Είναι κρίμα να τσακωνόμαστε, γιατί έγινε κάτι καλό. Η συναυλία στο Ηραίον ήταν αποκύημα της εθελοντικής προσφοράς όλων όσων εργάστηκαν γι αυτήν και για τον θεσμό, που προσπαθούμε να καθιερώσουμε…
Η επιτυχία δεν ανήκει σε κανέναν αποκλειστικά, ή περισσότερο από τους άλλους. Η προσπάθεια ξεκίνησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και διοίκηση του πνευματικού κέντρου Λουτρακίου, με την ενεργό συμβολή του σημερινού δημάρχου, ως μέλους της τότε διοίκησης του Λυσσίπειου πνευματικού κέντρου, συνεχίζεται με τις σημερινές διοικήσεις και ελπίζω, ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον βελτιούμενη συνεχώς, ώστε να εξακολουθήσει να προσελκύει δημότες και φίλους του δήμου.

   Οι μικροψυχίες για την συμβολή του καθένα είναι περιττές, γιατί υποσκάπτουν κάθε ενωτική προσπάθεια στο μέλλον. Οι ώρες για τον τόπο και για την χώρα είναι δύσκολες και δεν επιτρέπουν μικροπολιτικές διενέξεις. Επιβάλουν νηφάλια συνεννόηση και συντονισμό ενεργειών· όχι άσκοπες διαμάχες. Οι πρώην φίλοι, ας ξαναγίνουν φίλοι, γιατί δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν, ή τέλος πάντων ας σταματήσουν να προσθέτουν την προσωπική τους διαμάχη στα δημοτικά προβλήματα.
   Αν θέλουμε και στο μέλλον να έχουμε επιτυχίες σε εκδηλώσεις και έργα, καθένας που συμβάλει σε αυτές, οφείλει να προβάλει την συμμετοχή των άλλων, με τους οποίους συνεργάστηκε και μάλιστα όσων τυγχάνουν «πολιτικοί αντίπαλοι» και όχι να προσπαθεί να τις οικειοποιηθεί για τον εαυτό του και την πολιτική του παρέα. Είμαστε πολύ λίγοι, για να έχουμε την πολυτέλεια αυτές τις ώρες να τσακωνόμαστε μεταξύ μας, αντί να εργαζόμαστε με το κέφι και την δύναμη, που μας έδωσε αυτή η επιτυχία, για να πετύχουμε την επόμενη.
Δημήτρης Ι. Γλυκοφρύδης.