Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δηλώσεις δημάρχου Κώστα Λογοθέτη για την ΔΗΚΕΠΑΘ και τις επιταγές(video)

- Advertisement -



το βίντεο από e-istos

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eιχαν δεσμευτεί όλες οι παρατάξεις συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού του κ. Λογοθέτη για την επιβίωση των συγκεκριμένων εργαζομένων και μάλιστα στον δεύτερο γύρο δόθηκαν απίστευτες υποσχέσεις, προκειμένου να υφαρπάξουν και οι δύο συνδυασμοί Γκιώνη-Λογοθέτη την ψήφο τους.

  2. είχανε δυσμευτεί όλοι οι συνδυασμοί για την ύπαρξη των εργαζομένων με απίστευτες υποσχέσεις. θα πώ επίσης ότι ο Σοφίας έδωσε δουλειά. Δήμαρχος ήταν και όχι υπουργός εσωτερικών. 6000 επιχειρήσεις στους δήμους κάπως ετσι λειτουργούσαν. Σας το λέει κάποιος που πολέμησε την επιλογή του να στηρίξει συγκεκριμένους ανθρώπους, αλλά είναι αδικο νά τα βάζετε με την προηγούμενη δημοτική αρχή εξάλλου τα δημοτικά συμβούλια και οι δήμαρχοι παίρνουν το ρίσκο και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους παίρνοντας πολιτικές αποφάσεις…

  3. Ο Σοφίας είχε παρει δάνειο για να πληρώσει αυτούς τους ανθρώπους Τέτοια ποιότητα είχε. Τα υπόλοιπα και τις ευχαριστίες είναι για κατανάλωση.. τη βρώμα την τρώνε οι |Αγιοθοδωρίτες
    ξυπνήστε αγιοθοδωρίτες!

  4. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.ΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΟΧΙΑΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.ΔΟΥΛΕΙΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΔΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΜΗΝ ΤΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ.ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ .ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΘΥΜΕΙΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΙΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΟΥΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ.ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.ΑΣ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ,ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ,ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΡΑ ΕΙΝΑΙΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙΜΗΣ .ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

  5. ουπσ τι βλέπω έχουμε "κλακαδόρους και στα μπλογκς,
    ρε στο δ.σ. να έρθεις και να επεφημείς το δήμαρχο του 24&κάτι,γιατί εδώ καλά είναι τα σχόλια σου υπέρ του, αλλά δεν έχουν ήχο!!!
    "ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ… ΛΕΝΕ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ… ΚΑΝΟΥΝ"

    η ν@χτερίδα

  6. Ο ΣΟΦΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΗΡΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ Ο Μ@@@@@@ Ο ΣΟΦΙΑΣ!!!!!!!!

  7. eidame kai to ali8ino prosopo toy dimarxou simera stous Agious !! megali vitrina telika OLO afto to xamogelo !!
    itan poli kalo gia na einai ali8ino !
    MITE No 2 !! poy einai i balla oeo eiste !! 8a teliwsei i 8iteia sas kai akoma den 8a exete pistepsei oti exete kerdisei tis ekloges !!

  8. KAΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ κυριο ΜΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΛΗΡΩΝΟΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΗΛΕΣ ΤΟΥ , ΑΛΛΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ !!!!!!!!!!!!

  9. ΕΣΥ Ν@ΧΤΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙΣ.
    ΑΚΟΥ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥΣ!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΣ;
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΣ;
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΣ;
    ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ.
    ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΣ. ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΣ!!
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ!!!
    ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, ΦΕΡΕΦΩΝΟ, ΟΠΑΔΟΣ, ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ!!!

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝ-Ο-ΙΚΗ Ν@ΧΤΕΡΙΔΑ.
    ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ Ν@ΧΤΕΡΙΔΑ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ!!
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

  10. Απαντηση στον 9 και 20.

    Ο παππους του μητε ηταν ο Ραφτακιας.

    Αν δεν γνωριζεις ποιος ηταν ρωτα τους Αγιθοδωριτες να σου πουν.

  11. "ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ…
    ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ"!!!

    αφιερωμενο σε σενα που δεν είσαι καλκαδορος, αλλα ένας 'έντιμος πολίτης που ενδιαφέρεσαι μόνο για το συμφέρων του τόπου!!
    αλήθεια δεν σου αρέσει να σου βάζουν ετικέτες αλλά όταν τις βάζεις εσύ είναι καλά!
    αφού βλέπεις ότι τα πάει καλά η νέα δ.α. καλά κάνεις και το γράφεις και τους υπερασπιζεσαι, το σχόλιό μου αναφέρονταν στο κύριο που έγραψε για κληρονομιές και λ.π.
    αν είσαι εσύ τότε λίγα είναι αυτά που σου γράφω…
    όσο για την κριτική σου προς την ν@χτερίδα και τις π@Π@Ριές που γράφεις, ένα έχω να σου απαντήσω μπορεί να πετάω τη νύχτα, αλλά την ημέρα δεν κοιμάμαι!!!

    το τυρί έπηξε ή όχι ακόμα??

    η ν@χτερίδα

  12. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟLY ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 1:07 :))
    ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ 8Α ΦΙΓΕΙ ""ΚΑΝΕΝΑΣ""
    ΑΠΟ ΤΙΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ !! ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ! ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ κυριε ΜΙΤΕ !!
    …………………………………………………..

    PSIFIZW MITE GIA ENA KALYTERO LOYTRAKI
    OSO GIA KATSAROLAKIA EIRTHE H WRA NA FIGEI MIA KAI KALI GIA ""ITALIA"" KAI PALI****

    …………………………………………….

  13. Δεν υπαρχει πια τσιπα σε αυτη τη πολη των Αγίων θεοδωρων?
    Δεν φτανει που επι ημερων Σοφια καταστραφηκε η πόλη απο την απιθανη ελλειψη υποδομων ατασθαλιων και κακοδιαχείρησης ερχονται σημερα καποιοι
    και λαικιζοντας σε βαθμο κακουργήματος συγκρινουν τις πρακτικες Σοφια με τη νομιμοτητα και τις αναγκες της εποχης για διαφανεια και χρηστη διαχειρηση.
    Αλλα ναι ολοι οι μαγκεσ αυτοί δεν μπορουν να κανουν αυτα που κανανε στο παρελθον, να βουτηξουν το χερι στο μελι και να μην μιλαει και κανενας….
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝΕ.
    Αλλα ρωταμε τι σχεση εχει το δικαιο αιτημα των εργαζομενων να πληρωθει ο κοπος τους με το 'λαγο' σοφια ο οποιος για να μη συντριβει στις εκλογες την κοπανησε και τουσ αφησε στο ελεος του καθε Λογοθετη?
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?
    Ο Λογοθετης προσπαθει να καλυψει τον Δεδε.Ο Δεδες προσπαθει καλυψει το εαυτο του και τον Σοφια για ολα οσα εκανε.Και ο σοφιας πεταει το μπαλακι στον Λογοθετη. προτινοντας του τι αλλο?
    Να παρανομησει!!!!!!!!
    Ο τσαμπα μαγκας εξακολουθεί να εναι τοσο θρασυς που δεν ντρεπεται για το διασυρμο της πολης της οποιας ηταν δημαρχος επι 8 χρόνια….
    οχι μονο εβαλε τους εργαζομενους σε περιπετειες αλλα συστινει στο Λογοθετη να παρανομησει και ο ιδιος….
    Οταν ομως θα τον καλεσει η διακιοσυνη θα πει στον εισαγγελεα την ιδια μπαρουφα που ειπε στη τηλεοραση οτι το ηθικο ειναι και νομιμο?
    μεγαλε σοφια κρυψου οσο προλαβαινεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog