Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥ: Mην προσπαθείτε μάταια να διαστρεβλώσετε τα πάντα

- Advertisement -

Ακολουθεί Δελτίου Τύπου του δημοτικού συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ με επικεφαλής τη Μαρία Πρωτοπαππά

Αναλυτικά

Ο «εξαπατημένος» κύριος δήμαρχος έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και τα social media για να πείσει τους Δημότες, πόσο κόπιασε για να δοθεί η λύση για τους κατοίκους του Καλαμακίου για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε μετά το ατύχημα και την κατεδάφιση της γέφυρας. Ένα ατύχημα που άφησε πολλά ερωτήματα για πολύ κόσμο. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα….


Προσπαθεί να πείσει λοιπόν ότι ήταν από αυτούς που δρομολόγησαν τη λύση ,που δόθηκε για να μπει ένα τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων του Καλαμακίου. Μια λύση ,η οποία από την πρώτη στιγμή προτάθηκε από την Μαρία Πρωτοπαππά και από τον Θύμιο Σακελλάρη.

Μια πρόταση που λοιδορήθηκε από πολλούς, οι οποίοι εκ των υστέρων ,προσπάθησαν να την υιοθετήσουν ως την πιο πρέπουσα και εφικτή. Ακούσαμε πολλά από όλους αυτούς.

Η Πρωτοπαππά κάνει πολιτική ,μάλλον μικροπολιτική εννοούσαν, ότι δεν υπογράφουν οι αρμόδιοι, ότι είναι ανέφικτη, ότι γίναμε συγκοινωνιολόγοι και άλλα τέτοια πολλά. Όχι κ.κ της Δημοτικής αρχής ,και όχι μόνο, για άλλη μια φορά δείξατε ότι δεν μπορείτε να δώσετε λύσεις στα προβλήματα του τόπου.


Μπορεί να πήρατε 47% αλλά τα προβλήματα υπάρχουν. Θα πρέπει να απολογηθείτε γιατί η βυθιζόμενη γέφυρα δεν έχει φτιαχτεί εδώ και 5 σχεδόν χρόνια. Που ήσασταν όλα αυτά τα χρόνια; Τι κάνατε; Το απόλυτο μηδέν.


Πού είναι οι λύσεις που είχατε για το πρόβλημα του νερού στους Αγίους Θεοδώρους; Πού είναι ο βιολογικός καθαρισμός; Το παραλιακό μέτωπο που εντάξατε 3 φορές και ακόμη δεν έχει τελειώσει. Για το δρόμο Σχίνος-Στραβά και τον δρόμο Σχίνου-Αλεποχωρίου, απαραίτητοι για λόγους πολιτικής προστασίας , το απόλυτο μηδέν.


Το μόνο που κάνετε είναι να κατηγορείτε την αντιπολίτευση, ότι δεν έχει προτάσεις και να προσπαθείτε να απαξιώνετε με ευφυολογήματα την αντιπολίτευση. Ποιοι; Εσείς που δεν μπορείτε να τελειώσετε ένα έργο όπως πρέπει και έχει σχεδιασθεί. Εσείς που δε σέβεστε τα χρήματα του κάθε φορολογούμενου Δημότη. Εσείς που έχετε γίνει πρωταθλητές στα χαράτσια, χωρίς την ανάλογη ανταποδοτικότητα.


Έχετε αναγάγει το ψεύδος σε μέγιστη πολιτική σας φύση!

Μην προσπαθείτε μάταια να διαστρεβλώνετε τα πάντα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥ
Δημοτικός Σύμβουλος της Δύναμης Δημιουργίας
Αντιπρόεδρος του Δημ.Συμβ. Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog