Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας από το loutrakiblog

1.Έγκριση πίστωσης για κάλυψη δαπανών εορτασμού του “Γενέσιου της Θεοτόκου”. Διάθεση πίστωσης.
2.Έγκριση πίστωσης για επέκταση δημοτικού φωτισμού στον οικισμό “Όαση” Λουτρακίου. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων. Αναμόρφωση προϋπολογισμού.
3.Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης προμήθειας ειδών του 1ου τμηματικού προϋπολογισμού (“είδη ατομικής υγιεινής & καθαριότητας”) της υπ’ αριθ. 20/2011 μελέτης.
4.Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης προμήθειας ειδών του 2ου τμηματικού προϋπολογισμού (“είδη οδικής σήμανσης”) της υπ’ αριθ. 19/2011 μελέτης.

            5.Λήψη απόφασης περί της αναγκαιότητας ανάθεσης παροχής υπηρεσίας για την εφαρμογή αντιρρυπαντικής τεχνολογίας σε επιφάνειες κοινοχρήστων χώρων του Δήμου. Αναμόρφωση προϋπολογισμού.

6.Εξέταση αιτήματος ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΥ Ευλαμπίας για επιστροφή ποσού, από τέλος ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Αγ. Θεοδώρων, ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.
7.Διαγραφή ή μη χρεών από βεβαιωτικούς καταλόγους τελών Νεκροταφείου, ετών 2008 & 2009, στη Δημοτική Κοινότητα Ισθμίας.
8.Εξέταση αιτήματος ΜΑΡΓΕΤΗ Ιωάννη για διαγραφή ποσού από βεβαιωτικό κατάλογο Τελών Νεκροταφείου έτους χρήσης 1995.
9.Έγκριση μετακινήσεων Δημάρχου εκτός έδρας (Σεπτέμβριος).



Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο φωτογράφο Μπάμπη Φλου για την παραχώρηση της κάμερας…

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελα ρε Λιάνα Κανέλλη!!! Πολύ καλό!!! Τελικά μάλλον το καβάλησε το καλάμι ο Δέδες. Νομίζει ότι είναι ήρωας!!! Ο άνθρωπος ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!

  2. Καλησπέρα σας και συγνώμη για το άσχετο-ίσως-με την ανάρτηση σχόλιό μου.
    Θα ήθελα να θέσω υπ'όψιν των φίλων διαχειριστών ένα θέμα που (κατά τη γνώμη μου) αξίζει ανάρτησης και σχολιασμού και δεν βλέπω να έχει συζητηθεί ποτέ σε κανένα Δημοτικό Συμβούλιο.
    (Προσοχή! Δεν κάνω υποδείξεις προς τους διαχειριστές. Αυτοί θα κρίνουν τι πρέπει να αναρτηθεί κ τι όχι.)

    Αφορά την πολυσύχναστη διασταύρωση ΜΑΤΣΗ κ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ, δίπλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και τον παιδικό σταθμό.
    Σε καθημερινή σχεδόν βάση τώρα το καλοκαίρι(αλλά και το χειμώνα μερικές φορές) γίνονται σοβαρά τροχαία! Φτηνά τη γλίτωσε ο Τσιγκάρης προχθές…
    Έχω βαρεθεί να βλέπω σπασμένα κεφάλια, χέρια, πόδια σ'αυτήν την διασταύρωση.
    Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το STOP! Δεν επαρκεί; Δεν φαίνεται; Είναι "ανάποδο";(δηλ. μήπως πρέπει να τοποθετηθεί στην Ανδρούτσου;). Το βέβαιο είναι ότι κανένας δεν το υπολογίζει. Περνάνε όλοι με χίλια και όποιον πάρει ο χάρος!..
    Μήπως πρέπει να τοποθετηθεί κάτι πιο ευκρινές όπως Π.Χ. μια φωτεινή σήμανση; (Έστω ένα κίτρινο φως που να αναβοσβήνει;) Μη μου πείτε ότι είναι "ακριβή" γιατί η ανθρώπινη ζωή έχει ανεκτίμητη αξία!
    Είναι θέμα χρόνου ίσως να έχουμε και θύματα. Και δεν είμαι υπερβολικός ούτε τα γράφω τόσο τραγικά όπως ίσως φαντάζεστε… Ρωτήστε τους γείτονες εδώ γύρω…

    Βλέπετε τι γίνεται με άλλες αναρτήσεις (ίσως πιο επουσιώδεις κατά τη γνώμη μου, όπως αυτή για τον φωτισμό στην οδό Κορίνθου, ο οποίος πράγματι πολλές φορές είναι ανύπαρκτος!).
    Σας διαβάζουν καθημερινά οι "υπεύθυνοι" και αμέσως τρέχουν να διορθώσουν ότι μπορούν! Έχει συμβεί και άλλες φορές με άλλες αναρτήσεις! Αυτή είναι η μεγαλύτερη προσφορά του μπλογκ!

    Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν σωθεί έστω και ένας συμπολίτης μας από το μοιραίο ή αναπηρία, θα είναι τεράστια η προσφορά του μπλογκ στη Λουτρακιώτικη κοινωνία!

    Ευχαριστώ για την προσοχή σας και συγνώμη αν κούρασα με το μακροσκελές σχόλιο αλλά θεωρώ το θέμα πολύ σημαντικό!!!

    JOHN

  3. ΤΙ ΚΟΤΣΑΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΤΜΟΥ
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
    Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ
    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

  4. φίλε john μένω πολύ κοντά στην διασταύρωση που ανέφερες ή καλύτερα στην καρμανιόλα που ανέφερες. μακάρι τα σχόλια μας να ευαισθητοποιήσουν τούς καθόλα αρμόδιους.και να είσαι σίγουρος ότι θα αναρτηθούν σύντομα φωτό από το συγκεκριμένο σημείο.

  5. Φίλε CHE και υπόλοιπα παιδιά ..έτσι και καταφέρουμε με το λέγε-λεγε και γίνει κάτι θα είναι τεράστιο κέρδος!!!
    Έστω και ΕΝΑΣ να σωθεί…

    JOHN

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog