Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πανηγύρια στο Λουτράκι! Πρωταθλητής ο ΑΟΛ!

- Advertisement -

Πρωταθλητής αναδείχθηκε σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου ο ΑΟ Λουτράκι, που αγωνίστηκε έναντι του Τενεάτη Αθικίων εκτός έδρας!

Ο ΑΟΛ πάλεψε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας, αφήνοντας πίσω του τον ΠΕΛΟΠΑ ΚΙΑΤΟΥ σε απόσταση αναπνοής, με ένα βαθμό μόνο διαφορά.

Το νικητήριο γκολ χάρισε στον ΑΟΛ ο Γκιζαριώτης στο 68ο λεπτό, μετά από πάσα του Λαζαρίδη!

Ο ΑΟΛ επιστρέφει κοιτάζοντας τη Γ Εθνική κατηγορία, με προπονητή τον Παντελή Κολλιάκο! Θυμίζουμε ότι το 2010 ο ΑΟΛ ανέβηκε στη Γ Εθνική με ποδοσφαιριστή το σημερινό προπονητή του!

Θα αγωνιστεί στα μπαράζ. 7 Πρωταθλητές νομών. 6 παιχνίδια. Τρία εντός έδρας και τρία εκτός. Οι τρεις καλύτεροι παίρνουν τα εισιτήρια ανόδου στη Γ Εθνική!

Δυναμικό παρών έδωσαν αρκετοί φίλαθλοι από το Λουτράκι!

Δείτε βίντεο με τους πανηγυρισμούς, το γλέντι θα συνεχιστεί στο cafe BIBIKOS στο Λουτράκι!

Χ@ρα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της 30ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Κατηγορίας και η Βαθμολογία

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στην ομάδα, το προπονητικό τιμ, τους φροντιστές και όλο το επιτελείο. Κοντά στον ΑΟΛ στην Γ εθνική σε κάθε παιχνίδι του με τον λούλα-λούλα και ηγήτορα όπως πάντα την Χαρούλα!

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΞΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!! ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ !!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ!!!
    ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ < Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΟΛ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟΣ!! ΧΑΡΗΤΕ ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΕΙΑ ΣΑΣ!! ΑΗΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!

  3. Πολλά μπράβο σε όλους στην ομάδα από τον πρόεδρο μέχρι και τους φίλους της ομάδας για την επιτυχημένη χρόνια και την κατάκτηση του πρωταθλήματος 🏆🏆Θα σταθώ σε δυο ομάδες που έδωσαν Συνχαρητηρια στον ΑΟΛ μέχρι ώρας και οσο μπορώ να μαθαίνω διαδυκτιακα !!τον ΑΟΠ μας και τον Πηγασο Κορίνθου !!Να ευχηθούμε να τα πάνε καλά και στα πλέι οφ και να ανεβεί στην Γ εθνική !!ΥΓ Ελπιζω να δούμε σχόλια σαν του 23 32 και όχι σαν του 2054 που ειρωνευετε μια γυναίκα που έχει φάει την ζωή της μέσα στα γήπεδα και ο λόγος για την Χαρουλα Λεκκα που την»πληρωνει «γιατί ο 2054 δεν μας γουστάρει !!Τουλαχιστον η Λουλα Λουλα η Χαρουλα που λες φοράει και τιμάει τα παντελονια !!Εσυ αν φοράς παντελονια θα τα φοράς για το κρύο !!Εισε για λυπηση και αν η Χαρά του loutrakiblog δεν το περάσει το σχόλιο για τον σεβασμό και την αγάπη που έχει στην θεία μου την Χαρά να την παρακαλέσω να βγάλει το 2054 σχόλιο που ευρωνευετε την Χαρά Λεκκα !!Ευχαριστω αλλά όπως βλεπουμε αντί να καλυτερεύουν ,χειροτερεύουν σχολιαστές σαν τον 2054 Χαρά

  4. Επειδή όπως την παρακάλεσα την Χαρά δεν θα περάσει το σχόλιο μου λόγο του 2054 να ξαναγράψω το ευχαριστήριο σχόλιο για τον ΑΟΛ. Ένα Μπράβο στα παιδιά που ασχολούνται τόσα χρόνια με τον ΑΟΛ. Από τον πρόεδρο τον Θωμά μέχρι τον κόσμο της ομάδας που στηρίζουν την διοίκηση τους παίχτες τον καλό προπονητή τον Παντελή.!! Να πάνε καλά και στα πλέι οφ και να τους δούμε και στην ΓΕθνικη.. Τώρα φιλάθλους σαν τον 2054 δεν θέλει η ομάδα του ΑΟΛ και σίγουρα αν ο Θωμάς ο πρόεδρος έβλεπε το σχόλιο 2054 για την Χαρά θα του έκοβε το γήπεδο. Αλλά δεν ξέρει ποιος είναι ο θρασυδειλος. Να περασει Χαρά

  5. Να ευχαριστήσω την Χαρά που περασε τα σχόλια αν και θα προτιμούσα να μην τα περάσει και να βγάλει και το σχόλιο του θρασύδειλου που πιάνει στο στόμα του κάποια που δεν έχει καμία σχέση με εμάς εδώ μέσα !!Παμε στα δικά μας τώρα !!Την Τετάρτη που έχουμε την συνέχεια των πλέι οφ είναι μια αγωνιστική που ισως βγάλει τον φετινό πρωταθλητή !!Λεω ισως γιατί μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα !Το ντέρμπι ΑΕΚ με Παο δηλαδή είναι το ματς των πλέι οφ όπως έχουν μέχρι ώρας τα πράγματα !!Ο νικητής γίνετε το φαβορί ,ο χαμένος θα έχει λιγότερες ελπίδες και με Χ θα είναι χαμένοι και οι δυο γιατί ο Θρύλος ακολουθεί !!Λογικα ο θρύλος θα κερδίσει τον Άρη έστω και μέσα σε ωραία ατμόσφαιρα που θα συνάντηση στην Σαλονικα !Εδω δεν μάσησε στην Πόλη με 60 χιλιάδες Τούρκους θα μασήσει στα Αρειανά !!Τωρα για το ντέρμπι αν κάνω πρόβλεψη θα πέσω έξω όπως γίνετε συνηθως και για αυτο θα πω θα κερδίσει και η ΑΕΚ και η Παναθα και ισως κάτσει Χ που με βολεύει 😁😁😁Αντε καλή εβδομάδα σε όλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog