Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση Γιώργου Πετρίτση με τους εμπόρους των Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Την Πέμπτη 16-7-2010, ο υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας, – Αγ. Θεοδώρων Γεώργιος Πετρίτσης συναντήθηκε πλαισιωμένος από συνεργάτες του με το Δ.Σ του εμπορικού – βιοτεχνικού συλλόγου Αγίων Θεοδώρων.
Ακολούθησε εκτενής συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και έγινε ενδελεχής σχολιασμός των προβλημάτων, που απασχολούν γενικότερα την τοπική κοινωνία .

Τα παρευρισκόμενα μέλη του Δ.Σ, παρέδωσαν στον κ. Πετρίτση λίστα θεμάτων που θεωρούν πως οι άμεσες λύσεις τους , θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υπέρ της αναβάθμισης ποιότητας της ζωής των κατοίκων των Αγ. Θεοδώρων.

Προβλήματα όπως η ανεργία, η δυσμενής οικονομική κρίση με τι επιπτώσεις στους Αγίους Θεοδώρους , η έλλειψη υποδομών ανάπτυξης , η έλλειψη Γενικού Πολεοδομικού σχεδίου ( Γ.Π.Σ), η ασφάλεια των πολιτών, η βιομηχανική δραστηριότητα της περιοχής, οι συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων .
Επίσης η καθημερινότητα, η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού ,ο τουρισμός, ο αθλητισμός και ο πολιτισμός τελούν ως βασικές προτεραιότητες του νέου Διευρυμένου Δήμου, όσον αφορά την περιοχή των Αγ. Θεοδώρων.
Ο κύριος Πετρίτσης, δεσμεύτηκε για την τήρηση ισόνομης και ισόρροπης ανάπτυξης σε όλο το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγ. Θεοδώρων και είπε ότι αποτελεί προσωπικό του στόχο η ολοκλήρωση του Γ.Π.Σ των δύο Δήμων αφού θα λύσει χρονίζοντα προβλήματα που καθηλώνουν σε ομηρία χιλιάδες κατοίκους.
Δεσμεύθηκε επίσης ότι ο λεγόμενος «πράσινος φόρος» θα ανήκει αποκλειστικά στους Αγίους Θεοδώρους .

Ο κ. Πετρίτσης μεταξύ άλλων πρόσθεσε ότι «Η Τουριστική Ανάπτυξη των Αγ. Θεοδώρων είναι εφικτή και απαραίτητη , έτσι ώστε οι Αγ. Θεόδωροι να αποτινάξουν τον χαρακτηρισμό της βιομηχανικής περιοχής με ότι αυτό συνεπάγεται. Αναμφίβολα η ύπαρξη ισχυρών βιομηχανικών μονάδων στην περιοχή λειτουργεί θετικά στην μείωση της ανεργίας , όμως οι Άγιοι Θεόδωροι έχουν την δυνατότητα και τουριστικής ανάκαμψης , ανάκαμψης που θα κρατήσει τον τουρίστα 12 μήνες τον χρόνο στην περιοχή .
Η εκμετάλλευση του βιομηχανικού (μικρής ή μεγάλης εμβέλειας) κλάδου που θα ορισθεί μέσα από τη σχεδίαση ενός επιχειρηματικού πάρκου, θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα βάλλει σε τάξη με τις προαπαιτούμενες υποδομές ,την βιομηχανική και επιχειρηματική δραστηριότητα της περιοχής, προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας, επενδυτικό ενδιαφέρον αλλά και προοδευτική ανάπτυξη με μελλοντική προοπτική. ̋ »

Τα μέλη του Δ.Σ ζήτησαν από τον κ. Πετρίτση να παραβρεθεί σε μία νέα συνάντηση, στις αρχές Σεπτεμβρίου με τα μέλη του Συλλόγου για να ενημερωθούν με συγκεκριμένες προτάσεις – δεσμεύσεις του συνδυασμού.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ''H Εμπειρία'' σε αυτές τις εκλογές θα είναι ότι χειρότερο για τους υποψηφίους…Έλεος με τους επαγγελματίες πολιτικούς!
    Μ.Γ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog