Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τουρνουά hanball αγοριών Μίνι στην Πάτρα

- Advertisement -

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στο κλειστό Γυμναστήριο της Πάτρας ”Τόφαλος” πραγματοποιήθηκε τουρνουά Χειροσφαίρισης-Χάντμπολ στην κατηγορία MINI αγοριών – κοριτσιών. Το τουρνουά οργανώθηκε από ΤΕ Πελοποννήσου με την ΕΑΠ ΟΧΕ . Τα σωματεία που πήραν μέρος στην κατηγορία των αγοριών ήταν οι παρακάτω ομάδες:Διομήδης Άργους, ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου, Στρατηλάτης Αγίων Θεοδώρων, Πήγασος Αιγίου, Ελπίδες Πάτρας.
Οι αγώνες που έγιναν μεταξύ των ομάδων ήταν για τα παιδιά μια απίστευτη ευκαιρία για να παίξουν και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Σημασία έχει η συμμετοχή και η εφαρμογή των κανονισμών στον χώρο του γηπέδου. Το αποτέλεσμα δεν είναι το ζητούμενο.
Οι διοργανωτές με τις απαραίτητες ενέργειές τους κάλυψαν τις ανάγκες των αγώνων με χυμούς και νερά με την χορηγία της εταιρίας Λουξ.
Η παρουσία 4 γιατρών στους αγώνες δημιούργησαν την αίσθηση της ασφάλειας για ότι θα μπορούσε να συμβεί στο πλαίσιο των παιχνιδιών.
Οι γονείς και οι φίλοι που βρέθηκαν στην Πάτρα για να παρακολουθήσουν τα παιδιά έδωσαν μια πολύ όμορφη εικόνα στις κερκίδες.
Ήταν μια μέρα γεμάτη χαρά και χαμόγελα από τα παιδιά.
Η συνέχεια της προσπάθειας αυτής θα συνεχιστεί στο Αίγιο και το Λουτράκι σε ημερομηνίες που θα οριστούν μετά από συνεννόηση από τους υπευθύνους.
Ενημερωτικά για την ομάδα μας τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα θετικά αφού σε όλους τους αγώνες έχασε μόνο έναν βαθμό.
Στην συνέχεια οι υπεύθυνοι του τμήματος έκαναν μια στάση σε εστιατόριο, για να γευματίσουν μαζί με τους ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ.

Προπονητής: Τούρκια Γιώργος. Συνοδός: Τυφτικίδης Λάζαρος. Ηλικίες απο 1998-2002
Απο αριστερά επάνω: Αθανασόπουλος Γ.,Στρατής Α., Στρατής Δ., Πέππας Δ., Παλαιολόγος Ι., Πρεβεζάνος Κ., Μπεκιάρης Γ., Ροτζιώκος Α..
Κάτω αριστερά: Πέππας Γ,Τσέλιος Δ.,Μπάμπης Ν.,Τσέλιος Α.,Τυφτικίδης Χ.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο και καλή συνέχεια.

Υ.Γ.
Ευχαριστούμε το Σωματείο των Αγίων Θεοδώρων ”Στρατηλάτης” που σε ένα πολύ καλό κλίμα συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ μας, συμμετείχαν ενεργά στην προσπάθεια αυτή με 22 αθλητές.

 
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog