Μια ακόμη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο στην Αργολίδα ανακοίνωσε ο συνδυασμός Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου του Δημήτρη Σαραβάκου. Πρόκειται για την κα Αντωνία Αμερικάνου – Παγώνη του Δημητρίου.

Η κα Αντωνία Αμερικάνου – Παγώνη είναι κάτοικος του Δήμου Άργους – Μυκηνών, εκπαιδευτικός, πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ειδίκευση στην ψυχολογία του παιδιού και γνώστρια της Αγγλικής και Ιταλικής γλώσσας

 

Ο Δημήτρης Σαραβάκος, σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη, κατηγόρησε την περιφερειακή αρχή για ανικανότητα και αδιαφορία αφού δεν κάνει χρήση του άρθρου 102 του Συντάγματος που προβλέπει την οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια της Αυτοδιοίκησης.

«Θα έπρεπε η περιφέρεια να είχε αποκτήσει δικούς της πόρους για να βοηθήσει τους πολίτες που στο σύνολο τους έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα. Δεν έδωσε δε καμία ώθηση στην Γεωργία, τον Τουρισμό και τις επιχειρήσεις οι οποίες αποτελούν τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της Πελοποννήσου» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας:

«Δέσμευσή μας, εφόσον κερδίσουμε τις εκλογές της 26ης Μαΐου, είναι η άμεση εφαρμογή του Συντάγματος για να αποκτήσει δικούς της πόρους η Πελοπόννησος».

Δείτε περισσότερα εδώ: