Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η συναυλία της Φωτεινής Δάρρα στο Ηραίον(video)

- Advertisement -


το βίντεο από perahora.gr

- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ κα.ΔΑΡΡΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΜΟΡΝΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΟΠΗΔΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ!!!!

  2. Αλήθεια ο δήμαρχος που καπηλεύτηκε αυτή την τόσο όμορφη διοργάνωση και δεν έδωσε τα εύσημα εκεί που πραγματικά ανήκαν, τι ακριβώς έκανε σαν Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και μάλιστα από τα έδρανα της αντιπολίτευσης και δεν το γνωρίζουμε. Καλό θα ήταν να μάθουμε ποιές ενέργειες είχε κάνει ο ίδιος προσωπικά για να του δώσουμε τις ευχαριστίες μας.

  3. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΔΑΡΡΑ ΘΑ ΦΕΡΝΟΥΝ?? ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ …. SAKIS???? (ΠΕΙΤΕ ΜΑς ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΑ ΜΙΣΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΧΕΧΕ!!)

  4. Πολύ όμορφη βραδιά!!Ένα μεγάλο μπράβο στους μουσικούς της μπάντας και στον Αρχιμουσικό Πελοπίδα Μαυρόπουλο για την επαγγελματική τους εμφάνιση!!!

  5. Πολύ όμορφη βραδιά!!Συγχαρητήρια στους πραγματικά υπεύθυνους για αυτό το αποτέλεσμα..Στους μουσικούς της μπάντας και τον αρχιμουσικό Πελοπίδα Μαυρόπουλο!

  6. Συγχαρητήρια στη φιλαρμονική Λουτρακίου και τον αρχιμουσικό της.Οσο για τη Δάρρα έχουμε ακούσει και πολύ καλύτερες φωνές .

  7. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθώ τις εκδηλώσεις της φιλαρμονικής Λουτρακίου και θαύμαζα την προσπάθεια και το αποτέλεσμα της δουλειάς των μουσικών και των μαέστρων της. Έτσι παρακολούθησα και τη συναυλία της φιλαρμονικής με τη Φωτεινή Δάρρα.

    Περίμενα να απολαύσω μια από τις συναυλίες που μας έχει συνηθίσει η φιλαρμονική Λουτρακίου, όπως αυτή με τις μαζορέτες, τον Πασχάλη, τον Βογιατζή κ.ά. αλλά δυστυχώς είδα μια φιλαρμονική που μόνο φιλαρμονική Λουτρακίου δε μπορούμε να την πούμε εφόσον ήταν πλαισιωμένη από πολλούς επαγγελματίες μουσικούς που δεν ανήκουν στα μέλη της. Ο δε "μαέστρος" ήταν διστακτικός και άπειρος και δε μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της συναυλίας.

    Πιστεύω ότι ο τρόπος διεύθυνσης δυσκόλεψε τη Φωτεινή Δάρρα να ερμηνεύσει σωστά το πρόγραμμά της.

  8. Πραγματικά φίλε 8:04 Θεωρώ πως μάλλον η δική σας έλλεψη μουσικής παιδείας σας κάνει να μην αντιλαμβάνεσθε πως οι εμφανώς στοχευμένες, λαικίστικου κατ'εμέ, κορώνες και λοιπά τρικ εντυπωσιασμού της κυρίας Δάρρα ήταν εκείνα που δυσκόλεψαν τους 50 και πλέον μουσικούς του σχήματος της φιλαρμονικής…και όχι το αντίθετο..Όποιος γνωρίζει από μουσική ή τουλάχιστον λατρεύει αυτό που ονομάζουμε συναυλία θα καταλάβαινε πως οι μουσικοί ανταποκρίθηκαν άριστα σε αυτούς τους βεντετισμούς της εν λόγω τραγουδίστριας…πράγμα δύσκολο ωστόσο φαντάζομαι, καθώς σε αυτή τη χώρα όλοι μας έχουμε γνώμη αλλά όχι γνώση για όσα μιλάμε..

  9. Συγχαρητήρια στη Φιλαρμονική Λουτρακίου και στον μαέστρο της.
    Εκτιμούμε την πολύ καλή δουλειά τους και πολλές φορές τους έχουν αποδωθεί τα εύσημα.
    Εύστοχη από τον 10:10 η παρατήρηση για την Λοτσάρη.
    Αυτό που όμως θέλω να τονίσω αφορά" το περί καπηλείας το ανάγνωσμα".
    Η δημοτική αρχή ξεκίνησε με την καπηλεία των προσδοκιών των πολιτών, συνεχίζει ακάθεκτη με την καπηλεία έργων που η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε σχεδιάσει και δρομολογήσει και αυτό που δεν αντέχεται είναι η καπηλεία των πραγμάτων που είχαν ήδη υλοποιηθεί.
    Μήπως ο δήμαρχος στον λόγο του ξέχασε να πει ότι ήταν απόφαση του προηγούμενου ΔΣ με πρόεδρο τον Δρίτσα, οι βραδιές στο Ηραίον και αυτή η απόφαση διαβιβάστηκε στην τότε Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση??
    Αν δεν είναι αυτό εσκεμμένη καπηλεία τότε πως μπορώ να το χαρακτηρίσω??
    Μήπως η λέξη καπηλεία αδυνατεί να αποδώσει την πραγματικότητα??
    Δεν είχαν προβλέψει πόσο κόσμο θα είχε?? Έπεσαν έξω των προσδοκιών τους??
    Δεν νομίζω ο σημερινός πρόεδρος του Πνευματικού να μην γνώριζε την μεγάλη προσέλευση κόσμου,αφού την ίδια είχε και πέρσι.
    Άρα ξεστομίζουμε δικαιολογίες προς δίκην εντυπώσεων.
    Θα συμβούλευα τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή να συγκρουστούν με τα προβλήματα αντί να ξιφομαχουν με τα φαντάσματα που τους κατατρέχουν.

  10. Φίλε ανώνυμε 15/08 8:04

    Δε ξέρω τι είναι αυτό που σε ωθεί να καταφέρεσαι τόσο άδικα εναντίον ενός πολύ αξιόλογου μαέστρου όπως και της φιλαρμονικής μας. Εξάλλου δε χρειάζεται να πω τίποτα περί αυτού τα χει πει όλα η Δάρρα στη συνέντευξη τύπου που έδωσε κάποιες μέρες πριν τη συναυλία. Φαίνεται ότι έχει εκτιμήσει βαθιά και τον επαγγελματισμό του μαέστρου αλλά και της φιλαρμονικής.

    Η συναυλία αυτή καθεαυτή στέφθηκε από επιτυχία και αυτό φάνηκε από το πόσο θερμός ήτανε ο κόσμος. Τώρα ότι υπήρξε μια ατυχής στιγμή σε ένα από τα κομμάτια δεν νομίζω ότι για αυτό το λόγο θα πρέπει να προσάψουμε ευθύνες είτε στο μαέστρο είτε στη φιλαρμονική (ούτε πρόβλημα της Κυρίας Δάρρα ήταν, αλλά της στιγμής. Θα μπορούσε να συμβεί στο καθένα, αλλά και κάθε φιλόμουσος ακροατής ξέρει ότι αυτά συμβαίνουνε και στα καλύτερα θέατρα του κόσμου). Αυτό που μετράει είναι το τελικό αποτύπωμα της συναυλίας και νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι τα κατάφερε πολύ καλά η φιλαρμονική μας. Αν αναλογιστούμε ότι κυρίως απαρτίζεται από παιδιά, (οι "ξένοι" μουσικοί, που ειπώθηκε ότι η φιλαρμονική έχει γεμίσει με επαγγελματίες μουσικούς από αλλού, ήταν μόνο 5 άτομα) κάποια από τα οποία θα εξελιχτούν σε επαγγελματίες μουσικούς χάρη και μόνο σε αυτή τη φιλαρμονική-φυτώριο.

    Καταλήγω λοιπόν ότι εμείς ως Λουτρακιώτες θα πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτή τη συναυλία της φιλαρμονικής μας αλλά και για κάθε συναυλία που θα κάνει και που έχει κάνει. Ας αφήσουμε τις αντιπαλότητες εν μέρει και τα πολιτικά και ας βάλουμε τη μουσική και την τέχνη πάνω από όλα. Το λέω επειδή το σχόλιό σου φίλτατε μου "μυρίζει" κάποια πολύ γνωστή φυσιογνωμία που νομίζω ως τώρα δρα κοντόφθαλμα ενάντια στη φιλαρμονική (δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι βγάζεις και τα δικά σου μάτια;). Ας αφήσουμε τις προσωπικές εχθρότητες και αντιπαλότητες (όπως και τα συμφέροντα) και ας δώσουμε τόπο στα παιδία και στο πολιτισμό να αναπτυχθούν.

    Υ.γ.: Μην ξεχνάτε επίσης τη μεγάλη υποκρισία του δημάρχου που εμφανίστηκε τελικώς στη συναυλία απλά για να εκπληρώσει τους δικούς του ψηφοθηρικούς σκοπούς. Δεν νοιάζεται για τη φιλαρμονική απλά προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις προς όφελός του. Τα παιδιά ότι έχουν καταφέρει το έχουν καταφέρει με δικό τους κόπο (είναι και απλήρωτοι από το Δεκέμβρη, μισθοί που χάνονται και που κανένας δεν τους έχει εγγυηθεί ότι θα τους πάρουν και όμως συνεχίζουν…).

    Και σε όλο αυτό το σαματά να σου και οι ανώνυμοι λασπολόγοι οι οποίοι κοιτούν να διαβάλουν το έργο της φιλαρμονικής με κάθε ευκαιρία (είναι κρίμα να φτύνουμε στα μούτρα νέων παιδιών αντί να τα βοηθάμε ως έπρεπε και έχουμε υποχρέωση εμείς οι μεγαλύτεροι). Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα τα παιδιά μας δώσανε αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα προχθές και κάποιοι λένε ότι η συναυλία δε στέφθηκε με επιτυχία; Ε δε νομίζω!

  11. κάτι παραπάνω ξέρει ο 8:04 ….δεν ειναι ρόδινα .Ελπίζω κάποτε η φιλαρμονική να αποκτήσει παιδαγωγικό χαρακτήρα και όχι μόνο εφέ μια φόρα το χρόνο και όλο τον άλλο σαπίλα…απο έξω κούκλα!!!

  12. Εφέ μια φορά το χρόνο;;;
    Μάλλον ο φίλος δεν είναι λουτρακιώτης.
    Γνωρίζει οτι η φιλαρμονική δεν έχει λείψει από υπηρεσία, παρόλου που είναι απλήρωτοι οι μουσικοί.
    Οτι 50 σχεδόν παιδιά σπουδάζουν στις σχολές της.
    Οτι έχει 5(αν δεν κάνω λάθος) καθηγητές.
    Δεν έχει παιδαγωγικό χαρακτήρα;
    Από ιδρύσεως της έχουν ασχοληθεί εκατοντάδες παιδιά με τη μουσική.
    Από που προήλθε η ανάγκη δημιουργίας της μουσικής σχολής.
    Ήμαρτον.

  13. Που είναι τα 50 παιδια λοιπόν; άκομα μαθητές εινάι;εγω βλέπω τους ίδιους εδώ και 5 χρόνια, ίσως και λιγότερους και τα κλασικά Αθηναικά αρπακτικά.Μήπως τα παιδιά ερχοντε και φεύγουν,μήπως οι καθηγητές τους τελικά δεν είναι παιδαγωγοί;Αλήθεια ποιος απο αυτούς τους εξαιρετικούς καθηγητές και μουσικους έχει κάνει έστω και ενα σεμινάριο παιδαγωγίας. Ελπιζώ αυτοί που έχουν πανεπιστημιακές γνώσεις προσφέρουν πραγματικό έργο στον τόπο, πράγμα δύσκολο…
    Συγνώμη αλλα για τις υπηρεσίες δεν κάνετε δημοσιευσεις στα blogs, δεν πουλαει!!!αυτο που πουλάει διαφημίζουμε για να πάρουμε φήμη.
    Όσο για την σχολή προσωπικά συμφέροντα και πολιτικά…
    Καλή συνέχεια στο έργο σας !!!και εις αλλα με υγεία να μας φωτίζει η Παναγιά!Φιλακια πολλαααααα……

  14. Ο ΦΙΛΟΣ 16/8 4.54 ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
    Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΠΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Μ.ΔΡΙΤΣΑ
    ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Π Ο Υ Θ Ε Ν Α .
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ …ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ……..
    ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ ΕΙΝΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΓΝΟΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΒΛΕΨΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΟΦΕΙΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ (ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ)ΕΝΑΙΟ κ.ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ !!!!!!!!!!
    ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!
    ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!!!!!!!!!

    SARA…

  15. Είχα τοποθετηθεί στις 16/8 στις 1:25 για την καπηλεία της συγκεκριμένης εκδήλωσης.
    Έρχεται να με επιβεβαιώσει η SARA.
    Δυστυχώς νομίζουν ότι ζούμε σε άλλον πλανήτη όπως αυτοί.
    Το όνομα Δρίτσας και το έργο του ιδίου και όλου του ΔΣ του ΠΠΚ τους πονάει πολύ.
    Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια……………

  16. κυριοι σχολιαζοντες.σας γνωστοποιω πως η φιλαρμονικη λουτρακιου υπηρξε μια απο τις δεκα καλυτερες μπαντες της ελλαδος πραμμα το οποιο θα επρεπε να γνωριεται ωστε να ΚΑΚΟΔΥΣΦΗΜΗΣΕΤΕ (ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ) ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ.δευτερον οι εκτακτοι επαγγελματιες μουσικοι αυτοι δεν ειναι μουσικοι που ερχοντα μονο και μονο να ενυσχισουν την μπαντα αλλα ειναι οι δασκαλοι των οργανων των ιδιων των παιδιων!!αν θελετε να μαθετε τι γινεται με αυτους τους μουσικους!!!και η φιλαρμονικη αυτη ειναι σχεδον απληρωτη χρονια και εμφανιζεται σε ολλες τισ υπιρεσιες τησ!!!γι αυτο λοιπον καλο θα ηταν πρωτα να γνωριζεται καποια πραμμα περι τις μπαντας και μετα να πειτε την γνωμη σας γιαυτην!!!

  17. Γιατί πρέπει να πολιτικοποιούμε τα πάντα;H φιλαρμονική Λουτρακίου ανέκαθεν και υπό όλα τα "καθεστώτα "ήταν εδώ και είναι εδώ παρούσα όλο το χρόνο σε εορταστικές , θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου μας.Σταματήστε για τα μικροσυμφεροντάκια σας να μειώνετε τα παιδιά μας . Όσο για την κυρία Δάρρα επειδή είναι ατάλαντη κρέμασε πολλάκις την μπάντα.Και απαντώντας σε κάποιο φίλο παραπάνω που κατηγορεί τα παιδιά της μπάντας για έλλειψη μουσικής παιδείας θα τον συμβούλευα αν εκτιμά την εν λόγω τραγουδίστρια να της συστήσει να αρχίσει μαθήματα θεωρίας της μουσικής και φωνητικής στη "Μουσική Σχολή " του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Λουτρακόυ -Αγίων Θεοδώρων.

  18. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 7:16μμ.
    Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!
    Ο ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ "ΨΑΧΝΩΝΤΕ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ.
    ΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΔΑΡΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ. Ο ΠΕΡΑΧΩΡΗΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ…ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog