Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ: Το δημοτικό κολυμβητήριο να ονοματοδοτηθεί «Βλάσης Φίλης-Ιωάννης Λαζαρίδης»

- Advertisement -

Οπως σας ενημέρωσε το Loutrakiblog.gr η πρόταση της δημοτικής αρχής του κ. Γιώργου Γκιώνη είναι να ονοματοδοτηθεί το δημοτικό κολυμβητήριο Λουτρακίου «Ιωάννης Λαζαρίδης». (Διαβάστε εδώ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Το δημοτικό κολυμβητήριο παίρνει το όνομα του Γιάννη Λαζαρίδη)

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας, υπήρξε εισήγηση από τη ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, να ονοματοδοτηθεί «Βλάσης Φίλης-Ιωάννης Λαζαρίδης», η οποία ψηφίστηκε και το τοπικό συμβούλιο γνωμοδότησε υπέρ αυτής της πρότασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Μία απόφαση πραγματικού διαλόγου , σωστής επικοινωνίας , αλληλοκατανόησης και εν τέλει σωστής και δημοκρατικής διαδικασίας – με την σωστή αποκατάσταση της ιστορικής , πραγματικά αγνής , άδολης και ανιδιοτελούς συνεισφοράς των τελευταίων πενήντα ετών στα τοπικά αθλητικά πράγματα της περιοχής μας {2} δύο σπουδαίων αθλητικών παραγόντων – αποτελεί η απόφαση του τοπικού συμβουλίου Λουτρακίου – Περαχώρας του Δήμου μας της Δευτέρας 20-05-2024 σχετικά με το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης αυτό δηλαδή της ονοματοδοσίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου σε κολυμβητήριο ¨Βλάσης Φίλης – Ιωάννης Λαζαρίδης¨.


Η πραγματικά ώριμη απόφαση ενός κατά βάση νέου συμβουλίου αποδεικνύει περίτρανα, ότι όταν υπάρχει σωστή επιχειρηματολογία όπως με την εισήγηση της ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ αλλά ιδιαίτερα διάθεση σωστής αντιμετώπισης των θεμάτων πέραν μικροκομματικών και παραταξιακών σκοπιμοτήτων πάντα το αποτέλεσμα και οι αποφάσεις του, θα είναι οι βέλτιστες για τα θέματα που άπτεται και τα μηνύματα που αυτό θα περνάει στην τοπική κοινωνία ως αιρετό αυτοδιοικητικό όργανο .


Οι δύο {2} συμπολίτες μας δηλαδή ο επί { 50 } πενήντα συνεχή έτη Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ποσειδών Λουτρακίου αείμνηστος ¨Βλάσης Φίλης» και ο επί { 30 } τριάντα έτη συνεργάτης του και Ταμίας του ιδίου συλλόγου ¨Ιωάννης-Συμεών Λαζαρίδης¨ πέραν του αδιαμφισβήτητου γεγονότος ότι υπήρξαν οι στυλοβάτες του τοπικού αθλητισμού μέσω των δράσεων των καθώς και την συνεχή , ηθική , υλική , αλλά κυρίως με την αέναη κοινωνική στήριξη της τοπικής νεολαίας μας υπήρξαν και οι πρωτεργάτες που με τις άοκνες παραινέσεις και προτροπές των στα αρμόδια όργανα βοήθησαν ουσιαστικά για την λήψη της απόφασης της επιτυχούς κατασκευής αυτής της Δημοτικής αθλητικής εγκατάστασης.


Εντός δικαίου θεωρούμε την γνωμοδοτική εισήγηση του τοπικού συμβουλίου προς το Δ.Σ του Δήμου μας όχι απλώς προς την σωστή κατεύθυνση αλλά αποτελεί αυτή τον ελάχιστο φόρο τιμής της σημερινής τοπικής κοινωνίας προς τα πρόσωπα τους και θα συμβάλει στο μέλλον η διαδρομή αυτών να βρει νέους μιμητές.


Για όλους τους λόγους που σας εκθέσαμε , εμείς ως παράταξη νοιώθουμε υπερηφάνεια που εισηγηθήκαμε αλλά και στηρίξαμε μαζί και με συμβούλους από την πλειοψηφία ,αποτελώντας μέρος αυτής της τόσο σπουδαίας και ισχυρής απόφασης.

Εκ των προτέρων θέλουμε να απευθύνουμε τα Συγχαρητήρια μας και σε όσους Δημοτικούς Συμβούλους την στηρίξουν κατά την διάρκεια της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο με την ευχή η απόφαση να είναι ομόφωνη , πράγμα που θα τιμήσει ιδιαίτερα και το τοπικό μας συμβούλιο αποτελώντας αυτή δείγμα ομόνοιας , ομοφωνίας και αλληλοκατανόησης μεταξύ των παρατάξεων του Δήμου μας.


ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ
Αρχηγός παράταξης και μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου

Διαβάστε και αυτό το άρθρο «Aνατροπή» στη γνωμοδότηση της δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog