Την Ελευθερία Πατρικαρέα την έχρισαν βασίλισσά τους, και όχι άδικα. Είναι άκρως εντυπωσιακή και σέξι παρουσία και οι συντοπίτες της ομολογουμένως δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν καλύτερη επιλογή.

Παμψηφεί επελέγη από το δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου η Ελευθερία Πατρικαρέα για βασίλισσα του τοπικού καρναβαλιού!

Η εκρηκτική Playmate έχει καταγωγή από την Κόρινθο και συνήθως τα καλοκαίρια περνά αρκετές μέρες στο Λουτράκι. Κάθε χρόνο μια ωραία παρουσία καλείται από τον δήμο να συμμετάσχει στο καρναβάλι του Λουτρακίου, που τα τελευταία χρόνια είναι από τα πιο γνωστά.

Φέτος σειρά έχει η εκρηκτική Ελευθερία Πατρικαρέα, που τη γνωρίσαμε μέσα από τα «Playmate» και η εμφάνισή της αναμένεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη!

«Μου έγινε η πρόταση και…σαφώς είπα “ναι”. Οι Απόκριες με ενέπνεαν από παιδί. Μαζί με τις φίλες μου ντυνόμαστε και ξεφαντώνουμε σε μεγάλες εκδηλώσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα.

Φέτος θα είμαι η βασίλισσα του καρναβαλιού και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να φανώ αντάξια στις προσδοκίες των διοργανωτών» λέει στην «Espresso» το καυτό «κουνελάκι», που αυτή την περίοδο αναζητά την ηρεμία της και βρίσκεται συνεχώς σε ένα γυμναστήριο.

Τα χρήματα που θα λάβει είναι πολύ καλά στην περίοδο οικονομικής κρίσης που περνάμε. Σε λίγες μέρες, λοιπόν, θα παρελάσει μαζί με τα άρματα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Να θυμίσουμε ότι πριν από περίπου ένα μήνα η Ελευθερία είχε πέσει θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της στην Κόρινθο, αλλά χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της είχε σωθεί, παρά το γεγονός ότι ο δράστης την απείλησε με μαχαίρι. «Εκείνη η περίοδος ανήκει στο παρελθόν. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Κοιτάζω τις δουλειές μου στο μόντελινγκ και απλώς προσέχω πλέον περισσότερο» μας λέει το γνωστό μοντέλο.

Πηγή:espresso