Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το loutrakiblog δέχεται ”επιθέσεις” με βωμολοχίες στα σχόλια….

- Advertisement -

Εμείς σαν ομάδα απογοητευτήκαμε βλέποντας μετά από ένα ‘διάλειμμα φιλικού εργασιακού  δείπνου’ και μη παρακολούθησης της ροής του μπλογκ, διάρκειας 3-4 ωρών,, ένα οχετό μηνυμάτων… (γνωρίζουμε ποιός έδωσε το έναυσμα για να γίνει!λέτε να μην ξέρουμε;;;;).Η  γλειώδης   επίθεση  στόχευσε συγκεκριμμένους ανθρώπους,προσωπικότητες, πολιτικούς και κοινωνικούς παράγοντες της ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ(που ψηφίζουν ΕΔΏ!)και είχε σαν στόχο την  ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ της ελευθερίας σχολίων την οποία ΕΜΕΙΣ καθιερώσαμε στην ελεύθερη διαδικτυακή κοινότητα των 800-900 διαφορετικών επισκεπτών μας!!
-Θέλετε να υποκύψουμε στην υποδούλωση;;
-Θέλετε να υπάρχει αναθεώρηση σχολίων;;
-Θέλετε να διαβάζετε ΜΟΝΟ για συγκεκριμμένους υποψηφίους;;
-Θέλετε να σας λέμε αρλούμπες-που λέμε,δεν είμαστε τέλειοι,άνθρωποι είμαστε και ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ;;;;;  Ε..τότε να μην διαβάζετε loutrakiblog..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…
Εμείς ΘΑ ΕΠΙΜΕΊΝΟΥΜΕ,,,και ας ‘σκάσουν’ κάποια ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ απ’το κακό τους…Το ποτάμι ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ κύριοι και πατέρες των ΜΜΕ…
-Το loutrakiblog θα υπάρχει γιατί ΕΣΕΙΣ του δίνετε ΖΩΗ να ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
Θέλουμε όμως για να συνεχίσουμε να παράγουμε ….να  έχουμε την προσωπική σας στήριξη,είτε μέσω ενός  σχολίου,,είτε μέσω ενός share,είτε μέσω ‘μου αρέσει στο facebook’,  είτε μέσω δεν ξέρουμε τι…πάντως κάτι θέλουμε..Για να απαντηθεί η βρωμιά!!Το αφήνουμε στο χέρι σας….

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. προφανώς αυτός είναι ο σκοπός!! Να κλείσετε και να ή να σιωπήσετε θελημένα γιατί κάποιοι που αγαπούν τον τόπο τους έχουν απίστευτη αγάπη και την εκδηλώνουν με απίστευτο ζήλο. Γιατί λοιπόν παιδιά να τους κάνετε την χάρη? Πάτρε τα στοιχεία τους…και δείτε ποιοί είναι αυτοί που προσβάλουν και μηδενίζουν την δική σας προσπάθεια!! με σχόλια που στοχεύουν και δεν έχουν αξίες? Μην μασάτε..ακόμη και εάν χρειάζεται η έγκρισή σας πρώτα στα δικά μας σχόλια. Ξέρω ότι θα είναι ελάχιστα αυτά που θα κοπούν ώς ακατανόμαστα. Γιατί ξέρω το μεράκι σας.!! Συνεχίστε παιδιά!!

  2. ξεφτιλακια υβριστες,λαμογια μην και νομιζετε οτι δεν σα ς ξερουμε.τουμπανα απο το συμφερον γινατε κοντοι-ψηλοι και θα μας βρητε στο σχολειο οταν ερθετε για τις εκλογες,γιατι δεν θα τολμησετε να σταθειτε κοντοι κ ψηλοι

  3. H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΛΟΥς!!!!!!!!!!!παμε δυνατα !!η αλλη η μαλακες του λουτρακιου που εχει παρα πολλους ν πανε να γαμηθουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Τα παρακάτω αποσπάσματα είναι ενδεικτικά και τα θεωρώ απαραίτητα για το κείμενο που γράφω παρακάτω .

    "Εμείς σαν ομάδα απογοητευτήκαμε βλέποντας μετά από ένα 'διάλειμμα φιλικού εργασιακού δείπνου' και μη παρακολούθησης της ροής του μπλογκ, διάρκειας 3-4 ωρών,, ένα οχετό μηνυμάτων…"

    "einai to troktiko toy loutrakioy"

    "προφανώς αυτός είναι ο σκοπός!! Να κλείσετε και να ή να σιωπήσετε θελημένα γιατί κάποιοι που αγαπούν τον τόπο τους έχουν απίστευτη αγάπη και την εκδηλώνουν με απίστευτο ζήλο. Γιατί λοιπόν παιδιά να τους κάνετε την χάρη?"

    “Τις είδα νωρίς τις βρισιές,,ντρέπομαι για τους οπαδούς υποψηφίου..”

    ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ-ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ LOYTRAKIBLOG .

    Όσοι εκφράζεστε την κρίση σας με χιούμορ, τεκμηρίωση, αυτοκριτική , με βασικό κριτή την συνείδηση σας και σέβεστε τον εαυτό σας , είστε «ΠΑΝΘΗΡΕΣ» δεν με έχετε ανάγκη…

    Όσοι εκφράζεστε δόλια , ύπουλα , εκμεταλλευόμενοι και όχι συνειδητά διαχειριζόμενοι το πλεονέκτημα της ανωνυμίας , εκτελώντας εντολές των αφεντάδων σας ή εξωτερικεύοντας την μικροψυχία σας, που έντεχνα την κρύβεται στον πραγματικό κόσμο , είστε ΥΑΙΝΕΣ και ΥΑΙΝΕΣ θα παραμείνετε σε όλη σας τη ζωή!

    ΠΡΟΣ LOYTRAKIBLOG .

    Την απογοήτευση θα την βρίσκατε μπροστά σας στο δρόμο που διαλέξατε , ήταν φυσικό επόμενο , δεν διαλέξατε εύκολο μονοπάτι παιδιά .
    Καμιά φορά όμως γεννιούνται μερικοί τύποι με διαφορετικά μυαλά από το σύνολο είναι λιγότεροι από τους άλλους , αλλά είναι αυτοί συνήθως που προχωράνε το είδος μας μπροστά, με προσωπικό κόστος πάντα …
    Να σκεφτείτε ότι ο μόνος άξιος κριτής σας και ο μόνος που μπορεί να σας καταβάλει πραγματικά στην προσπάθεια που κάνετε είναι η συνείδηση σας !

    ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ !

    Το παρακάτω σας το αφιερώνω όχι για να απογοητευτείτε αλλά για να δείτε ότι είναι και άλλοι σαν και εσάς (αντικαταστήστε τη φωτιά και το μαχαίρι, με την πένα και το χέρι , γίνεται και έτσι καμιά φορά… και ο κόσμος προχωρεί …)

    "Σ' ένα μήνα σ' ένα χρόνο βλέπουν μπρός τους τον Αλλάχ
    που από τον ψηλό του θρόνο λέει στον άμυαλο Σεβάχ:«νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί,με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί"

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ
    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  5. …οι βρισιες και τα χτυπηματα κατω απο τη μεση ειναι τα μονα οπλα που διαθετουν οι τιποτενιοι, οι δειλοι και τα κομματοσκυλα. Ειναι οι ιδιοι ανθρωποι που στην κατοχη θα ηταν δοσιλογοι και προδοτες, και δυστηχως θα υπαρχουν παντα αναμεσα μας… Φτωχοι και αξιολυπητοι παρισσοτερο, παρα καποιοι που θα θυμωνες μαζι τους.. Παμε δυνατα παιδια μην μασατε…!!…

  6. Έχω ξαναγράψει και το πιστεύω ότι γίνεται συντονισμένη προσπάθεια που άλλες φορές αποπροσανατολίζει τη κουβέντα και άλλες φορές χρησιμοποιούν βρισιές.Πάντα στόχος είναι να σταματήσουν οι ενοχλητικές σκέψεις.
    Μείνετε σταθεροί ,το επιβάλλει η αντίδρασή τους.

    Ανώνυμος

  7. φίλε bloger αν θέλεις να κρατήσεις σε υψηλό επίπεδο το blog σου και να είναι αξιόπιστο και να μην σε δείχνουν με το δάκτυλο ότι υπονόμευσες κάποιες καταστάσεις πρέπει να λάβεις μέτρα.

    Ένας Φίλος

    Παρακάτω κάποιες Προτάσεις που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά το σχολιασμό των θεμάτων σου.
    1. Να γίνεται προειδοποίηση σε αυτούς που αναρτούν υβριστικά και χυδαία σκόλια ,και αν δεν συμμορφώνονται να μπλοκάρετε την ip και όσες από αυτές χρησιμοποιούν .
    2. να δημιουργηθούν λογαριασμοί
    3. ανάρτηση σχολίου μετά από έλεγχο

  8. συνεχίστε μη μασάτε πρέπει πάντα να υπάρχει αντίλογος – απλά θα πρότεινα να βάζετε μόνο άρθρα που αφορούν την πόλη ή/και τον νομό μας κι ας είναι και πιο λίγα σε αριθμό στην ανάρτησή τους, παρά να συμφορίζεται το blog και με νέα εκτός νομού και χώρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog