Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι στάρ του Χόλυγουντ, “επενδύουν” στα Ελληνικά νησιά

- Advertisement -

Εκτάσεις και σπίτια στην Ελλάδα έχουν βάλει στο «μάτι» πολλοί σταρ, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων συναδέλφων τους που ήδη έχουν το δικό τους «φιλέτο» στη χώρα μας!
Κροίσοι, αθλητές, τραγουδιστές, σχεδιαστές και ηθοποιοί αναζητούν το δικό τους παράδεισο σε Αιγαίο και Ιόνιο.

Μια πολυτελέστατη βίλα των 5 εκατομμυρίων απέκτησαν πρόσφατα ο Brand Pitt και η Angelina Jolie στη Σαντορίνη! Σπίτι στην Πάτμο θέλουν τα δημοσιεύματα να ψάχνει η Julia Roberts, που πρόσφατα βρέθηκε και στην Κρήτη χωρίς να την πάρει κανείς χαμπάρι.

Ζήτησε από Ελληνοαμερικανό φίλο της με εξοχικό στο νησί να της βρει σπίτι, με φαβορί μία βίλα στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι, μεταξύ των παραλιών Λάκκα και Λεύκες.

Από την άλλη, προς Ιόνιο μεριά στρέφεται η Madonna που θέλει δικό της νησί! Σύμφωνα με την Realnews, θέλει να αποκτήσει το πευκόφυτο νησί Λυγιά, δίπλα στην Ιθάκη, η τιμή του οποίου «αγγίζει» τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Γείτονας της Madonna θα γίνει ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Ryan Giggs, αν του «κάτσει» η αγορά εντός συγκροτήματος κατοικιών στο Αργοστόλι.

«Κολλημένη» με την Σκιάθο φέρεται να είναι η Cameron Diaz, που γνώρισε το νησί μέσω του «Mamma Mia» και από τις επαφές της με τον Πάρη Κασιδόκωστα. Οι πληροφορίες θέλουν την γοητευτική ηθοποιό να «πολιορκεί» μια μονοκατοικία 300 τετραγωνικών στην περιοχή Καλύβια, εκεί όπου ψάχνει σπίτι και μία συνάδελφός της, η Kate Hudson.

Deal με την Αθηνά Ωνάση έκανε ο Georgio Armani, που αγόρασε μια εντυπωσιακά όμορφη περιοχή πάνω από έναν κολπίσκο στα Σύβοτα της Λευκάδας. Σύμφωνα με την «Espresso», η συμφωνία «έκλεισε» στα 5 εκατομμύρια και ο δημοφιλής σχεδιαστής ετοιμάζεται να δημιουργήσει τον ιδιωτικό χώρο όπου θα φιλοξενεί του ς VIP φίλους του.

Και φυσικά γνωστό είναι ότι ο Tom Hanks έχει το σπιτάκι του στην Αντίπαρο την οποία και επισκέπτεται κάθε χρόνο, ο Michael Schumacher απέκτησε πέρυσι σπίτι στην Ελαφόνησο, ο Emir Kusturica έγινε πρόσφατα κάτοικος Σίφνου και ο γνωστός ως Mr. Bean έχει εξοχικό στην Άνδρο.

Σε διαπραγματεύσεις για την αγορά εκτάσεων στην Κεφαλλονιά θέλουν οι φήμες τον Jack Nicholson και τον Bill Gates, ενώ Σαουδάραβας κροίσος κάνει παζάρια για το οικόπεδο του Αntony Queen στην Ρόδο.

Στο μεταξύ, οι φήμες που θέλουν την «χρυσή» κληρονόμο να πουλά τον θρυλικό Σκορπιό όλο και πυκνώνουν.

Για να δούμε… αυτό το νησί ποιος θα το πάρει;

Πηγή: εφημερίδα Realnews

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog