Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Γαλλία, όπου ένα βρέφος, έπεσε από τον 7ο όροφο μιας πολυκατοικίας και κατέληξε σώο και αβλαβές στην αγκαλιά ..
..ενός περαστικού, χάρη στην τέντα ενός καφέ! Το κοριτσάκι, ηλικίας 15 μηνών επέζησε, χωρίς σχεδόν ούτε γρατζουνιά, όταν έπεσε από διαμέρισμα του 7ου ορόφου ενός διαμερίσματος στο Παρίσι τη Δευτέρα 01/11, αφού, για καλή του τύχη, κατέληξε στην αγκαλιά ενός περαστικού.

Το μωρό έπεσε από το παράθυρο, ενώ έπαιζε με την τετράχρονη αδελφή του, χωρίς την επίβλεψη κάποιου ενήλικα, δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Ένας νεαρός είδε το μωρό, την ώρα που άρχιζε να πέφτει και φώναξε τον πατέρα του, ο οποίος έτρεξε, άπλωσε τα χέρια του και το έπιασε μετά από την πτώση του, στην τέντα.

Θα πρέπει να παίζει πολλά χρόνια ράγκμπι για να έχει αναπτύξει τέτοια ανακλαστικά“, δήλωσε ένας περαστικός που είδε το περιστατικό.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι το κοριτσάκι δείχνει να μην έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό , ενώ παρακολουθείται σε κοντινό νοσοκομείο.

Ο ιδιοκτήτης του καφέ, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας στο βορειοανατολικό Παρίσι, δήλωσε ότι το μωρό είχε πραγματικά μεγάλη τύχη διότι, σε αντίθεση με αυτό που κάνει συνήθως, χθες το απόγευμα είχε αφήσει την τέντα ανοιχτή.

Συνήθως την κλείνω για να μην πιάσει φωτιά γιατί συνηθίζουν να ρίχνουν πάνω της τις γόπες των τσιγάρων τους“, δήλωσε.

Φαίνεται λοιπόν ότι ”θαύματα” συμβαίνουν και στην εποχή μας.
*cosmo.gr