Έχετε βαρεθεί τις συνηθισμένες βουτιέ

ς και ψάχνετε κάτι πιο ευφάνταστο για να γεμίσετε τα καλοκαιρινά σας μπάνια; Η νέα τρέλα της παραλίας, με τις πόζες πάνω από το νερό δίνει τη λύση και στους πιο αναποφάσιστους
Θυμάστε όλοι τη μόδα του ”planking”, στο οποίο άνθρωποι σε δημόσιους χώρους, στα πιο απίθανα σημεία, πόζαραν έχοντας το κορμί τους τελείως τεντωμένο. Αυτό το ”φαινόμενο” λόγω καλοκαιριού, μεταφέρθηκε και στην παραλία.

 Ονομάζεται ”κατάδυση αναψυχής” και γίνεται σε θάλασσες, λίμνες, ακόμα και πλαστικές φουσκωτές πισίνες. Οι ξεκαρδιστικές φωτογραφίες έχουν σχεδόν, κοινό περιεχόμενο. Πρόκειται στην ουσία, για βουτιές από μεγάλο ύψος, στις οποίες οι άνθρωποι τοποθετούν το σώμα τους στο πλάι και βάζουν το ένα χέρι τους πίσω από το κεφάλι.

 Οι τολμηροί δύτες κάνουν και διάφορες παραλλαγές, όπως κρατώντας ένα μπουκάλι μπύρας, μία κούπα καφέ, μία εφημερίδα, ακόμα και μία ρακέτα.
Οι καταδύσεις αναψυχής έχουν γίνει το πιο δημοφιλές άθλημα του φετινού καλοκαιριού και γνωρίζει μεγάλη αποδοχή, κυρίως στις νεαρότερες ηλικίες που απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

 Με σύνθημά ”Ζήσε τη ζωή και κάνε βουτιές” έχει δημιουργηθεί και μία σελίδα στο διαδίκτυο, στην οποία όλοι μπορούν να αναρτήσουν τις φωτογραφίες τους, να πάρουν και να δώσουν ιδέες σε αυτούς που ξεκινούν τώρα.
Η πιο επιτυχημένες φωτογραφίες βγαίνουν όταν υπάρχει ψηλός βατήρας, ο οποίος δίνει χρόνο σε αυτόν που κάνει βουτιά, να τοποθετήσει το σώμα του στην κατάλληλη θέση και να πάρει και το σωστό, ανέκφραστο ύφος.