Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό loutrakiblog: Τα ονόματα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΑΕΤ

- Advertisement -

Δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη, τα ονόματα που θα πλαισιώνουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε (πρώην ΔΑΕΤ):

Από το συνδυασμό “Με τους πολίτες Μπροστά”:

Κώστας Λογοθέτης – Δήμαρχος
Γιώργος Κακκαβάς – Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Γιώργος Γλυκοφρύδης – Αντιδήμαρχος
Δημήτρης Πέτρου – Δημοτικός Σύμβουλος
Χαράλαμπος Δοσσαράς – Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος ΔΕΥΑΛ
Δημήτρης Κοντός – Πολίτης

Επίσης, από το καταστατικό προβλέπεται να υπάρχει αντιπροσώπευση και από την αντιπολίτευση.

Μέλη Αντιπολίτευσης:

Γιώργος Γκιώνης – Αρχηγός Αντιπολίτευσης (Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών)
Παύλος Παύλου* – Αρχηγός Ελάσσονος Μειοψηφίας (Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση)
Γιώργος Πετρίτσης – Αρχηγός Ελάσσονος Μειοψηφίας (Συνένωση Προόδου – Νέα Πορεία)

*Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παύλος Παύλου δεν είναι σίγουρο ότι θα συμμετάσχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο και υπάρχει το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο μέλος του συνδυασμού του.

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΜΦΩΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ…………ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ…………
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ
    ΠΑΝΤΟΣ ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥΜΑΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Δ………….
    ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
    ΦΙΛΙΚΑ
    ROBOCOP

  2. ΜΙΛΑΜΕ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ ΚΟΝΤΟ …………………

    ΓΙΑ ΤΟΝ Δ ΚΟΝΤΟ ΑΦΗΣΤΕ…………….. ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ
    ΕΦΟΡΙΑ , ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ , ΙΚΑ , ΤΕΛΩΝΕΙΑ , ΝΟΜΑΡΧΙΑ , ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΧΩΜΕΝΟΣ

    ΣΥΝΓΝΩΜΗ Γ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Δ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΦΙΛΙΚΑ
    ROBOCOP

  3. ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ Π.Χ. Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΠΙΣΙΩΝ ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΕΤ

  4. αν ο Λογοθετης κανει τετοιες επιλογες σαν τον Δημητρη το Κοντο & δεν εχει καλυτερες θα μας κανει να δουμε του Γκιωνη τους κολλητους "παρθενες" 'παναγιες"
    καμια σχεση δεν εχει ο κ. Γιωργος Κοντος με τον αδελφο του.
    ο Γιωργος ειναι σε ασπρο φοντο & ο Μητσος σε καταμαυρο φοντο.
    αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!

  5. ερωτηση:

    μπορει σε μια ανωνυμη εταιρεια και μαλιστα δημοτικη, να κατεχουν θεσεις και μαλιστα προεδρου ή αντιπροεδρου ανθρωποι οι οποιοι δεν εχουν λευκο ποινικο μητρωο?

    απορια εκφραζω…

    γιατι πριν την αυριανη εκλογη προεδριου στην ΔΑΕΤ δεν ζητειται απο καποιο μελος το αυτονοητο…

    να καταθεσουν και τα 9 μελη τα ποινικα τους μητρωα!!!

    μπορει να δεσμευει με την υπογραφη του και τις πραξεις του μια δημοτικη ανωνυμη εταιρεια και επι της ουσιας να διαχειριζεται εκατομυρια ευρω, καποιος ο οποιος πχ εχει καταδικαστει απο τα ελληνικα δικαστηρια?

    θα ηθελα καποιος να μου απαντησει επ αυτου!

  6. ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ , ΑΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΑΣΧΕΤΗ ΠΕΛΑΓΟΔΡΩΜΕΙ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΙΩΔΕΣ ΠΛΑΝΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΣΡΟΦΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΕΚΔΗΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΑΝ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.Ο Κ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.Η ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΠΡΟΟΙΩΝΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ.

  7. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ;
    ΤΡΕΛΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΥΛΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΕΣΥ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΣΟΥ;

  8. e oxi kai pou tin ide re megale e oxi den tha kanis kai to aspro mavro giati se ponai i exelixi logotheti.me ta mpounia ton exei ton pavlou mesa kai tha to deis kai se ligo kairo sta elega me ton konto kai den me akouges distixos gia ton topo epalitheytika,kai oso gia ton filo pou exei to thrasos na mas pei gia thn poria tou d.kontou stin proedria ton pision rota tin periferia pou ton KATHERESAN apo tin thesi tou proedrou.anamenete exoume kai sinexeia.
    aaaa kai ena erotima poses portes prepei na diavi enas aplos politis(oxi aytos pou grafi aytos einai mesa)gia na dei to kalo paidi kai na tou pei to provlima tou giati ena poulaki mou eipe oti sto deytero tis iasonos den polianigoun oi portes kati san to paylito meta to 2002 mou kani ayto.

    pomlapi

  9. δυσκολευομαι ν αντιληφθω πως ο Παυλου ειναι πισω απο τον Λογοθετη, και πως συνεργαζονται ηδη τοσο στενα, οταν φαινεται οτι στην Ανωνυμη εταιρεια του Δημου την ΔΑΕΤ που ολοι ελεγαν οτι του εχει ταξει πολυ σοβαρη εμμισθη διοικητικη θεση, τον πουλησε βαζοντας εκει ισχυρο ανηρ τον Μητσο τον Κοντο και επιπροσθετα υπαρχει σοβαρη περιπτωση να μην εχει τον Παυλου ουτε σαν απλο μελος εκει!

    αν ειναι να λεμε τετοια πραγματα, περι στενης συνεργασιας Λογοθετη+Παυλου, καλο ειναι να το αποδεικνυουμε με ντοκουμεντα αγαπητε-η pomlapi.
    (φιλικα το λεω χωρις ιχνος ειρωνειας)

  10. Κάντε υπομονή, ο Παυλίτος δεν θα δεχτεί τη θέση γιατί δεν έχει χρήμα (είναι άμμισθη). Θα πάρει όμως κάποια άλλη … έμμισθη θέση. Όλα προσχεδιασμένα είναι, το μέλλον θα δείξει. Ε, ρε θα καεί η Περαχώρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog