Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Βουνά» από σκουπίδια στο Λουτράκι – Βρόμα και αποπνικτική κατάσταση (εικόνες)

- Advertisement -

«Βουνά» έχουν αρχίσει να σχηματίζουν τα σκουπίδια σε κεντρικά σημεία της πόλης του Λουτρακίου, τη στιγμή μάλιστα που η θερμοκρασία ανεβαίνει κατακόρυφα μέρα με τη μέρα…

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από κεντρικές πολυσύχναστες περιοχές, όπου τα σκουπίδια δεν ξεχειλίζουν απλά από τους κάδους, αλλά τους καλύπτουν ολοκληρωτικά σχηματίζοντας τεράστιους λόφους.

Οδηγώντας, στην κεντρική λεωφόρο της πόλης αλλά και σε αρκετά στενά σήμερα το πρωί δεν μπορούσες παρά να προσέξεις τα σκουπίδια που ξεχείλιζαν σε κάθε γωνιά. Οι πεζοί κρατούσαν τη μύτη τους καθώς περνούσαν από τα οδοφράγματα σκουπιδιών. Η κατάσταση είναι χειρότερη κοντά σε επιχειρήσεις, όπως εστιατόρια.

Η κατάσταση αυτή αναμένεται να επιδεινωθεί τις επόμενες ημέρες καθώς η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις…

- Advertisement -

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τον μισθό μου να εξασφαλίσω εγώ Και ας πάθετε όλοι οι άλλοι χολέρα και ας καταστραφεί η πόλη!
    Αυτό είναι το μήνυμα που εισπράττουμε ως πολίτες.
    Αίσχος σας

  2. Αυτο το φαινόμενο συμβαινει παντου… Μπορουσε ομως ο δήμαρχος να μην αφησει την κατασταση να ξεφύγει εν μεσω καύσωνα και να αναθέσει την δουλεια σε ιδιώτη οπως στη Θεσσαλονίκη..

  3. Που ειναι ο μικρος να παει να μαζεψει τιποτα?να κανει καμια σοβαρη δουλεια ? Οχι να πουλαει μονο μουρη υπευθυνου κ να εποπτευει.
    τσαμπα ο μισθος ?

  4. 8.10 Βρε, ξέρνα τη φασιστίλα της κακοψυχιάς σου, αλλά κόψε κάτι από την παθιασμένη αφοσίωση στον ηγέτη του αιώνα! Σου είπαν, πράγματι, πως θα σε εκτιμήσουν περισσότερο?

  5. Ναι ρε 8:29 μ.μ. μου ειπαν πως θα με αγαπήσουν περισσότερο.
    Όλοι έχουν ανάγκη από αγάπη.
    Εσύ δεν έχεις ανάγκη από αγάπη;
    ΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΟΥ, ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΕΣΥ ΛΕΜΟΝΟΑΠΟΒΛΥΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΣΕ!!!!

    ??

  6. Μετά την τεράστια επιτυχία του Γκιώνη στο δημαρχείο πρεπει να τον στείλουμε να πιέσει και τον Σόιμπλε για το ελληνικό χρέος!

  7. Δεν μπορω να καταλαβω αφου υπαρχει απεργια γιατι βρε ελληνα βγαζεις τα σκουπιδια στον δρομο.δεν μποτεις να τα κρατισεις στο σπιτι σου για πεντε ημερες;τοσο δυσκολο ειναι;

  8. Ντροπή σας που είστε με τα σκουπίδια και όχι με τους σκουπιδιαριδες που παλεύουν για το μεροκάματο τους και μόνιμη δουλειά.Άμα αυτοί απολυθούν ποιος θα μαζεύει βρε τις βρωμες σας;Ούτε το σκουπιδιαρη δεν ειστε ικανοί να στηρίξετε γιατί έχετε μάθει να υπακούμε μόνο.Γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.Να διεκδικεί ο σκουπιδιαρη το αυτονόητο που εσείς έχετε και ταΐζετε τις οικογένειες σας και να είστε απεναντι.Ντροπή μόνο αυτό.

  9. Να'μαστε και λίγο πατριώτες ρε παιδιά και απευθύνομαι σε όλους, απο την ανάρτηση του θέματος μέχρι τους απεργούς καθώς και για μας τους ίδιους που δεν λέμε να βάλουμε λίγο πλάτη κρατώντας τα σκουπίδια για λίγες μέρες.

  10. Στο λουτρακι μονο Σαββατκυριακο ειχε απεργια διοτι αν φυγουν οι συμβασιουχοι αυτο το χαλι θα ειναι καθημερινο .Οι φωτογραφιες ειναι απο την κορινθου οπου βγαζουν τα σκουπιδια ολα τα παραλιακα μαγαζια τα οποια το ιδιο κανουν καθε μερα που αφηνουν τις σακουλες εξω απο τους καδους .Και μην ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ οτι μονο με τις ΑΠΕΡΓΙΕΣ κερδισανε κατι ,οσο δεν αντιδραμε τοσο μας ΞΕΖΟΥΜΗΖΟΥΝ και γκρινιαζουμε απο τον καναπε.οσο για τον εποπτευων επιλογη της δημοτικης αρχης ειναι .ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

  11. Οπωσδήποτε υπάρχει τό ελαφρυντικό τής απεργίας . Όμως κύριοι καταστηματάρχες καί μάλιστα περισσότερο εσείς με τά ουζερί σας δεν νομίζετε ότι θά έπρεπε νά μεταφέρετε με δικά σας μέσα τά τόσα σκουπίδια σας παρά νά ξεχειλίζουν οι κάδοι καί νά επικρατεί αυτό τό χάος καί η δυσοσμία ?? Δεν προχωρώ περισσότερο γιατί τό κακό θά είναι μεγαλύτερο . Ο καθένας από τήν πλευρά του ας προσπαθήσει γιά τόν τόπο του

  12. Να αλλάξει πιοτό γιατί σε πειράζει αυτό που πινεις 12:05 π.μ
    Για την αποκομιδή των σκουπιδιών είναι αποκλειστική ευθύνη έχει ο δήμος και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα κανένας άλλος.
    Τώρα γιατί πας να κάνεις αβαντα στην δημοτική αρχή θα χεις τους λόγους σου 12:05.
    Μην ξεχάσεις να κατηγορήσεις για τα ξεβαμμένα φωτιστικά σώματα τον κάστανα και τον υπαίθριο πωλητή του popcorn

  13. Θα ηθελα πολυ να δω ποσο αγαπανε τον τοπο τους και να πανε να μαζεψουν την πολη.
    Αντε να δω τις κιουριες να βγουν εξω να
    Καθαρισουν .Οχι μονο 12ποντα νυχι και μοστρα φορεμα
    .Ενας σοβαρος δημος θα ειχε εκτακτη συσκεψη νυχτιατικα ,απο χτες ,να λυσει το προβλημα.
    Εδω παιζουν εκτακτες στροφες ζεμπεκικου …

  14. …τριτοκοσμικές οι εικόνες παντού σ΄αυτή τη χώρα τελικά με τους σωρούς των σκουπιδιών, το μόνο σίγουρο είναι πως οι υπηρεσίες αποκομιδής των σκουπιδιών σε κάθε δήμο πρέπει να είναι ιδιωτικές, δηλαδή, πως την έχουν δει ορισμένοι παλαιοκομματικοί, πρέπει να συνεχίσει ακρίτως η παραγωγή δημοσίων υπαλλήλων με το τσουβάλι σ΄αυτόν τον τόπο; Το έχετε δεί μορε αυτό σε οποιαδήποτε άλλη χώρα; Επιτέλους κάποτε να ξεπεραστεί η δεκαετία του ΄80…

  15. Ναι στην ιδιωτικοποίηση αλλά όχι να έρθουν οι εταιρείες και να δουλεύουν όλα τα Πακιστάνια.Μόλις πέσει η ανεργία δεν θα έχω κανένα πρόβλημα αλλά αν γίνει τώρα θα μιλάμε για εθνικό έγκλημα

  16. Πολλοί υπάλληλοι από εργάτες καθαριότητας έχουν πιάσει θέση σε γραφεία του δήμου Και ενώ είχαν προσληφθεί για την καθαριότητα

  17. Να το χαιρεστε το λουτρακι.Στη θαλασσα τσουχτρες και στη πολη σκουπιδια και μηχανομαρσαρισματα.Δημος Λιμενικο Αστυνομία αποντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog