Οι λόφοι μιας μικρής πόλης του Μεξικού έγιναν το επίκεντρο μιας περίεργης πτήσης «μαγισσών». Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικά χρόνια στα περίχωρα του Μοντερέι και απασχόλησε τα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης για αρκετό καιρό. Μάλιστα, η πτήση της μίας μάγισσας έχει καταγραφεί και σε βίντεο…
 
Στις έρευνες ζητήθηκε η γνώμη της λέσχης παρατήρησης UFO του Μεξικού. Αφού οι «ειδικοί» μελέτησαν το βίντεο, κατέληξαν ότι πρόκειται για πλάσμα με ανθρώπινη μορφή, που φορά κάπα και κάτι που μοιάζει με μυτερό καπέλο.

Στον ισχυρισμό αυτό προστέθηκαν οι καταθέσεις δύο αστυνομικών της μικρής αυτής πόλης, οι οποίοι υποστήριξαν ότι είδαν δύο πλάσματα να πετούν σε κύκλους, πάνω από το νεκροταφείο. Μάλιστα, ο ένας βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής, όταν η μία μάγισσα του επιτέθηκε! Η μάγισσα ήταν μαυροφορεμένη και είχε τεράστια κυρτά νύχια. Ο αστυνομικός, μετά την απροσδόκητη αυτή συνάντηση, χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη.

Παρότι οι επιστήμονες προσπάθησαν να καθησυχάσουν τον κόσμο, αρκετοί είναι αυτοί που ακόμα κοιτούν ψηλά στον ουρανό του Μοντερέι, θέλοντας να αντικρύσουν τα απόκοσμα πλάσματα.

newsbomb.gr