Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Mε την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου οι Διεθνείς Αγώνες Πρακτικής Σκοποβολής Canal Challenge στην Κόρινθο

από 31 Μαΐου έως και 02 Ιουνίου 2024

- Advertisement -

Ο Όμιλος Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας (ΟΑΣΚ) διοργανώνει τον Διεθνή Αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής CANAL CHALLENGE που θα πραγματοποιηθεί στο Σκοπευτήριο Κορίνθου (Πεδίο Βολής 698 ΑΒΠ) από 31 Μαΐου έως και 02 Ιουνίου 2024, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Τελετή Βραβεύσεων θα πραγματοποιηθεί στο Σκοπευτήριο Κορίνθου την Κυριακή 02 Ιουνίου 2024 και ώρα 18:00.

Ο Όμιλος Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας (ΟΑΣΚ) συνεπής στην διοργάνωση μεγάλων αγώνων και μέσα στα πλαίσια προετοιμασίας του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πρακτικής Σκοποβολής ‘Όπλων Χειρός Αστυνομικών το 2025, αλλά και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πρακτικής Σκοποβολής Shotgun διοργανώνει για έβδομη συνεχόμενη φορά τον Διεθνή Αγώνα CANAL CHALLENGE που αποτελεί πλέον έναν αθλητικό θεσμό στον Δήμο Κορίνθου .

Στο CANAL CHALLENGE συμμετέχουν σκοπευτές από 20 χώρες από Ευρώπη, Ασία, Αμερική και συνδυάζουν την αγωνιστική δράση με ολιγοήμερες διακοπές .

Το σκοπευτήριο Κορίνθου θα υποδεχτεί συνοδούς και επισκέπτες και σκοπευτές Τετάρτη 29 Μαΐου έως και την Κυριακή 02 ιουνίου 2024 (08:00 πμ– 18:00 μμ )

Το αθλητικό αυτό γεγονός είναι μία συνδιοργάνωση του ΟΑΣΚ και του Δήμου Κορίνθου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog