Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

To φυσά και δεν κρυώνει

- Advertisement -

Μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τη γυναίκα της ζωής του στους φίλους του γνωστός επιχειρηματίας της Κομοτηνής, κολλημένος με το facebook, που το τελευταίο διάστημα είχε κάνει add σε μια κοπελιά από την Αθήνα που δεν τη γνώριζε, αλλά είχε πάθει πλάκα με τις φωτογραφίες, αλλά κυρίως και με όσα μηνύματα του έγγραφε.

Συμφωνούσε μαζί της σχεδόν σε όλα -όπως έλεγε- στις μουσικές επιλογές της, τα βίντεο που κατέβαζε και γενικά με τον χαρακτήρα που άφηνε να ξεδιπλωθεί. Κάποια στιγμή, πολύ πρόσφατα, αποφάσισε να κατεβεί να τη γνωρίσει από κοντά. Η κοπελιά τού έγραψε συγκεκαλυμμένα ότι λίγο έχει αλλάξει σε σχέση με τη φωτογραφία της και ότι τον περιμένει με λαχτάρα και χαρά.

Για να τη γνωρίσει καλύτερα στο αεροδρόμιο στις αφίξεις μέσα στον κόσμο που συνήθως περιμένει, του είπε ότι θα κρατά μια μεγάλη ανθοδέσμη. Πράγματι, ο Κομοτηναίος ετοιμάστηκε και ψυχολογικά για να γνωρίσει και να σφίξει στην αγκαλιά του το όνειρο των πόθων του και, μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο, αφού τακτοποίησε τη βαλίτσα του, κατευθύνθηκε στις αφίξεις, όπου μάταια, ενώ χτένιζε με το βλέμμα του τον κόσμο, έψαχνε να βρει τη «θεά» του facebook.

Kάποια στιγμή εντόπισε μια εύσωμη και άσχημη, με τις πιο μέτριες εκτιμήσεις, κυρία, με σπυριά σε όλο το πρόσωπο να τον φωνάζει με το μικρό του όνομα, αφού ο ίδιος ήταν αναγνωρίσιμος. Η κυρία προφανώς είχε δανειστεί κάποια άλλη φωτό από το Internet, μπορεί και φωτομοντέλου, και σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογούσε το «ότι λίγο είχε αλλάξει».

Ο άνθρωπος προσπάθησε να την αποφύγει, άρχισε όμως να τον φωνάζει με το όνομά του και να προσπαθεί να τον κερδίσει. Ο επιχειρηματίας έχασε την ψυχραιμία του, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, ενώ η ανθοδέσμη διαλύθηκε, πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας του αεροδρομίου για να τους χωρίσει, αφού δεν καταλάβαιναν τι συνέβη ξαφνικά μεταξύ των δύο ανθρώπων.

Έτσι, πήγε στο γκισέ, άλλαξε το εισιτήριό του κι επέστρεψε απογοητευμένος και ντροπιασμένος αυθημερόν στην Κομοτηνή.

Διηγήθηκε το περιστατικό στους φίλους του, οι οποίοι και το μετέφεραν στην εφ. Χρόνος, καθώς ο ίδιος «το φυσά και δεν κρυώνει».
*zougla.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. χαχαχα – καλή η ανάρτηση παιδιά!!! να βάζετε και τα τέτοια να γελάμε λίγο, γιατί έτσι όπως μας καταντήσανε – καλό βράδυ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog