Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πράσινες υποσχέσεις για τα χημικά στο Σουσάκι

- Advertisement -

Με τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

Μιχάλη Καρχιμάκη συναντήθηκε χθες το πρωί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ η Επιτροπή Αγώνα για τη μη αποθήκευση χημικών στο Σουσσάκι, ανταποκρινόμενη στο προχθεσινό κάλεσμα που τους έκανε ο κ. Καρχιμάκης.

Συγκεκριμένα ομάδα αγανακτισμένων κατοίκων της Κορινθίας και μέλη της Επιτροπής Αγώνα μπήκαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου στον Ισθμό όπου διεξαγόταν η περιφερειακή συνδιάσκεψη Πελοποννήσου του ΠΑΣΟΚ και μετά την ομιλία του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη αφ’ ενός του παρέδωσαν ψήφισμα υπό τον αντιδήμαρχο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Γιώργο Δέδε και αφ’ ετέρου διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, για την υπόθεση που αφορά την αποθήκευση χημικών στο Σουσσάκι, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας καλώντας τον να παραιτηθεί ή να πάρει πίσω την απόφασή του για αδειοδότηση της εγκατάστασης χώρων αποθήκευσης χημικών στο Σουσσάκι Κορινθίας.

Την ίδια ημέρα στον κ. Καρχιμάκη ψήφισμα έδωσαν και οι ταξιτζήδες του νομού για τα δικά τους θέματα.

Χθες ο κ. Καρχιμάκης υποσχέθηκε στην Επιτροπή Αγώνα, ότι θα τους κλείσει συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Παπακωνσταντίνου, ώστε να δούνε τι θα γίνει με την αποθήκευση των χημικών στην Κορινθία.

ΠΗΓΗ: enet.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog