Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιο κοντά από ποτέ στην απόκτηση του Μίτσελ βρίσκεται η… ΑΕΚ!

- Advertisement -

Οι μάνατζερ του παίκτη αγοράζουν τον Ισπανό από την Μπέρμιγχαμ και στην «Ένωση» είναι αισιόδοξοι πως μέχρι αύριο θα έχουν φτάσει σε συμφωνία μαζί τους για να τον ντύσουν στα «κιτρινόμαυρα».
Ο Ισπανός θα έρθει με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, ενώ -σε περίπτωση που η ΑΕΚ επιθυμεί να τον αποκτήσει τότε- θα πρέπει να διαπραγματευτεί εκ νέου με τους ατζέντηδές του.

Ενώ το θέμα του δανεισμού του παίκτη φαινόταν να «παίζεται» στις διαπραγματεύσεις μεταξύ ΑΕΚ και Μπέρμιγχαμ για το ποσοστό του συμβολαίου του που θα κάλυπτε η «Ένωση» μέχρι το καλοκαίρι, τη λύση φαίνεται ότι θα δώσουν τελικά οι μάνατζερ του.

Οι τελευταίοι θα αγοράσουν τον Μίτσελ από τον αγγλικό σύλλογο (που θα καταφέρει έτσι να μειώσει τη χασούρα από το μεγάλο ποσό που δαπάνησε πέρυσι να τον αποκτήσει) και κατόπιν θα μπορούν να τον δώσουν σε όποια ομάδα επιθυμούν. Εκείνη, όπως θεωρείται πλέον πολύ πιθανό, θα είναι η ΑΕΚ -με τη συμφωνία των δύο πλευρών να εκφράζεται αισιοδοξία πως θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη θα περιλαμβάνει δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι, αλλά θεωρείται δύσκολο να περιλαμβάνει και την τοποθέτηση ρήτρας. Έτσι, η ΑΕΚ, ενδεχομένως να μην έχει το δικαίωμα να τον αγοράσει το καλοκαίρι σε προκαθορισμένη τιμή, ωστόσο -αν μέχρι τότε ο παίκτης «της έχει βγει»- θα μπορεί να διαπραγματευτεί εκ νέου με τους μάνατζερ την απόκτησή του.

Καρόλ κι αν δεν…

Την ώρα που η θέση του αμυντικού χαφ φαίνεται ότι θα καλυφθεί με τον Μίτσελ, για εκείνη του αριστερού μπακ (στην οποία επίσης αναζητά ενίσχυση η ΑΕΚ) υπάρχουν δύο υποψηφιότητες.

Πιο δυνατή από αυτές φαντάζει προς το παρόν εκείνη του 19χρονου Γάλλου Λιονέλ Καρόλ, που αγωνίζεται στη Ναντ και -δεδομένων των συστάσεων που τον ακολουθούν (13 συμμετοχές φέτος, διεθνής με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας), φαντάζει ελκυστική περίπτωση.

Το γεγονός, δε, ότι (ως ημιεπαγγελματίας) θα απαιτηθεί ένα μικρό ποσό (περίπου 200.000) για να αποκτηθεί, τον κάνει… ελκυστικότερο. Το κακό για την ΑΕΚ είναι πως τον παίκτη «καλοβλέπουν» αρκετές ομάδες, πράγμα που ενδέχεται να ανεβάσει την τιμή του σε επίπεδα που δεν θα θελήσει να ακολουθήσει η «Ένωση».

Σε μια τέτοια περίπτωση, θα στραφεί στον Ροντρίγκεζ Λούνα της Σεβίλλης, ο οποίος μοιάζει επίσης ενδιαφέρουσα λύση και αποτελεί ποδοσφαιριστή που έχει αναδειχθεί από τον Χιμένεθ. Ωστόσο, οι Ανδαλουσιανοί δεν τον παραχωρούν και στο μόνο που θα μπορούσε να ελπίζει η ΑΕΚ θα ήταν η απόκτησή του ως δανεικού.

Ετοιμοπόλεμος ο Ντιόπ

Στο αγωνιστικό κομμάτι -και μετά το σημερινό ρεπό- το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στον βαθμό ετοιμότητας του Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα τη Δευτέρα, ωστόσο η αποχή του (λόγω της αποφόρτισης που έκανε τις τελευταίες μέρες) ενδέχεται να τον έχει επηρεάσει. Κάτι που απεύχονται στην ΑΕΚ -δεδομένου ότι οι Καφές-Γκέντσογλου έχουν μείνει πίσω, αλλά και ότι ο (προσεχής αντίπαλος) Αστέρας είναι δυνατός στο χώρο του κέντρου.

Πάντως, αν ο Χιμένεθ κρίνει πως ο Ντιόπ δεν μπορεί να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, σε αυτή θα παραμείνει ο Γκερέιρο, που τα πήγε καλά στις Σέρρες -ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι. Κατά τ’ άλλα, στην προπόνηση της Τετάρτης θα συνεχίσει να δοκιμάζεται και ο Γιον Φιόλουσον, που αναμένεται να δώσει τα πρώτα δείγματα της αξίας του, αφού τη Δευτέρα δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα και δεν το ολοκλήρωσε, λόγω ενός προβλήματος στη μύτη.

Έρχονται τα… μαντάτα!

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας (ή τις αρχές της επόμενης) αναμένεται… επιτέλους να δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνα θα περιέχουν… εκπλήξεις και ευρήματα που θα συζητηθούν -ενώ δεν αποκλείεται, στο πλαίσιο αυτό, να πραγματοποιηθεί και σχετική συνέντευξη Τύπου του Σταύρου Αδαμίδη.

sport-fm.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog