Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων – ΔΥΟ καρναβάλια σε ΕΝΑΝ δήμο;

- Advertisement -

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ loutrakiblog: Φτωχό σε χρήμα, ανοιχτό όμως σε ιδέες από φορείς πολίτες και γενικά από κάθε ενδιαφερόμενο θα είναι το καρναβάλι του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κάτι που επανηλειμμένως διευκρίνησε ο αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιώργος Δέδες.

Ο Γιώργος Δέδες, φρόντισε να ξεκαθαρίσει από νωρίς σε όλους τους παρεβρισκόμενους ότι υπάρχουν μόνο 80.000 ευρώ, τα οποία είναι αποκλειστικά και μόνο από χορηγίες, μιας και στο νέο καταστατικό της πρώην ΔΑΕΤ δεν εμπεριέχονται πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις αλλά και δεν έχει συνταχθεί ακόμα προϋπολογισμός στο νέο διευρυμένο δήμο. Ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, τόνισε ότι υπάρχει ήδη σχέδιο για το πρόγραμμα των ημερών του καρναβαλιού ωστόσο παραμένει ανοιχτός σε ιδέες και απόψεις. Στην συνάντηση αυτή, που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, παρεβρέθηκαν φορείς αλλά και απλοί πολίτες του δήμου με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση θεμάτων και προτάσεων προς συζήτηση.
Βέβαια, δεν έλλειψε η ένταση καθώς στην έναρξη της ανοιχτής συζήτησης τέθηκε θέμα από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Γ. Μαρίνη για τα ελάχιστα χρήματα που μπορούν να διατεθούν αλλά και το ποιός θα είναι τελικά ο μεγαλύτερος χρηματοδότης της εκδήλωσης, μιας και ο κύριος Δέδες, δεν ήθελε να τον κατονομάσει για δικούς του λόγους.
Ο Γιώργος Δέδες, ξεκαθάρισε ότι η επιτροπή καρναβαλιού θα οριστεί την προσεχή Πέμπτη, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες μικρότερες επιτροπές που θα έχουν βοηθητικό ρόλο τις οποίες θα απαρτίζουν απλοί πολίτες αλλά και φορείς του δήμου με διάθεση να προσφέρουν.
Ο Νίκος Λόης, που βρέθηκε και αυτός στην συνάντηση παρά το γεγονός ότι την ίδια ώρα γίνονταν εκλογές στο δικηγορικό Σύλλογο, δήλωσε στο loutrakiblog ότι “Πρωταρχικός μας στόχος είναι να βρούμε τρόπο να γίνει το καρναβάλι παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει λόγω του νέου Καλλικρατικού νόμου.”

Σχόλιο loutrakiblog: Διακρίναμε μια μικρή ανοργανωσιά στην συνάντηση καθώς ακόμα και οι παρεβρισκόμενοι αδυνατούσαν να καταλάβουν μέχρι ποιό σημείο μπορούν να παρέμβουν αλλά και να προτείνουν, ενώ (πάντα κατά τη γνώμη μας) έπρεπε να υπάρχει ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα μπορούσαν να σχολιάσουν. Δεν υπήρχε σχέδιο για τίποτα ή τουλάχιστον έτσι μας άφησε να καταλάβουμε ο κύριος Δέδες. Ούτε για την χρονική διάρκεια των εκδηλώσεων ούτε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Ωστόσο, η αντάλλαγη απόψεων και το επίπεδο σύμφωνα με το οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ήταν εξαιρετικό όπως και η ιδέα να γίνει μια τέτοια κίνηση έτσι ώστε οι αμέσως επόμενοι ενδιαφερόμενοι μετά την δημοτική αρχή που είναι οι φορείς αλλά και οι πολίτες να μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα την άποψή τους. Εμείς σαν loutrakiblog, είχαμε κρούσει από την προηγούμενη εβδομάδα τον κώδωνα του κινδύνου και είχαμε επισημάνει το γεγονός ότι υπάρχει σαφής καθυστέρηση στην συγκρότηση τόσο της επιτροπής όσο και του προγράμματος του καρναβαλιού. Η επιτροπή έπρεπε να είχε γίνει χθες. Δυστυχώς όμως υπάρχει σαφής καθυστέρηση. Επίσης, μας έκανε εντύπωση το γεγονός ότι σε έναν δήμο θα γίνουν ΔΥΟ ξεχωριστά καρναβάλια καθώς όπως ξεκαθάρισε ο Γιώργος Δέδες, το καρναβάλι των Αγίων Θεοδώρων θα διοργανωθεί κανονικότατα!

- Advertisement -

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά στην πόλη μας;σάματι θα πάμε όλοι παρακαλώντας στον Γκιώνη να του ζητήσουμε συγνώμη για να τον ξαναφέρουμε στην δημαρχία με αυτά τα τραγελαφικά που βλέπουμε.κρίμα γιατί θα την πληρώσει η πόλη και προβλέπω φέτος να γίνεται χαμός στην Κόρινθο

  2. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ 9:34.Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΦΕΤΟΣ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΕ ΤΟΥΤΟΙ.ΣΥΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ; ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ; ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΘΑΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΘΟΔΩΡΑ; ΤΙ ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΣΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;ΣΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΠΕ; ΛΟΗ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ

  3. Κάνετε πολύ μεγάλο λάθος, το καρναβάλι θα γίνει και θα είναι αρκετά καλό!!!!!!!!!!!!! Δεν θα γίνουν την ίδια μέρα οι καρναβαλικές παρελάσεις σε Λουτράκι και Αγίους Θεοδώρους.
    Και σταματήστε επιτέλουν να επικεντρώνεστε μόνο στα μαγαζία.Το καρναβάλι δεν γίνεται μόνο για τα μαγαζία, σαφώς είναι και αυτός ένας στόχος αλλά όχι το κεντρικό θέμα.!!!!!!!!!!!!!!!
    penny

  4. Penny, ο ίδιος ο Γ. Δέδες, δήλωσε ότι θα γίνει τράμπα σε άρματα μεταξύ Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων (αν και είναι όπως τόνισε σε συζήτηση λόγω του κινδύνου που έχει μια τέτοια κίνηση), ενώ τόνισε ότι θα χρησιμοποιηθεί και το βεστιάριο των δύο πόλεων που αριθμεί περίπου 3.000 στολές. Αυτά, προς συμπλήρωση του ρεπορτάζ

  5. πως θα γινει τραμπα ρε παιδια σε αρματα και στολες αν το καρναβαλι γινει και στις 2 πολεις την ιδια μερα?????
    ποτέ ο αντιδημαρχος δεν ειπε κατι τετοιο!!!!!
    το ξεκαθαρισε αλλωστε και στη συναντηση των αγιων θεοδωρων!!!!

  6. mi.fi.kaneis ena megalo lathos to vestiario tou dimou loutrakiou peraxoras exei pano apo 8000 stoles kai se aristi katastasi plimenes sideromenes kai taxinomimenes stin thesi tous me apoliti taxi sto sinedriako ayto gia na min akousoume oti kai ekei parelavan kameni gi giati opos kai na to kaneis i anikanotita fernei kai metathesi eythinon.

    pomlapi

  7. Ti anakrivies eine aftes! O Dedes den ipe pote oti tha ginoun 2 karnavalia tin idia mera, alla 2 parelaseis, mia stous Agious Theodorous proigoumeni imera tis karnavalistikis parelasis sto Loutraki. Oi Agii Theodori zitisan na ginei tin proigoumeni Kyriaki…

  8. ο καλλικράτης μας δίνει την ευκαιρία να συνεργαστούμε σαν δύο ισότιμα μέλη, μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορα.
    Αν και οι άγιοι θεοδωροι διοργανώνουν καρναβάλι την κυριακή των αποκρεών για τουλάχιστον 15 χρόνια ,παρόλα αυτά είναι << ανοιχτοι>> ως προς την αλλαγή της ημέρας.
    Είναι αδύνατον όμως να αφήνονται υπόνοιες για αδυναμία διοργάνωσης δύο καρναβάλιων στον ίδιο δήμο .Και δύο καιτρία θα μπορούσαν να γίνουν εφόσον τα έξοδα θα γίνουν που θα γίνουν.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟς ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΤΟΣΟ ΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕς ΟΣΟ ΟΙ ΑΓΙΟΘΟΔΩΡΗΤΕς ΟΙ ΠΕΡΑΧΩΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΘΜΙΩΤΕς ? ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ Κ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΤΕΣΤ
    ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΝΕΝΟΣΗΣ

  9. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 8000 ΣΤΟΛΕς ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.
    Ας ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΝΙΚΟς Ο ΛΟΗΣ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ Π.Π.Κ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑ.
    ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ:ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.
    Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.

  10. Ότι και να λένε,ότι και να πούνε ένα είναι σίγουρο!
    Ότι οι Άγιοι Θεόδωροι είναι διαθετιμένοι να βοηθήσουν με όλες τις δυνάμεις το καρναβάλι να πάει πάρα πολύ καλά!
    Και θα πάει καλά γιατατί είμαστε αισιόδοξοι!
    Καληνύχτα κύριοι ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΙ……..

  11. Αγαπητέ loytrakiblog – mi.fi , εσύ που τα ξέρεις όλα και έχεις προνοήσει την καθυστερήσει και την αποτυχία σε πληροφορώ ότι:
    Επειδή εγώ δεν είμαι καθόλου ξερόλας αλλά ξέρω πολλά περσότερα από εσένα γιατί είμαι πολύ περισσότερο γνώστης των διαδικασιών και των ενεργειών που αφορούν το συγκεκριμένο γεγονός και δίχως να είμαι κανένας από τους συμμετέχοντες και εμπλεκόμενους που αναφέρεις στο κείμενο σου ως άλλος Ιλιακόπουλος μέσα στην δημαρχία σε πληροφορώ το έξεις .
    Βιάστηκες να κατηγορήσεις και να μηδένισης έργο που θα γίνει και το αποτέλεσμα που θα έχει το φετινό καρναβάλι .
    Το πολύ επιτυχημένο καρναβάλι του δήμου .Θα διαψευσθείτε τόσο εσύ σαν blog Όσο και όλοι όσοι βιάστηκαν να καταδικάσουν .
    Μιχάλη να είσαι καλά πάντα φίλος ????

  12. 1:16πμ,
    Εμείς δεν μιλήσαμε για αποτυχία αλλά για καθυστέρηση στην συγκρότηση επιτροπής και προγράμματος καρναβαλιού.Ούτε να κατηγορήσουμε θέλουμε, ούτε να μηδενίσουμε την προσπάθεια που θα γίνει.Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ τον σχολιασμό που κάναμε και είμαστε εδώ να το ξανασυζητήσουμε σε ότι απορία έχεις.Ευχαριστώ

  13. ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΗ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ ΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΟΣΗ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ.ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΥΠΕΡΦΛΙΡΟΙ ΠΟΛΥΛΟΓΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΤΕΤΑ…….ΤΟΥ ΠΑΠΑ.ΑΝΤΙΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ

  14. ΠΡΟΤΑΣΗ -ΤΑ 80000 ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΔΥΣΗ ΥΠΟΔΥΣΗ ΦΑΓΗΤΟ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΙΡΟ –ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ -ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ -ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΙΤΕ ΤΟ ……

  15. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ -ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΞΩ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ -2-3 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ ΝΑ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ …..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΡΕΞΗ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ?

  16. Ο Δέδες είπε ότι υπάρχουν 3.000 στολές. Όσο για την τράμπα, είπε ότι θα προσπαθήσει να γίνει τράμπα με ένα άρμα των Αγίων να έρχεται στο Λουτράκι και ένα του Λουτρακίου να πηγαίνει στους Αγίους. Αυτά είπε ο Γ. Δέδες. Τα υπόλοιπα τα λέτε εσείς. Εμείς, λέμε τι είπε.
    Εκ του loutrakiblog

  17. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ? ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ? 80.000 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ Ή ΔΥΟ?
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ!
    ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ "ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ" ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ/ΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ….. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ Ή ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!
    ΑΙΣΧΟΣ!

  18. 3.49 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΙΡΜΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ? ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΛΠ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΦΕ ΠΟΤΟ ΚΛΠ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ?ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ .ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ …..

  19. καλα ρε παιδια τα καρναβαλια μας μαρανανε?εδω ο κοσμος καιγεται και αντι να κοιταμε να μαζεψουμε κανενα φραγκο εμεις κοιταμε πως να ξοδεψουμε!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ!!!!
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΞΟΔΕΜΑ ΑΣΚΟΠΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ!
    ΟΧΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ!!!!!ΠΡΩΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!

  20. γιατι φιλε 5.18 να μην γινει καρναβαλι στους αγιους???τι ειμαστε δημοτες δευτερης κατηγοριας???….με την δικη σου λογικη….ωραια συνεννωση θα εχουμε!

  21. εχεις δικιο όχι ακριβά καρναβάλια και επείδή το καρναβάλι στο λουτράκι στοιχισε περί τα 300.000
    ας κάνουμε στους αγίους που στόιχισε 40.000
    οχι καρναβάλι στο λουτράκι!!!!!!!!!
    για το 5.18

  22. φιλε 10,36 αν καταλαβες καλα λεω οτι πρωτευουν αλλα πραγματα αυτη τη στιγμη και οχι καρναβαλισμοι!!!!!
    η συννενωση φιλε μου δεν σημαινει οτι σπαταλαμε λεφτα και βγαινουμε στους δρομους και χοροπηδαμε!!!!
    τα προβληματα ειναι πολλα δεν υπαρχουν λεφτα δεν υπαρχει δουλεια κατα τ αλλα ΕΞΩ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΛΟΡΔΑ!!!

  23. αρα η προταση σου ειναι να μην γίνει καρναβάλι στους αγίους για να γλυτώσετε λεφτά ?
    αυτό θέλεις να μου πείς?
    τους καρναβαλισμούς τους κάνετε εσείς με τις δηλώσεις σας ΄
    για τον 11.43

  24. καλα 11,54 φαινεται οτι εισαι αλλου δεν ζεις εδω
    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑΑΑΑΑ!!!!ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΟ?ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ?ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ

  25. και συνεχίζετε τους καρναβαλισμούς σας…..
    και δέχομαι να μην γίνουν εκδηλώσεις όχι όμως κατεπιλογή και εις βάρος αλλων ειτε αυτοί λέγονται αγιοι θεόδωροι είτε περαχώρα είτε ίσθμια
    όλοι είναι ισότιμοι και έχουν δικαιώματα είτε σας αρέσει είτε όχι.
    όσο για ΄το ποιοι θέλουν περισσότερο το καρναβάλι ρωτήστε τους συμπολίτες σας.
    για μένα προσωπικά είναι το ένα και το αυτό για τον κόσμο του λουτρακίου όμως είναι θέμα ζωτικής σημασίας ρωτήστε τους καταστηματάρχες, τους ιδιοκτητες ξενοδοχείων τις καφετέριες, τον ιδιο σας τον δήμο
    κκ καταστροφολάγνες.

  26. το καρναβαλι στους αγιους θεοδωρους θα γινει κυριακη οπως γινετε τα τελευταια 20 χρονια….οι αγιοι θεοδωροι εχουν το δικο τους κοσμο και οι λουτρακιωτες το δικο τους..παρακαλω να το διαβασουν οι δημοτικοι συμβουλοι των αγιων θεοδωρων και ας μην πουλησουν το χωριο ΜΑΣ απο τον πρωτο μηνα….σας ευχαριστω με ολο το σεβασμο μια 16 χρονη μαθητρια που αγαπω τον τοπο μου και ειμαι ενεργο μελος στα πολιτιστικα δρωμενα του χωριου μου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog