Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΠΕΡΑΧΩΡΑ: Υλοποιείται το όνειρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά, μετά από πολλά χρόνια, το γήπεδο της Περαχώρας Λουτρακίοιυ και το όνειρο της τοπικής ομάδας του ΑΟΠ, των φιλάθλων και όλων των κατοίκων παίρνει σάρκα και οστά!

Δείτε ένα όμορφο βίντεο από ψηλά του Γιώργου Λάμπρου

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κομπλέ το γήπεδο που έστω και μετά από πολλες «ταλαιπωρίες «έγινε στο τελος !Να το χαίρονται οι νέες γενιές και να δούμε ξανα παίχτες του παρελθόντος του θρυλικου ΑΟΠ σαν τον Μπέμπη ,τους Κουταβης brothers τον Φιλλιπα Θυμη τον Κυριακή και πολλούς άλλους που κάποτε ο Αντρικος τους είχε αντιμετοπισει στο παλιό γήπεδο της Περαχώρας !!

  2. Για να δούμε Τελικα αν υλοποιήθουν και τα πλάνα για το γήπεδο της Παναθας που βάση πλάνου θα είναι 2026 ετοιμο 🤠🤠Σημερις είχαν ενημερώσει των εκπροσώπων του τύπου από τον δήμαρχο τον Μαλακατες τον πρόεδρο του ερασιτέχνη !!Εχουν αρχίσει λέει οι μπουλτόζες εκεί στον Ελαιώνα,ξανα γιατί είχαν σταματήσει τα μπικικίνια και είχαν σταματήσει οι μπουλτόζες όπως γίνετε αλλά τώρα όλα καλά !!Αντε και ρεπορτάζ Παναθας σας κάνω τι άλλο θέλετε 😁😁Σας αφήνω τώρα γιατί βλέπω τους U19 Ολυμπιακού και Ναντ στην τν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog