Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Με απόλυτη επιτυχία η έναρξη των Special Olympics (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Μια μεγάλη διοργάνωση, ξεκίνησε σήμερα, στο Ypanema στη Λιμνοθάλασσα Ηραίου, του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων!

Ο Πρόεδρος, κ. Διονύσιος Κοδέλλας και τα μέλη του ΔΣ σήμερα Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στην Τελετή Έναρξης των Πανελλήνιων Αγώνων Special Olympics Hellas ❜❜𝝠𝝤𝝪𝝩𝝦𝝖𝝟𝝞 𝟮𝟬𝟮𝟰❜❜ καλωσόρισαν εκατοντάδες αθλητές, εκλεκτούς προσκεκλημμένους και πολύ κόσμο !

Ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas, κ. Κοδέλλας, Πρέσβυς ε.τ κήρυξε την έναρξη των Πανελληνίων Αγώνων «Λουτράκι 2024», ενώ χαιρετισμό θα απηύθυναν, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Πτωχός, και ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κ. Γιώργος Γκιώνης.

Την τελετή έναρξης τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος του Sportcamp και Πρόεδρος του LTO κ. Σπύρος Καραβούλης, αντιπεριφερειάρχες, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, αθλητές όπως ο συμπολίτης μας Τόλης Κουτρούλιας, Νάσος Γαλακτερός και Γιάννης Γιαννούλης.

Τα Special Olympics Hellas, διοργανώνουν τους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2024», οι οποίοι θα διεξαχθούν έως τις 29 Μαΐου στο Λουτράκι Κορινθίας, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Στη φετινή διοργάνωση παίρνουν μέρος πάνω από 350 αθλητές Special Olympics απ’ όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ουκρανία και την Ουγγαρία, οι οποίοι θα αγωνιστούν σε 4 επίσημα αθλήματα των Special Olympics (Κολύμβηση, Bocce, Powerlifting και Στίβος) και συμμετέχουν σε παράλληλες αθλητικές, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Επιμέλεια-φωτο Χ@ρα

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog