Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

H Ένωση Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου στηρίζει την Ίδρυση του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου

- Advertisement -

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Λουτράκι 4 Ιούνη 2011
Η ένωση Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου, έχοντας πάντα ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, χαιρετά με πολύ ενδιαφέρον, την ιδιωτική πρωτοβουλία ίδρυσης της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας, με την επωνυμία “Οργανισμός τουριστικής προβολής και ανάπτυξης Λουτρακίου”.
Η πρωτοβουλία αυτή των συμπατριωτών μας, ιδιαίτερα τώρα που η οικονομική κρίση στην χώρα μας, συμπαρασύρει στο γκρεμό ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις καθημερινά, δεν μπορεί παρά να αντιμετωπιστεί θετικά, προσδοκώντας ότι μέσα από ιδιωτικές καθαρά πρωτοβουλίες, θα στηριχτούν κατ’ αρχήν, οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν, δίνοντας την δυνατότητα εργασίας, σε εργατικό δυναμικό αλλά και σε επιχειρήσεις που είναι συνδεδεμένες ως προς την τροφοδοσία λειτουργίας των επιχειρήσεων του οργανισμού.
Η συμμετοχή επιχειρήσεων, που σε πρώτο χρόνο είναι άρρηκτα δεμένες με την ύπαρξη του τουριστικού δυναμικού κάθε είδους, είναι ελπιδοφόρα και για το μέλλον του τόπου μας, ούτως ώστε να επανεγκατασταθούμε στην θέση που διαθέταμε, αλλά και σ’ αυτήν που μας αρμόζει σαν πόλη.
Έχοντας δεδομένες τις αντικειμενικές προσλαμβάνουσες, που για όλους τους δημότες, ήταν και είναι δώρα Θεού, – θάλασσα, παραλίες, νερό επιτραπέζιο και ιαματικό, κόμβος αρχαιοτήτων – , δεν μπορούμε παρά να υπογραμμίσουμε το τεράστιο κενό παρέμβασης του ιδιωτικού τουριστικού τομέα, (ξενοδόχων, επισιτιστών κλπ) για πάρα πολλά χρόνια.
Θεωρούμε σαν Ένωση Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου, ότι η πολύ σοβαρή ενέργεια ίδρυσης του ιδιωτικού οργανισμού τουριστικής προβολής και ανάπτυξης Λουτρακίου, θα λειτουργήσει σε απόλυτη συνεργασία με την επιτροπή τουρισμού του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, ο οποίος οφείλει να έχει την κεντρική χάραξη τουριστικής πολιτικής και ανάπτυξης, για όλους τους δημότες, ενεργοποιώντας παράλληλα το κεντρικό εφαλτήριο που διαθέτει, την Λουτράκι ΑΕ.
Έχοντας πάντα υπόψην μας ότι η τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας είναι υπόθεση ΟΛΩΝ των δημοτών και ΟΛΩΝ των παραγωγικών φορέων του Δήμου μας, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην πρωτοβουλία ίδρυσης του οργανισμού, προσδοκώντας το καλλίτερο για τον τόπο μας.
Για την Ένωση Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου
Ο πρόεδρος
Γιώργος Μαρίνης
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mπράβο στην ένωση εμπόρων και προσωπικά στον Γιώργο τον Μαρίνη, που τοποθετεί τα πράγματα στην ουσιαστική τους διάσταση και αποδίσει "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι".
    Καιρός είναι, ιδιαίτερα οι ξενοδόχοι, που όλοι γνωρίζουμε πως τους αποκαλούσαν οι πατεράδες και παπούδες μας, να ενδιαφερθούν βάζοντας το χέρι στην τσέπη τους, για την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή μας και να μην περιμένουν μόνο, αν και πότε ο Δήμος θα κάνει κάτι.

  2. ο εμπορικος συλλογος τι εχει κανει για την αναπτυξη του τοπου??? μηπως απλα χαιδευουμε τα αυτια της δημοτικης αρχης???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog