Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Απίστευτο !! Δείτε τι ξέβρασε η θάλασσα (video-φωτο)

- Advertisement -

Έκπληκτος έμεινε ο φίλος μας, κάτοικος του οικισμού Στραβά του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, όταν είδε κάτι σκουρόχρωμο να επιπλέει στη θάλασσα, στον Κόλπο των Αλκυονίδων!

Στην αρχή δεν κατάλαβε τι είναι αυτό το «περίεργο» πράγμα που επιπλέει στο νερό, περιμένοντας όμως να το ξεβράσει το κύμα στην ακτή, εμβρόντητος είδε μπροστά στα μάτια του να κείτεται μια κατσίκα !

Δείτε πλάνα στο video που ακολουθεί

 

Λίγο πιο πέρα όπως είδατε στο video κείτεται πνιγμένη και μία γάτα..

Τα άτυχα ζώα παρασύρθηκαν, μάλλον, από τη βροχή και τον αέρα, με αποτέλεσμα να βρεθούν στη θάλασσα αβοήθητα και να πνιγούν.

Βεβαια, ούτε η βροχή ούτε ο αέρας είχαν ένταση ώστε να παρασύρουν ζώα…

 

 

 

Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις: Τυλίχθηκε στις φλόγες στρατιωτικό όχημα στην Πάρνηθα (video)

Δώσε αίμα! 45η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου στο Λουτράκι

Λουτράκι: Γιώργος Γκιώνης- Τι εννοεί ο «ποιητής»;;;

Έκτακτες προσλήψεις από τον ΔΕΔΔΗΕ στην Κόρινθο και σε άλλες περιοχές

Κορονοϊός: Αθάνατη Ελληνίδα μάνα! ‘Eστειλε κωδικό 4 για να μαγειρέψει στο γιο της ! (video)

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1007 να πας και εσύ στα Στραβά η σε καμία άλλη παραλία μπας και βγει και καμιά γοργόνα. Ζωντανή όχι πνιγμενη σαν την κατσίκα😀😀Καλά ρε εσύ φίλε – φίλη να σε ρωτήσω κάτι. Δεν ξέρω για ποιον αντιδήμαρχο λες επειδή είναι και πολλοί και αν έχει κατσίκες η γελάδια αλλά αν τον έβλεπες στο δρόμο στο καφενείο θα πήγαινες και θα του έλεγες, Ρε αντιδημαρχε μια κατσίκα που βγήκε στα στραβά μήπως ήταν δικιά σου?? Δεν θα τον ρώταγες σου λέω εγώ. Εμάς εδώ μέσα στο μπλογκ γιατί μας τα σπας τα νεύρα με την βλακεια και την κακία σου. Επειδή το λες με την κάλυψη της ανωνυμίας. Αυτοί είσθε τελικά. Να περάσει παρακαλώ να δω τι θα απαντήσει ο φίλος – φίλη.

  2. Γιατί σου θιξαμε κανέναν συγκεκριμένο αντιδήμαρχο.. Να πας εσύ να δεις αν βγαίνουν γοργόνες εγώ είμαι ακόμα νέος δεν της χρειαζομαι😆

    • Σωστόοοοος! Ζήτω τα νιάτα, και τόπο στα νιάτα!!! Γιατί αν αρχίσουν οι μπάκες και τα διπλοσάγωνα, επιστροφή δεν υπάρχει. Μετά καναπές, φραπές και ποδόσφαιρο.

  3. Γενικά μιλάω εσύ που έχεις περισσότερες γνώσεις για τους αντιδηματχοους δεν μας λες ποιος έχει κατσίκες. Εγώ που να ξέρω αν έχουν κατσίκες και προβατίνες και βουβαλες.🙄🙄Αμ εκεί σε θέλω που εισε νέος να πιάσεις την γοργόνα στα δύσκολα 😂😂Αφήστε βρε παιδιά να κάνουν ότι μπορούν οι αντιδήμαρχοι και όταν έρθει η ώρα να σας ζητήσουν την ψήφο σας αναλόγως τους ψηφίζετε. Δεν βαριέστε να μουρμούριζετε όλη την τετραετία. Ποιο γραφικοί και από εμένα που μιλάω για μπάλα έχετε γίνει. Καλησπέρα φίλε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog