Μια μοναδική παράσταση που οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτικές εκρήξεις γέλιου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν απόψε, στις 9:30, στο ανοιχτό θέατρο «Β. Γεωργιάδης» του Ξυλοκάστρου (περιοχή μαρίνας) και αύριο, Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011 την ίδια ώρα, στο Green Theater, στις Αρχαίες Κλεωνές Νεμέας.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ως Caveman, δίνει τη δική του εκδοχή στον άνθρωπο των σπηλαίων που πάνω από 250.000 θεατές στην Ελλάδα έχουν λατρέψει. Ο «Caveman» επιπλέον αναγνωρίζει πολλούς οπαδούς του στους ψυχολόγους και θεραπευτές ως εναλλακτική μέθοδος θεραπείας σχέσεων. Μη σπαταλάτε τα λεφτά σας σε σύμβουλους γάμου, o Caveman τοu Rob Becker ξεπερνάει και τον καλύτερο ψυχαναλυτή.
Ο ήρωας του έργου είναι ο Σωτήρης. Συμπαθής και ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα πρωτόγονος και τσαμπουκάς. Με άλλα λόγια ο μέσος Έλληνας. Ο Σωτήρης, μέσα από ένα καυγά με την γυναίκα του, βρίσκεται αναπάντεχα στο δρόμο, μαζί με όλα του τα πράγματα.
Ξεκινώντας από το αρχικό ερώτημα που τον παιδεύει ‘γιατί δεν τα βρίσκουν οι άντρες με τις γυναίκες’ ξεδιπλώνεται μια σειρά κωμικών καταστάσεων, από την προϊστορική εποχή, μέχρι σήμερα.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Συγγραφέας : Rob Becker
Σκηνοθεσία – Διασκευή : Αναστασία Παπαστάθη
Μετάφραση : Ερατώ Τάττη
Φωτισμοί : Valentin Galle
Σκηνογραφία: Ειρήνη Παγώνη
Κουστούμια: Keira Coltrane
Μουσική : Πάνος Φορτούνας
Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater
*peloponnisiaki.gr