Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κ. Λογοθέτης: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το νερό του Λουτρακίου»

- Advertisement -

Σχετικά με το θέμα της ποιότητας του νερού Λουτρακίου
δεν αποτελούν έγκυρη και διασταυρωμένη πληροφόρηση, όπως επιβάλλει ο κώδικας της δημοσιογραφικής δεοντολογία.

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΙ ΑΘΩΟ,ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘΕΞΗΣ????????

    pomlapi

  2. Δεν μπορω να καταλαβω ,γιατι ο κ. Λογοθετης δινει μια τοσο λακωνικη απαντηση σε ενα τοσο σοβαρο θεμα ?
    Και απο την αλλη πρεπει η Παρεμβαση του πρωην δημαρχου κ. Γκιωνη ,καθε φορα να μας ενημερωνει με πληρη διαφανεια για τα προκυψαντα ,φλεγοντα ζητηματα του τοπου ? Ορθως πραττει και μπραβο,αλλα αυτο δεν υποκειται στις υποχρεωσεις της νυν δημοτικης αρχης?
    Ο συλλογος Φλοισβος ,καλο θα ηταν τα θεματα που τους απασχολουν να τα παραθετουν στην Ιασωνος και μετα να προστρεχουν στις αθηνα.ικες εφημεριδες . Δημιουργησαν θεμα απο το πουθενα ,γνωριζοντας εκ των προτερων οτι οι χωματινοι δρομοι ,εγκυμονουν κινδυνους ,ως προς την καλη κατασταση των σωληνωσεων υδρευσης ,με οτι συνεπαγεται αυτο ,και ως εκ τουτου μπορει καποιες φορες το νερακι να μην ειναι το αναμενομενο.
    Και σε εμενα προσωπικως εχει τυχει λογω χαλασμενων σωληνωσεων να ερθει χωμα ,αλλα αυτο ειναι πολυ-λιγο παροδικο και ανευ σημασιας .
    Μην κανουμε την τριχα – τριχια υπαρχουν αλλοι τροποι να διεκδικουμε τα κατα την αποψη μας δικαια μας .
    Εγω προσωπικως γνωριζω την μεγιστη αξια του Λουτρακιωτικου νερου ,με αποδειξεις και περαν τουτου κατα την αποψη μου ,οτιδοιποτε αλλο θα το θεωρησω κακοβουλο.
    Επισης ο κατα τα αλλα συμπαθεις προεδρος κ. Μεταξας πως μπορεσε και του ξεφυγε η κατασταση απο τα χερια του ? εχω μια απορια.
    ευχαριστω για την φιλοξενια.

  3. ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΗ (ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ0 ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
    ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ
    ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΟΥΝ
    ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥ ΝΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΠΑΚΙΕΡΑ

    ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΖΙΛΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

  4. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΑ ΣΠΡΩΞΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΔΗΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ???ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!!!!

    pomlapi

  5. ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΣΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ

    ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΘΥΜΑ.

  6. exw mia aporia na diatuposw ..pws den exoun spasei sto xylo kuriolektika onws ton metaxa pou prokalese thn dysfhmhsh tou politimoterou agathou pou mas proikise i fysh edw sto omorfo loutraki to nero loutrakiou pagosmiows gnosto!lupame pou oloi einai.. min pw thn frash pou tous analogei!!pou einai oi loutrakiotes reeee??xupnisteeee mas xtupoun katw apo thn mesh

  7. έχω μιά απορία και όποιος γνωρίζει ας μου την λύσει,παρακαλώ…ο σύλλογος που προεδρεύει ο κύριος,αποτελείται από οικιστές που κατοικοεδρεύουν πού …εντός ή εκτός σχεδίου πόλεως ;;;…εντός ή εκτός υδροφόρου ορίζοντα ;;;…

  8. Τι παραπάνω να πει ο κος Λογοθέτης, αφού τα είπε όλα το δελτίο τύπου που εξέδωσαν…..
    Οι "αυθεντίες "και οι κάθε είδους κόλακες-συμβουλάτορες αντί να τον παραμυθιάζουν,ας του εξηγήσουν ότι αν δεν μπορείς να τα κάνεις καλύτερα,το λέει η αλφαβήτα,τουλάχιστον μην τα κάνεις χειρότερα.
    Κατά κανόνα ο δήμαρχος δείχνει μια ασύλληπτη επινοητικότητα στο δεύτερο.

    ANONYMOUS

  9. ston 2:57 na apanthsw ligo mipws eisai kana ferefwno diko tou.. pia asulipth epinoitikotita ? kanonika eprepe na kinithoun dikastikos kata tou metaxa kai tou sullogou kai fusika ths efimeridas .. ayto paei na pei DHMARXOS KATALABESSSSS??

  10. Καλείτε ο γηγενείς Προϊστάμενος του τμήματος πολεοδομίας του Δήμου κος Μαυρογονατος να πάρει θέσει στα εξής :1) Στον (οικισμό) Φλοισβο ποσα κτίσματα υπάρχουν?? 2) Σε ποσα εξ αυτών όπως υποχρεούται έχει γίνει αυτοψία ?? 3) Ποσα εξ αυτών είναι νόμιμα ?? 4) Σε ποσα εξ αυτών έχουν επιβληθεί τα προβλεπόμενα πρόστιμα ?? 5) Το Σπιτι του Κου Μεταξά είναι νόμιμο ?? Κε Μαυρογονατε καλεισθε να υπερασπιστείτε για τον τόπο τα αυτονόητα που δεν έκανε ο κος Δήμαρχος .Ωστε να αποδειχθη ότι οι καταγγελειες του Κου Μεταξα σκοπο μόνο είχαν την πίεση στον Δήμο ώστε η ΔΕΥΑΛΠ να πληρώσει τα έξοδα στο αίτημα της επέκτασης του υδροδικτυου που επιθημουν για το (οικισμο) και το οποίο επι δημαρχειας Γκιώνη είχε απορριφθεί .

  11. Προφανώς 3:22 δεν κατάλαβες την ειρωνεία στο σχολιό μου που έχει να κάνει με την επινοητικότητα του δημάρχου στο να τα κάνει όλα χειρότερα.
    Μέρες τώρα γράφω για το σοβαρό έλλειμα που παρουσιάζει η δημοτική αρχή και την αδυναμία της να πράττει τα δέοντα για να διαφυλάξει τα συμφέροντα του δήμου.

    ANONYMOUS

  12. Σιγα ρε γερανε σκιαχτηκαμε .
    Να ερθει ο πολεοδομος στο σπιτι σου να δουμε τι υπερβασεις πολεοδομικες εχεις κανει και τι οχι ,εκτος αν εισαι στο νοικι.
    Σαν δε ντρεπεσε λιγο μου το παιζεις και χωροφυλακας των αξιων.
    Σιγα μην σε κανουμε και εντολεα της πολεοδομιας .
    Ξεφυγες ,μαζεψου αυτη ειναι η προταση μου.

  13. Απλά για να έχετε μια πλήρη εικόνα τον γεγονότων διαβάστε την ανακοίνωση του κ. Μεταξά:

    Προσωπικά να επισημάνω τα παρακάτω:
    1. Οι δημοσιογράφοι τον πλησιάσαν μετά απο καταγγελίες και όχι το ανάποδο.
    2. Το πρόβλημα που τους επισήμανε είναι της περιοχής (και όντως υπάρχει-και έχουν ενημερωθεί οι δημοτικές αρχές) και οι δημοσιογράφοι -όπως πάντα- το γενικευσαν σ΄ όλη την περιοχή.
    3. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι το Λουτράκι δεν είναι μόνο οι κάτοικοι εντός της πόλης αλλά και όσοι κατοικούν σε προάστια και οικισμούς γύρω γύρω.
    4. Οσο για τον πρόεδρο τον εμπόρων που απειλεί με μυνήσεις πρέπει να συνηδητοποιήσει, ότι οι κάτοικοι των οικισμών είναι καλοί πελάτες καθώς ξεπερνούν τα 1000 άτομα – σε προάστια του Δήμου- και γίνονται πολύ περισσότεροι τους καλοκαιρινούς μήνες και τα σαββατοκύριακα. Αντί ο συγκεκριμένος κύριος να απειλεί με μηνύσεις να κοιτάξει καλυτερα τους "πελάτες" του και τα προβλήματά τους!
    5. Πλεόν τα λεγόμενα αυθαίρετα νομιμοποιούνται, όλο και περισσότερος κόσμος (συνταξιούχοι ή μη) μετακομίζουν μόνιμα σε αυτά και δεν πρέπει να τους έχουμε συνέχεια στο στόχαστρο αλλά να τους βοηθήσουμε με τα όποια θέματα έχουν.

  14. Κουασιμοδε
    σίγουρα ανήκεις στην κατηγορία των φιλοξενούμενων του Δήμου μας και το πιθανότερο να εισαι ένας αυθερετουχος. Ανεξάρτητα αν έχεις μετακομίσει τα εκλογικά σου δικαιώματα στο Δήμο μας για τους γνωστούς λόγους των οικιστων (τυπου ΜΕΤΑΞΑ) να εισαι σίγουρος ότι η ταμπέλα <> οι γηγενείς δεν θα στην αφαιρέσουν ΠΟΤΕ. Πάντα θα εισαι ένας ΞΕΝΟΣ για τον τόπο.

  15. Γερανε ,ειμαι οικιστης νομιμοτατος ,ψηφιζω στο Λουτρακι αυτον που κατα την εκτιμηση μου ,πληροι της προ.υ.ποθεσεις ,για ενα δημο δικαιο ,που να αγκαλιαζει τους πολιτες στα προβληματα του ,δεν εχω απαιτησει ποτε απο κανενα καμμια θεσουλα , για να βολευτω εγω και η οικογενεια μου ,σε αντιθεση με τους περισσοτερους απο εσας που ψηφιζετε τους κολλητους σας ,φιλους ,συγγενεις μπας και βουτηξετε καμμια θεσουλα και λιγδωσει το εντερο σας .
    Αυτα ,ειναι τα κριτηρια σας , το καλο του τοπου που γεννηθηκατε το εχετε χεσμενο.
    Εκφραζω προσωπικες εκτιμησεις και οχι μονο.Οταν δεν σας κανουν αυτα που ζητατε τοτε τους ξεχεζετε ,μολις γυρισουν την πλατη.Αυτοι εισθε.
    Τωρα ,αν θα ειμαι ξενος για τον τοπο ,με ενδιαφερει να ειμαι ξενος στα στενομυαλα φασιστικα μυαλα σου ,ο υπολοιπος κοσμος εχει αντιθετη αποψη απο εσενα .
    Εαν υπερασπιζομαι τους οικιστες ,ειναι επειδη σεβαστηκαν τον τοπο ,σε αντιθεση με εσενα και τους ομοιους σου , που καταντησατε το κεντρο της πολης ,την Κυψελη της Αθηνας.
    Και σας ενοχλει η" μαλλον σε ενοχλει οτι ηρθαν ανθρωποι στον τοπο με σεβασμο στον εαυτο τους και σεβασμο στον τοπο που επελεξαν να ζησουν.
    Ανθρωποι που στηριξαν την τοπικη οικονομια ,εδωσαν ψωμι σε οικογενειες και συνεχιζουν να δινουν ,και απο την αλλη καποιες βαρυγδουπες δηλωσεις στο οτι δεν μας θελετε να τα μαζεψουμε να φυγουμε ,προσδιοριζει την ποιοτητα σας σαν ανθρωποι,και μαλιστα καποιων εξ υμων ,δεν θα σας βαλλω ολους σε ενα καζανι ,λυπαμαι δεν θα σας κανουμε το χατηρι και μαλιστα θα ερθουμε ακομη περισσοτεροι ,γιατι αγαπαμε αυτον τον τοπο.
    Τωρα αν δεν μπορεις να το αντεξεις ,μαζεψε τα μπογαλακια σου ,για αλλα μερη μακρινα και ονειρεμενα!!!! Εκτος ,αν ολος ο δημος ειναι ιδιοκτησια σου.
    Οι μπουρδολογιες κομμενες ,δεν ξαναασχολουμε μαζι σου ,απαξιω σε οτι και αν γραψεις.
    καλη σου μερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog