Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Άρθρο αναγνώστη για τον Παύλο Παύλου και την Πόπη Αγγελοπούλου

- Advertisement -

Αρνητικές εντυπώσεις για τον Παύλο Παύλου και το “νέο αίμα”

Στον Άγιο Παντελεήμονα, στο Πούσι Μεϊντάνι, την περασμένη Δευτέρα, η επίσκεψη του κυρίου Παύλου μαζί με την κυρία Πόπη Αγγελοπούλου, συγκέντρωσε αρκετά αρνητικά σχόλια. Αλήθεια, τώρα μας θυμηθήκατε; Τρείς μόλις μήνες πριν τις εκλογές; Γιατί; Κανένας από μας δεν έχει ξεχάσει ότι στις περασμένες εκλογές, η κυρία Αγγελοπούλου έλεγε τα καλύτερα για τον τότε υποψήφιο Γιάννη Λάμπρου, με τον οποίο ήταν στο συνδυασμό. Σε αυτές τις εκλογές που θα είναι στο συνδυασμό του κυρίου Παύλου, ήρθε εδώ για να μας ξαναπεί τα ίδια αυτή τη φορά για τον κύριο Παύλου;

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Loutrakiblog: Ευχαριστούμε τον Γιάννη Π. για την αποστολή του άρθρου. Ο ίδιος, θέλησε να μη δημοσιευτεί το όνομά του σε e-mail που μας έστειλε στο loutrakiblog@yahoo.gr. Το έχουμε πεί: Έχουμε ανοιχτή την πόρτα για όλους και θα φροντίσουμε να ακουστούν όλες οι φωνές…

  2. κάνετε τζάμπα διαφήμιση σε άτομα που θέλουν να το παίξουν παράγοντες στην πόλη μας,σας συνιστώ να είστε πιο προσεκτικοί στο μέλλον γιατί όπως πολύ εύκολα κερδίσατε τον κόσμο,τόσο απλά και γρήγορα μπρείτε να τον ξαναχάσετε

  3. ΠΟΠΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
    1ον Παρακαλω τον κ. Γιαννη Π.επειδη εκανε αναφορα στο ονομα μου να βγει και να μου ζητησει συγνωμη για την εμπαθεια και αχαριστη τοποθετηση του.
    γιατι θα με αναγκασει να μαθει ολο το Λουτρακι μεσα απο αρθρο μου γιατι τον αποκαλω αχαριστο εμπαθη.
    2ονΤον κ. Γιαννη Λαμπρου τον στηριξα γιατι στηριζε τους ανθρωπους του υδροφορου που μενουν στο Πουσι Μεϊντανι και στην Σκαρπα,οπως στηριζα επι 10 ολοκληρα χρονια το σπιτι του κ. Γιαννη .Π. και ολων των κατοικων της περιοχης σαν αμοιβη βεβαια πηραμε ο κ. Λαμπρου έγω την ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ!!!
    3ον ο κ.Παυλου δεν ηρθε απροσκλητος τον καλεσανε επισημα απο τον συλλογο του Πουσι Μεϊντανι.(τα παραπονα σας στο συλλογο)
    4ον επειδη εξακολουθητε να ειστε αχαριστος, προς ενημερωση των συμπολιτων μου εαν δεν ειμουν εγω δεν θα υπηρχε η Εκκλησια.
    Επειδη ομως το θεμα Εκκλησια για μενα ειναι πολυ ιερο μη με αναγκασετε να πω περισοτερα.
    Με περιοσμενη εκτιμηση προς τον κ. Γιαννη.Π
    Υστ/ον:
    περιμενω να εχετε την απαιτουμενη λεβεντια να τα πουμε κατ'ιδιαν…σας περιμενω!!!

  4. Φιλε Μ….. μπλοκερ σε παρακαλω πολυ επειδη ο κ. Γιαννης.Π. εκανε αναφορα στο ονομα μου επιβαλεται να αναφερεις (αφου εχεις τα στοιχεια του)το ποιος ειναι.
    και απο ανωνυμος να γινει επωνυμος.

  5. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ανακοινώσουμε τα στοιχεία του αναγνώστη που απέστειλλε το άρθρο. Υπάρχει και το δημοσιογραφικό απόρρητο και οφείλουμε να προστατέψουμε την ανωνυμία του αρθρογράφου (μιας και μας το ζήτησε). Από την πλευρά μας αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δημοσιεύσουμε την απάντησή σας, αρκεί να μας τη στείλετε στο e-mail του blog loutrakiblog@yahoo.gr Ευχαριστούμε.

  6. Παιδιά, το έχουμε ξαναπεί: όχι βρισιές… Μην στερήσετε και από τους άλλους το δικαίωμα να γράφουν τις ιδέες και τα σχόλιά που επιθυμούν. Πάρτε το ως έκκληση… Εκ του loutrakiblog…

  7. Πολύ κακό θα κάνετε αν συνεχίσετε να ασχολείστε με κατάλοιπα του παρελθόντος(βλέπε Παύλος Παύλου) και με 'αποτυχημένες κυρίες' της πολιτικης που ο ΛΑΟΣ τους δίνει πάντα την θέση που τους αξίζει και τίποτα λιγότερο…….Ας βάλουμε λίγο ποιότητα στη ΖΩΗ μας ! ! ! !

  8. Θα σε παρακαλούσα, 8.45, να μην βιάζεσαι και να μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα!!!
    Πρώτον : Μίλησα για κατάλοιπα και ΟΧΙ για απόβλητα!!!
    Δεύτερον : Μίλησα για ποιότητα και ΟΧΙ για επίπεδο…..και όχι φυσικα για το δικό σου, που όπως φαίνεται ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
    Και τέλος θα σου πω ότι γράφω πρώτη φορά σε blog και ότι η ηλικία μου δεν δικαιολογεί σε καμμία περίπτωση τον όρο ''απόβλητο''.
    Όρο με τον οποίο όπως φαίνεται έχεις ταυτήσει το όνομά σου.

  9. τι έγινε πόπη,εσύ που υπογράφεις επώνυμα στο τελευταίο σχόλιο αποκαλύφτηκες και σε πήραμε όλοι χαμπάρι,αλλά τι καθόμαστε και ασχολούμαστε τώρα.

  10. Για τον βλάκα των 2:23, απλά να πω ότι δεν έχω σχέση με όποια Πόπη.
    Όσον αφορά τον "έξυπνο" των 9:32, καλό θα ήταν να διαβάσει ξανά το σχόλιό του.
    Δικαίωμά του να έχει την οποιαδήποτε γνώμη για οποιοδήποτε πρόσωπο, όχι όμως να αναφέρεται προσβλητικά σε συμπολίτες μας.

  11. Δεν νομίζω να αναφέρθηκα προσβλητικά για κάποιον έστω και για μια στιγμή…….είπα την άποψή μου και υπενθύμησα την θέση που τους έχει δώσει ο λαός!
    Καλά θα κάνεις να κάνεις και εσύ το ίδιο με την άποψή σου και να μην καταφέρεσαι προσβλητικά σε συμπολίτες σου με φράσεις όπως…..βλάκα των 2.23 και ΄΄έξυπνο'' των 9.32, που επαναλαμβάνω σε χαρακτηρίζουν ΑΠΟΛΥΤΑ!

  12. Αφού εξακολουθείς να πιστεύεις ότι δεν αναφέρθηκες προσβλητικά για κάποιον, παραιτούμαι. Δεν αντέχω, και … δεν μεταδίδω άλλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog