Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προσοχή: Διακοπή κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Κορίνθου την Τετάρτη

- Advertisement -

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και μέσα στα πλαίσια αναβάθμισης των υποδομών που αφορούν τις σιδηροδρομικές γραμμές, προτάθηκε και αποφασίστηκε από κοινού με τους αρμόδιους φορείς…

…η διακοπή της κυκλοφορίας της Ισόπεδης Σιδηροδρομικής Διάβασης του Σολωμού Κορινθίας (Χ.Θ. 8+280 της γραμμής Κ-Μν), με σκοπό την ανακατασκευή της.
Η διευθέτηση της οδικής κυκλοφορίας θα γίνει με την βοήθεια και τη συνεργασία της Τροχαίας Κορίνθου και θα αφορά την διαδρομή μέσω Χιλιομοδίου–Κουταλά–διοδίων Σπαθοβουνίου και αντιστρόφως. Η έξοδος των οχημάτων θα γίνεται σε παρακαμπτήριο δρόμο πριν την είσοδό τους στα διόδια του Σπαθοβουνίου ούτως ώστε, οι οδηγοί να αποφύγουν την καταβολή των χρημάτων..
Η Δημοτική Αρχή με την υπευθυνότητα και τη συνέπεια που την χαρακτηρίζει, εκ των προτέρων ενημερώνει όλους τους συμπολίτες και επισκέπτες του Δήμου μας,ότι η Π.Ε.Ο. θα είναι κλειστή την Τετάρτη 18/08/2010 από ώρας 06.00 έως τις 19.00 της ίδιας ημέρας, για να εκτελεσθούν οι παραπάνω απαραίτητες εργασίες.
Παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να επιδείξουν κατανόηση και να συνεργασθούν με τους υπεύθυνους φορείς, ώστε μέσα στα προαναφερθέντα χρονικά πλαίσια και αποφεύγοντας τυχόν ταλαιπωρίες, να καταστεί δυνατή η ανακατασκευή της Ισόπεδης Σιδηροδρομικής Διάβασης.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog