Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πρόταση από Μιλάνο για Μήτογλου – Ο Παναθηναϊκός τον θέλει στο ΟΑΚΑ

- Advertisement -

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του διεθνή φοργουορντ των Πρασίνων Ντίνο Μήτογλου. Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε 30% σε σχέση με πέρυσι ωστόσο ο Μήτογλου άρχισε ήδη να ράβει το κοστούμι της Αρμάνι.

Η Μιλάνο έχει κάνει μια πολύ καλή πρόταση στον 25χρονο φόργουορντ/σέντερ και τον πιέζει ασφυκτικά, προκειμένου να της απαντήσει θετικά. Φαίνεται, δε, πως ο ίδιος ο Έτορε Μεσίνα έχει επικοινωνήσει με τον Μήτογλου, λέγοντάς του πόσο πολύ τον θέλει στην ομάδα, γεγονός που ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση του παίκτη, ο οποίος και τείνει προς το… «ναι»!

Ο Ιταλός τεχνικός επικοινώνησε δύο φορές με τον διεθνή φόργουορντ εξηγώντας του λεπτομερώς τον ρόλο για τον οποίο τον προορίζει ενώ θα τον βοηθήσει μακροπρόθεσμα να εκπληρώσει το όνειρο του ΝΒΑ.

Παράλληλα και ο Ολυμπιακός διεκδικεί τον Μήτογλου προσφέροντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με 3.6εκατ. απολαβές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μέχρι και την ύστατη στιγμή ό,τι μπορούσε ώστε να τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ, αλλά το project της Αρμάνι και η προοπτική για το «παραπάνω βήμα» στην EuroLeague (πάντα σε συνδυασμό και με την σαφώς καλύτερη οικονομική πρόταση) αποτέλεσαν και το μεγαλύτερο δέλεαρ για τον παίκτη.

Οι πράσινοι κατέθεσαν πρόταση για 2+1 χρόνια στον 25χρονο και αύξηση κατά 30% στις απολαβές του.

Ε.Τ.

 

Σε γυναικεία πτέρυγα στη ΓΑΔΑ κρατείται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ευδιάθετος και ήρεμος

Πέταξαν πέτρες και μπογιές σε αστυνομικούς που εμπόδισαν κορωνοπάρτυ στην Κρήτη

Ξεκινάει πάλι τη λειτουργία του το Loutraki Thermal Spa

Κεραυνός σκότωσε 37χρονο κτηνοτρόφο στο Μέτσοβο

ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφία & Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ετσι μπράβο στα παιδιά του loutrakiblog!!βαζουν στα αθλητικά τους άρθρα λίγο από όλα !!Και Ποδόσφαιρο και τέννις και μπάσκετ !Αντε να τελειώσει και το survivor να μπαίνουμε κανονικά σε μια σειρά !Θα τελειώσει το euro θα αρχίσουν σιγά σιγά αγώνες για τις ελληνικές ομάδες που θέλουν να βρίσκονται στα ευρωπαϊκά σαλόνια όσες μπορούν τελος πάντων !!Προς το παρόν οι ομάδες ενισχύονται όσες μπορούν φυσικα ,αγοράζουν και πουλάνε όσες μπορούν !Και στο μπάσκετ από ότι βλεπουμε και στο θέμα του άρθρου ο Μητογλου όπου φύγει φύγει από τον εξάστερο για Αρμανι η λιμάνι 😜😜Αντε να δούμε ποσο θα αντέξει ακόμα η Παναθα 😜😜Αντρικος

    • Έχω τους γραφικούς σε άλλα άρθρα και με το να τους απαντάω και να μαλώνουμε σαν τον Τομ και Τζερυ με αποσυντωνιζουν από ότι θέλω να γράψω. Για το Μητογλου λοιπόν να πούμε εδώ χωρίς γαρνιτούρα αυτή τη φορά αλλά μια απορία του Αντρικου. Αυτές οι απορίες που έχω με έχουν καταστρέψει αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά.Αν πιστέψουμε τα ρεπορτάζ λένε ότι 1,2 ο γάβρος 1 η Παναθα και πήγε στους μόδιστρους με 800 χιλιάρικα. Εδώ η απορία του Αντρικου. Να υποθέσω καλύτερο πρωτάθλημα το ιταλιανικο? Σου λέει που να μπλέξω τώρα θα με βρίζουν αν πάω στο γαβρο σαν το Σπανουλη πχ. Είναι σαν να μου έδιναν εμένα 20 χιλιάρικα και να εμένα στα στα 17 που λέει ο άλλος. Κορόιδο θα ήμουν Αντρικος

  2. Έλα έφυγε για την Αρμανι !!Τι να κάνει στην Παναθα ? Η Αρμανι και λεφτά έχει και ανερχόμενη δύναμη είναι και όλα τα σχετικά !!Να κάνει τι στο ελληνικό πρωτάθλημα ?να παίζει με το Λαύριο και τον προμηθέα ?Ανεβαινει και ο Ολυμπιακός αστα να πάνε !Στην Ευρώπη ουτε στην 8αδα δεν μπαίνει δεν μιλαμε για φάιναλ 4!Εγω ετσι θα σκεφτόμουν αν ημουν στην θέση του !!Τωρα γιατί δεν πήγε στον θρύλο δεν το γνωρίζω !!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog