Σχόλιο για την ανάρτηση 

Οι βάσεις πέφτουν, τα πανεπιστήμια βράζουν

Ήθελα να ήξερα ή καλύτερα να μου απαντούσε κάποιος ειδήμων με ποιό θράσος βάζουν τόσο δύσκολα θέματα στα παιδιά μας.
Έχουν διδαχτεί τα παιδιά μας στο δημόσιο λύκειο τέτοιου είδους θέματα? Έχουν μάθει τα παιδιά μας στο δημόσιο λύκειο να σκέφτονται έτσι ή οι ειδήμονες στηρίζονται στο τί παρέχει το κάθε φτοντιστήριο και το κάθε ιδιαίτερο στον εκάστοτε μαθητή? Δηλαδή με λίγα λόγια ένας μαθητής χωρίς φροντιστήριο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ να γράψει πάνω από τη βάση. Αυτό είναι το ελληνικό σύστημα παιδείας. ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!!!!!!!να το χαιρόμαστε!
Κατά την ταπεινή μου γνώμη τα θέματα θα έπρεπε να είναι ανάλογα των όσων τα παιδιά μας διδάσκονται σε δημόσιο σχολείο και να μην ξεφεύγουν απ’αυτό. Με την τακτική όμως που ακολουθεί το υπουργείο παιδείας, αυξάνει κάθε χρόνο όλο και πιο πολύ το ποσοστό της παραπαιδείας. Και μετά σου λέει ο υπουργός οικονομικών να μη φοροδιαφεύγουμε. Υπάρχει κανένας καθηγητής (που κάνει ιδιαίτερο) που να κόβει απόδειξη? Αν ναι δείξτε τον και σε άλλους να το μάθουν. Όλα είναι ένας φαύλος κύκλος με θύματα τους μαθητές και φυσικά τους γονείς που μαδιώνται να πληρώνουν.
Γι’αυτό τα παιδιά μας θα φύγουν σιγά σιγά όλα για το εξωτερικό και θα ρίξουν ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΤΖΑ πίσω τους. Αλλά ήθελα να ήξερα η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ τι θα κερδίσει απ’ όλο αυτό!
Η Ελλάδα σε λίγο καιρό θα καταλήξει χώρα αλλοδαπών και όχι ΕΛΛΗΝΩΝ!!!