Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καμία εκπροσώπηση από την Κορινθία στο νέο ΔΣ της διώρυγας

- Advertisement -

Γιατί η Κορινθία δεν εκπροσωπείται στο νέο ΔΣ της εταιρείας που διαχειρίζεται τη Διώρυγα της Κορίνθου;

Δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει ο ίδιος τα κρι­τήρια των επιλογών του Υπουργείου Οικονομικών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που διαχειρίζεται την Διώρυγα της Κορίνθου, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Πετρόπουλος, υποστήριξε πως θα έπρεπε και η Κορινθία να εκπροσωπείται μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να εξυπηρετούνται αποτελεσματικότερα τα συμφέροντα των κατοίκων της Κορινθίας.
Ο ίδιος τόνισε ότι μεγαλύτερο μέ­λημα όλων των θεσμικών και πολιτικών παραγόντων της Κορινθίας είναι να παρακολουθήσουν τις προ­θέσεις της Κυβέρνησης σχετικά με την διατήρηση του Δημόσιου χαρακτήρα ή την ιδιωτικοποίηση σε ότι αφορά την Διώρυγα της Κορίνθου.
*korithiannews

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό μας έλλειπε τώρα να στενοχωρηθούμε γιατί δεν συμμετέχει κανένας Κορίνθιος σε μια εταιρεία ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, που διατηρείται μόνο και μόνο για να εξυπηρετούνται 7 μισθοί (αργόμισθοι) ημετέρων.
    Η ουσία της είδησης θα ήταν αν μας πληροφορούσαν ότι η συγκεκριμμένη εταιρεία (που έχει έδρα στην Αθήνα !!!!!!) δικαιολογούσε τουλάχιστον το νοίκι που πληρώνουν για γραφεία!!!!(Ιπποκράτους 7). Ο κος Πετρόπουλος είναι ίσως ο μόνος που θα έπρεπε μνα στενοχωριέται που δεν κατάφερε να βάλει κάποιον Πασόκο, όπως είχαν κάνει οι προηγούμενοι της ΝΔ, από το νομό μας (2 άτομα που είχαν ανάγκη από δουλειά !!!!!!!!!!)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog