Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Γλυκοφρύδης:Όλοι βοήθησαν!

- Advertisement -

Είναι κρίμα να τσακωνόμαστε, γιατί έγινε κάτι καλό. Η συναυλία στο Ηραίον ήταν αποκύημα της εθελοντικής προσφοράς όλων όσων εργάστηκαν γι αυτήν και για τον θεσμό, που προσπαθούμε να καθιερώσουμε…
Η επιτυχία δεν ανήκει σε κανέναν αποκλειστικά, ή περισσότερο από τους άλλους. Η προσπάθεια ξεκίνησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και διοίκηση του πνευματικού κέντρου Λουτρακίου, με την ενεργό συμβολή του σημερινού δημάρχου, ως μέλους της τότε διοίκησης του Λυσσίπειου πνευματικού κέντρου, συνεχίζεται με τις σημερινές διοικήσεις και ελπίζω, ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον βελτιούμενη συνεχώς, ώστε να εξακολουθήσει να προσελκύει δημότες και φίλους του δήμου.

   Οι μικροψυχίες για την συμβολή του καθένα είναι περιττές, γιατί υποσκάπτουν κάθε ενωτική προσπάθεια στο μέλλον. Οι ώρες για τον τόπο και για την χώρα είναι δύσκολες και δεν επιτρέπουν μικροπολιτικές διενέξεις. Επιβάλουν νηφάλια συνεννόηση και συντονισμό ενεργειών· όχι άσκοπες διαμάχες. Οι πρώην φίλοι, ας ξαναγίνουν φίλοι, γιατί δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν, ή τέλος πάντων ας σταματήσουν να προσθέτουν την προσωπική τους διαμάχη στα δημοτικά προβλήματα.
   Αν θέλουμε και στο μέλλον να έχουμε επιτυχίες σε εκδηλώσεις και έργα, καθένας που συμβάλει σε αυτές, οφείλει να προβάλει την συμμετοχή των άλλων, με τους οποίους συνεργάστηκε και μάλιστα όσων τυγχάνουν «πολιτικοί αντίπαλοι» και όχι να προσπαθεί να τις οικειοποιηθεί για τον εαυτό του και την πολιτική του παρέα. Είμαστε πολύ λίγοι, για να έχουμε την πολυτέλεια αυτές τις ώρες να τσακωνόμαστε μεταξύ μας, αντί να εργαζόμαστε με το κέφι και την δύναμη, που μας έδωσε αυτή η επιτυχία, για να πετύχουμε την επόμενη.
Δημήτρης Ι. Γλυκοφρύδης.
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υποθέτω ότι κος Γλυκοφρύδης απευθύνεται στον δήμαρχο διότι εκείνος προέβη στο ατόπημα της μη σκόπιμης αναφοράς στην ουσιαστική συμβολή του προηγούμενου ΔΣ,υπό προεδρία Δρίτσα,του ΠΠΚΛ για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.
    Φυσικό επόμενο ήταν η αντίδραση της Παρέμβασης και η έκδοση δελτίου τύπου.
    Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται και να μην κινούμαστε συμφεροντολογικά και υποκριτικά σαν πολιτικοί χαμαιλέοντες………..
    Στο πρόσφατο παρελθόν υποστήριζε ότι ο κος Λογοθέτης δεν σπεκουλάρει πολιτικά.
    Μήπως άλλαξε κάτι??
    Αλήθεια ο κος Γλυκοφρύδης εμμένει στην άποψή του ότι η δημοτική αρχή θα μπορούσε να διαχειριστεί σωστά τις θέσεις της ??
    Είναι κοντά στους εφικτούς στόχους που είχαν βάλει??
    Πιστεύει ότι δεν έχουν απογοητεύσει τους δημότες??
    Είναι πολύ μακριά ή πλησιάζουν ολοταχώς το να γίνουν πολύπειροι επαγγελματίες της εξουσίας??
    Μήπως η περισσή μετριοφροσύνη ήταν προσποιητή και τη θέση της έχει πάρει η αλλαζονεία??
    Τελικά η μηδαμινή πείρα δημιούργησε ή όχι προβλήματα στη σύσταση,οργάνωση και διοίκηση του νέου δήμου??
    Παρατηρήθηκαν φαινόμενα πελατειακών πρακτικών ή όχι??
    Κατηγορήσατε την παρέμβαση για λασπολογία και σκανδαλολογία χωρίς αποδείξεις.
    Τώρα που έχουν περάσει 10 μήνες από τις εκλογές και ίσως η κρίση σας είναι πιο ψύχραιμη και αντικειμενική ,ρίξτε μια ματιά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο εκείνων των ημερών και ίσως αναθεωρήσετε.
    Για να μην αναφερθώ στα παπαγαλάκια της δημοτικής αρχής που συνεχίζουν απτόητα το
    "θεάρεστο" έργο τους…… θίγοντας υπολήψεις ανθρώπων.
    Βλέπετε το ήθος δεν είναι προνόμιο ενός και καλό είναι αυτός που διέπεται από ήθος να το διοχετεύει σε όλους τους τομείς της ζωής του………..

    ANONYMOUS

  2. Κύριε Γλυκοφρίδη , σωστή η θεωρία σας, αλλά πρέπει να συμβαδίζει και με τις πράξεις σας. Μέχρι τώρα μόνο συνεναιτικός δεν ήσασταν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog