisement -

Καθώς πλησιάζουμε στις εορταστικές μέρες του Πάσχα, οι λάτρεις του αθλητισμού έχουν κάθε λόγο να περιμένουν με ανυπομονησία τις αθλητικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν στο SPORTCAMP.

Με μια λίστα αγώνων που περιλαμβάνει το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το βόλεϊ, το αθλητικό κέντρο SPORTCAMP υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη δράση και ανταγωνισμό. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει τα παρακάτω τουρνουά:


Loutraki Easter Soccer Cup 2024 για αγόρια U8, U10, U12, U14, U16.
Loutraki Easter Basketball Cup 2024 για αγόρια U11, U13, U15.
Loutraki Easter U18 Basketball Festival 2024 για αγόρια και κορίτσια U18.
Loutraki Easter Volleyball Cup 2024 by G. Klaroudas για τις κατηγορίες Παμπαίδων/Παγκορασίδων, Παίδων/Κορασίδων και Νεανίδων.


Με άρτιες και πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, πιστοποιημένο εστιατόριο με HACCP μέσα στο αθλητικό κέντρο, το SPORTCAMP, με τη μακροχρόνια παράδοση στην οργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, εγγυάται μια άψογη εμπειρία για τους συμμετέχοντες και τους θεατές. Οι αθλητές και προπονητές θα απολαύσουν την διαμονή τους στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP όσο και σε ξενοδοχεία του Λουτρακίου, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία να εξερευνήσουν την ομορφιά της πόλης. Από την παραλία του Λουτρακίου μέχρι τα ιστορικά μνημεία και τα τοπικά εστιατόρια, αθλητές, προπονητές και συνοδοί θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την πλούσια κουλτούρα και φυσική ομορφιά της περιοχής.


Πέρα όμως από τον αθλητισμό, το SPORTCAMP υπόσχεται μια εμπειρία ενότητας και φιλίας. Αθλητές από διάφορες περιοχές θα συναντηθούν, θα ανταλλάξουν απόψεις και θα δημιουργήσουν ανεξίτηλες μνήμες.


Οι αγώνες αναμένεται να ξεκινήσουν 28 Απριλίου και να διαρκέσουν μέχρι τις 11 Μαΐου
. Είναι η ιδανική ευκαιρία για τους λάτρεις του αθλητισμού να απολαύσουν μια περίοδο γεμάτη αγώνες και να γιορτάσουν το πνεύμα του αθλητισμού σε ένα περιβάλλον γεμάτο ενθουσιασμό και ανταγωνισμό.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οπως λεει και ο φίλος του μπλοκ ο «κόμπλες»εδώ θα πούμε και εμεις ένα μεγάλο κομπλέ στο Σπορτκαμπ !!Τα αθλητικά Events του Σπορτκαμπ όπως παρακολουθούμε χρόνια τωρα έχουν επιτυχία και ανταπόκριση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις εκεί ,από αθλητές και κόσμο !!Δεν κάνω διαφημηση για το Σπορτ καμπ και γιατί δεν την χρειαζετε αλλά πάντα λέω ένα καλό λόγο σε οτιδήποτε είναι καλό και σε πρόσωπα ,σε εκδηλωσεις και γενικά ότι προσφέρει ,διασκεδάζει ,αθλητισμό σε μικρούς και μεγαλους !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog