Σε δηλώσεις του στην Korinthian news ο πρώην δήμαρχος Λουτρακίου κ. Π. Παύλου αναφέρει σε ότι έχει να κάνει με αυτά που κυκλοφόρησαν τελευταία στο Λουτράκι σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τον Μ. Δρίτσα στα μέσα της περασμένης εβδομάδας.

Ο κ. Παύλου αναφέρει: «Συναντήθηκα εντός της περασμένης εβδομάδας με τον κ. Δρίτσα και οι σχέσεις που έχουμε είναι καλές. Επειδή πολλά μπορεί να ακούγονται γύρω από το θέμα αυτό θέλω να πω ότι οι σχέσεις των ανθρώπων δεν διαταράσσονται όταν είναι σε πολιτικό επίπεδο».
ΣΣ. Αυτή την δήλωση έκανε ο κ. Παύλου απαντώντας σε αυτά που κυκλοφορούν στην περιοχή. Το ερώτημα που προκύπτει είναι  πως δηλαδή οι δύο μπορούν να κάνουν και συναντήσεις τώρα ενώ κατά το παρελθόν οι συγκρούσεις μεταξύ τους στο δημοτικό συμβούλιο… δεν είχαν τέλος!
Ο κ. Παύλου είχε «κυνηγήσει» μέχρι την περιφέρεια τον κ. Δρίτσα και όταν μετά από λίγο καιρό ο δεύτερος δικαιώθηκε μίλησε με σκληρή γλώσσα κατά του κ. Παύλου.
Κάποιοι πίστευαν ότι οι δύο τους δεν θα μιλούσαν ποτέ! Τελικά όχι μόνο μιλάνε κάνουν και συναντήσεις και τα λένε σε φιλικό επίπεδο! Περασμένα ξεχασμένα λοιπόν…