Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ινστιτούτο Καταναλωτών Κορινθίας: “Εμπαιγμός των επιβατών με τα δρομολόγια Κιάτου – Αιγίου”

- Advertisement -

Μετά από συνεχείς καταγγελίες και δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τα δρομολόγια που δεν εκτελούνται μεταξύ Κιάτου -Αιγίου, παρεμβήκαμε προς

-υπουργό μεταφορών
-ΤΡΑΙΝΟΣΕ
-ΟΣΕ

Και τους ζητήσαμε :

1. Τα δρομολόγια Κιάτου -Αιγίου θα πρέπει να έχουν πλήρη ανταπόκριση με τα αντίστοιχα δρομολόγια Κιάτο Αθηνών και όχι να είναι μόνο τρία την ημέρα προς κάθε κατεύθυνση.

2. Η διατήρηση ελάχιστου αριθμού δρομολογίων (3 ημερησίως) μεταξύ Κιάτου -Αιγίου δεν αποτελεί παρά κοροϊδία, τόσο προς τους καταναλωτές που θέλουν κανονική σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ των δύο πόλεων, όσο και προς την Ευρωπαϊκή Ένωση που έχει δώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για την δημιουργία της συγκεκριμένης σιδηροδρομικής γραμμής.

3. Ξέχωρα από το γεγονός ότι για την γραμμή αυτή σπαταλήθηκαν τεράστια ποσά ενώ με το ήμισυ των ποσών αυτών θα μπορούσε να είχε αναβαθμιστεί η μετρική γραμμή ΣΠΑΠ που θα εκτελούσε τόσο υπεραστικά όσο και τοπικά σιδηροδρομικά δρομολόγια, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή η πολιτική της ιταλικής ιδιοκτησίας ΤΡΑΙΝΟΣΕ που δεν εφαρμόζει πολιτική ανάπτυξης του σιδηροδρόμου όπως όφειλε.

4. Το Ινστιτούτο Καταναλωτών Κορινθίας είναι στο πλευρό των Καταναλωτών επιβατών που ταλαιπωρούνται από την πολιτική της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και δεν πρόκειται να επιτρέψει τον περαιτέρω εμπαιγμό των Καταναλωτών επιβατών και μάλιστα εν μέσω του έτους σιδηροδρόμου όπως χαρακτήρισε το 2021 η ΕΕ.

Κόρινθος 22/6/2021

Με εξουσιοδότηση ΔΣ

Ο γραμματέας

 

Κατάργηση της μάσκας: Ποιους θα αφορά – Τι θα γίνει στους εσωτερικούς χώρους

Γνωστά μουστοκούλουρα ανακαλεί από την αγορά ο ΕΦΕΤ

Πρόσληψη 16 ατόμων στο Δήμο Κορινθίων με διάρκεια έως 4 μήνες

Στην Πλατεία Ο.Σ.Ε. Λουτρακίου τα επόμενα δωρεάν rapid test

Ο Δήμαρχος Γ.Γκιώνης στην εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Αγίων Θεοδώρων για την επέτειο του 1821

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα φτιαχτεί και ο αδριάντας του δημάρχου επάνω στο άλογο μπροστά στον σταθμό και θα ονομαστεί σταθμός ήρωος Γιώργη Λουτρακιώτη Γκιώνη.

  2. Θα το κάνω εγώ δώρο τον ανδριάντα για τον Δήμαρχο πάνω σε άλογο πάνω σε μηχανή ότι προτιμά ο ίδιος. Είναι ο Δήμαρχος που θα φέρει τον προαστιακό στο Λουτράκι. Εσύ από ότι κατάλαβα εισε από αυτούς που δεν θέλουν τον προαστιακό στην πόλη. Εσύ θα θέλεις να τους αφήνουν στον Ισθμό και να έρχονται με γαιδουρακια άλογα Αντε και καμιά άμαξα με καρότσα να μπαίνουν καμία δεκαριά στην καρότσα. Την επόμενη φορά που θα δεις τον δήμαρχο σε κανένα καφέ ή στο δρόμο να του πεις Γιώργο θα σου φτιάξουμε ανδριάντα στο σταθμό. Αλλά δεν θα του το πεις στο δρόμο. Εδώ στο μπλογκ το λες όμως. Αντρέας να περάσει

  3. Τί θέλω και τι δε θέλω, είναι δικός μου λογαριασμός. Η γνώμη των συμπολιτών μου με νοιάζει. Η γνώμη σου όχι. Τίποτα προσωπικό, μην παρεξηγηθείς, αλλά στο λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ. Κατάλαβες?

  4. Αφού σε ενδιαφέρει η γνώμη των συμπολιτών μας γιατί δεν μας λες ποιος εισε !Να μας πεις είμαι ο τάδε και να φτιάξουμε ανδριάντα τον Δήμαρχο !!Φιλε μου καλε δεν παρεξηγούμε ουτε σου επιβάλω την γνώμη μου ουτε σου βάζω τις φωνές γιατί είμαι ζοχάδας !Επειδη εσυ πχ δεν γουσταρεις τον Γκιώνη η όποιον άλλων της αντιπολίτευσης δεν είμαστε εγώ και οι άλλοι εδώ μέσα υποχρεωμένοι να ακούμε !Οπως είπα και ποιο πάνω ενδιαφέρεστε εσυ και κάτι άλλοι εδώ μέσα με την συμπεριφορά σας αυτή να απαξιώνουμε τα πάντα ,για το καλό του τόπου !Κοιτα δεν τα λέω αυτά μόνο για τον δήμαρχο !Επισης όπως είπα και ποιο πάνω αν δεις τον Γκιώνη στο δρόμο η όποιον άλλον που ειρωνευεσε θα του τα πεις φατσα φατσα ??απαντησε σε αυτο αν μπορείς Ευγενικά στα λέω και εγώ και δεν μαλώνουμε τώρα αλλά βάζουμε τα πράγματα κάτω να δούμε το σωστό και το λάθος !Αν εσυ εισε καλύτερος του Δημάρχου η άλλου αρχηγού βάλε υποψήφιος της εκλογές και θα έρθω να σε ψηφίσω από την ουαλια !Φιλικα Αντρεας αν περάσει

  5. Σε παρακαλώ, κάνε μας τη χάρη. Της ασφαλείας είσαι που θες και τα στοιχεία μου? Από ότι λένε όλοι εδώ, ψωμιά φορτώνεις και ξεφορτώνεις. Γιαυτό, άσε τα τσαλίμια και κοιτα τη δουλειά σου, που θα πιάσουμε και κουβέντα τώρα. Ευγενικά στο λέω, όπως βλέπεις. Μη ζοχαδιάζεσαι.

  6. Δεν σου ζήτησε κανείς να πιάσεις κουβέντα μαζί μου !Δεν σου ζήτησα να μας πεις ποιος εισε για τους λόγους που εσυ καταλαβαινεις !Θα στο κάνω πενηνταράκια μπας και το καταλάβεις γιατί ζοχαδιαζομαι σιγά σιγά !Μας είπες «με ενδιαφέρει η γνώμη των συμπολιτών μου «!Το ποις εισε το είπα για τους συμπολιτες σου όχι για μένα !Οι συμπολιτες σου να μάθουν ότι ο Μήτρος Καραμητρος θέλει να φτιάξουν ανδριάντα του Γκιώνη !εμενα δεν με νοιάζει ποιος εισε και ουτε θέλω να μάθω !Για τους συμπολιτες το λέω να δούνε ποιοε λέει τι και να του πουν μπράβο η ότι άλλο !Το κατάλαβες τώρα τι θέλω να πω ????Ειπα αν δεις τον Γκιώνη η όποιον άλλος ειρωνεευσε στο δρόμο θα του πεις αυτά που λες εδω μέσα ??Ευγενικα σε ρωτάω και εγώ και ευγενικά σου λέω μην μην πιστεύεις και πολύ αυτά που λένε δω μέσα για τη φορτώνω και ξεφορτώνω !Ειναι και άλλοι σαν και εσένα που τα λένε αυτά εδω μέσα !!Εγω την δουλειά μου την κοιτάω όχι την δουλειά των άλλων που κάνουν οι συμπολιτες μας οι άγνωστοι !Αντρικος αν περάσει

  7. Aδελφέ εγώ μίλησα για τον Γκιώνη. Εσύ θες κουβέντα μαζί μου, γιατί εσύ μου απάντησες. Εγώ πάρε-δώσε μαζί σου δεν επιθυμώ, για να μην μου βγει και το όνομα εδώ μέσα. Γιαυτό κομμένη. Κάνε την δουλειά σου με τα ψωμιά χωρίς να μου απαντάς. Βλέπεις δεν είμαι αγενής. Στο λέω ήρεμα, οπότε σεβάσου τη γνώμη μου.

  8. Σκέψου να ήσουν και αγενής δηλαδή 😆😆😆Ούτε εδώ πέρασε σχόλιο. Χαζεύοντας στο φεισμπουκ έπεσε το μάτι μου πάνω σε μια ωραία ανάρτηση συγκεκριμένα πάνω σε ένα γραπτό μυνημα με πολύ νόημα και κυρίως κάτι που θα το ακολουθήσω στο μέλλον με εσάς εδώ μέσα που έχω μπλέξει. Υπομονή λέγεται όταν έχεις επιλογή, όταν δεν έχεις λέγεται αντοχή!!!! Εγώ τώρα δεν έχω επιλογή με τους γραφικούς του μπλογκ. Η υπομονή μου τελείωσε διότι μερικοί δεν βάζουν μυαλό και συνεχίζουν να κάνουν τσαλιμακια. Ο Αντρέας έχει αντοχή η αντοχές. Έχω δει και βιώσει πολλά στην ζωή μου και δεν θα έχω αντοχή και υπομονή με κάτι γατάκια εδώ στο μπλογκ. Αντρικος αν περάσει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog