Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

3D Μάσκες απο Ιαπωνική Εταιρία

- Advertisement -

Να που οι Ιάπωνες καταφέρανε να φτιάξουν την πρώτη 3D μάσκα η οποία θα είναι πιστό αντίγραφο του πελάτη.

Ένα  τρισδιάστατο μοντέλο ανθρώπινου προσώπου ή και ολόκληρου του κεφαλιού υπόσχεται να προσφέρει μια ιαπωνική εταιρία για όσους είναι πρόθυμοι να καταβάλλουν το ανάλογο αντίτιμο! Το αντίγραφο προσώπου, κατασκευάζει  η εταιρία REAL-f με μια τεχνική που φέρει την ονομασία “3DPFs” (3 Dimension Photo Forms).
Για να δημιουργηθεί η μάσκα, η οποία περιέχει ένα είδος ρητίνης, παίρνει  διάφορες εικόνες του προσώπου του ατόμου από διάφορες οπτικές γωνίες και δημιουργεί το  αποτυπώματα.
Η τεχνική μοντελοποίησης επιτρέπει πληροφορίες ρεαλισμού πολύ υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένης της λεπτομερούς χαρτογράφησης της ίριδας, των αιμοφόρων αγγείων και τους πόρους, ενώ η “ζωντανή” μάσκα είναι ανθεκτική στο νερό και τον αποχρωματισμό.

Μια 3D μάσκα διατίθεται στην τιμή των 3.920 δολαρίων για το πρώτο αντίγραφο και 780 δολάρια για κάθε επιπλέον , ενώ η τιμολόγηση των κεφαλών ξεκινά από 5.875 δολάρια για το πρώτο και 1.960 δολάρια για τα επιπλέον.

Χρειάζονται περίπου δύο εβδομάδες για να πάρετε στα χέρια σας το… πρόσωπό σας, και τρεις βδομάδες για την έκδοση του κεφαλιού.

Πηγή : www.news247.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog