Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πως να Κάνετε Σωστά ΣΕΞ Στο Αυτοκίνητο

- Advertisement -

Αρκετοί Έλληνες (και όχι μόνο), για διάφορους λόγους που δεν μας ενδιαφέρουν σε αυτό το άρθρο, αντιμετωπίζουν ένα σοβαρό σεξουαλικό πρόβλημα που ονομάζετε “το πρόβλημα του χώρου-χρόνου” (μην το μπερδέψετε με τις γνώσεις σας στη φυσική!)…

Φυσικά μιλάω για το πρόβλημα του να υπάρχει η σχετική επιθυμία για ερωτική συνεύρεση με τη/τον σύντροφο μας αλλά δυστυχώς να αντιμετωπίζουμε πρόβλημα.. χώρου.
Το συγκεκριμένο πρόβλημα το συναντάμε σε σχετικά νεαρές ηλικίες (για τους γνωστούς λόγους) ή καμιά φορά και σε μεγαλύτερες, συνήθως παράνομες σχέσεις!
Η λύση που σας προτείνω είναι σχετικά απλή.. φτάνει να: οδηγείτε, έχετε αυτοκίνητο, και βρίσκεστε σε απομονωμένη περιοχή (είναι πολύ σημαντικό αυτό!).
Επειδή λοιπόν πολλοί διαμαρτύρεστε ότι το αυτοκίνητο δεν είναι και πάρα πολύ βολικό μέρος, θα σας μάθω την πιο βολική στάση που όλοι οι ειδικοί παγκοσμίως ψήφισαν ως την πιο βολική στάση για αυτοκίνητο!
Τραβήξτε τα μπροστινά καθίσματα όσο πιο μπροστά μπορείτε και ξαπλώστε τις πλάτες των καθισμάτων. Ακολούθως, κατεβάστε το χειρόφρενο και βάλτε πρώτη ταχύτητα.

(Σε περίπτωση που η πρώτη ταχύτητα δεν είναι αριστερά και μπροστά τότε βάλτε όποια ταχύτητα είναι σε εκείνη την θέση ώστε να αποφύγετε πιθανή αποδέσμευση του μοχλού ταχυτήτων η οποία θα έχει πιθανώς ολέθρια αποτελέσματα – άσε που θα σας χαλάσει και τα σχέδια πάνω στο καλό…)


car1.JPG
Η θέση του συνοδηγού είναι πιο βολική – προτιμήστε την. Φροντίστε να βγάλετε τα παπούτσια της συντρόφου σας διότι τα τακούνια θα σας σχίσουν την ταπετσαρία.
(Η σύντροφός σας θα επιμένει να καθίσετε στην πλευρά του  οδηγού ώστε να ξεκουράζει τα πόδια της επάνω στο τιμόνι. Μην το επιτρέψετε διότι το δερμάτινο κάλυμμα του τιμονιού είναι πανάκριβο και πιθανότατα θα το καταστρέψει…)
Φροντίστε να έχετε χαρτομάντιλα διαθέσιμα στις θήκες. Αποφύγετε τους διάφορους διακόπτες όσο μπορείτε.

(Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσετε, ώστε να μην ανάψετε τα φώτα ή τα alarm κατά την επαφή. Θα τραβήξετε την προσοχή και μαζί με αυτήν κανένα περαστικό ηδονοβλεψία).

car2.JPG
Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξετε στάση – η κλασική στάση της φωτογραφίας είναι αρκετή και θα σας καλύψει απόλυτα.
Αν πονέσει η μέση της συντρόφου σας, βάλτε από κάτω της το άχρηστο αρκουδάκι που σας χάρισε και έχετε κολλημένο μήνες τώρα στο πίσω τζάμι (και σας κόβει ορατότητα).
(Μην σας απασχολεί η έντονη μετακίνηση της ανάρτησης του αυτοκινήτου. Σίγουρα είναι σχεδιασμένη για να αντέχει πολύ περισσότερο από τις δικές σας επιδόσεις στο ΣΕΞ…)

Σκεφτείτε πολύ καλά πριν αποφασίσετε ότι επειδή είναι λίγο στενό το εσωτερικό του αυτοκινήτου θα πρέπει να συνεχίσετε την επαφή σας έξω από αυτό – ειδικά αν είναι χειμώνας. Το πιθανότερο θα είναι να καταλήξετε σαν το παγωμένο ζευγάρι της φωτογραφίας.
car3.JPG*ierosagon

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog