Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τι σημαίνει αν δεις στον ύπνο σου χιόνι,βροχή..

- Advertisement -

Ονειρευτήκατε ότι ήσασταν στη βροχή, ότι είχατε παγώσει από το κρύο ή ότι είχατε καεί από τη ζέστη. Τι σημαίνουν τα όνειρα που αφορούν στα καιρικά φαινόμενα. ..

Αν ονειρευτείτε τον καιρό (γενικά) θα αλλάξει η τύχη σας! Να περιμένετε πρόοδο σύντομα, η οποία θα αποτελέσει ασπίδα σε αμφιβολίες και φόβους για αποτυχία. Αν δείτε ότι μελετάτε το deltiokairou.gr σημαίνει ότι θα αλλάξετε σπίτι και ενώ στην αρχή αυτό σας φαινόταν βουνό, τελικά θα είναι μια σημαντική αλλαγή σελίδας στη ζωή σας προς το καλύτερο…

Βροχή: αν δείτε μαύρα σύννεφα έτοιμα να φέρουν βροχή, δυστυχώς σας περιμένουν βάσανα και προβλήματα με δύσκολη λύση. Αν η βροχή πέφτει πάνω σας, κάποιος ή κάποια κατάσταση θα σας μειώσει ηθικά. Μπορείτε να την γλιτώσετε αν τρέξετε να προστατευτείτε μέσα στο όνειρό σας. Αν είστε μέσα στο σπίτι και βλέπετε την βροχή προστατευμένοι, όχι μόνο θα την γλιτώσετε, αλλά σας περιμένουν και ευχάριστα.

Καταιγίδα: η καταρρακτώδης βροχή θα σας φέρει ατυχίες… Αν μέσα στη θεομηνία προλάβετε και προφυλαχθείτε θα έχετε σημαντική βοήθεια αυτές τις μέρες που δεν την περιμένατε. Αν δεν βρείτε μέρος να προφυλαχθείτε, αυτό σημαίνει ότι θα πάθετε μεγάλες καταστροφές και θα τις περάσατε μόνοι. Για την θεομηνία συνήθως φταίτε εσείς.

Χαλάζι: αν ονειρευτείτε δυνατό χαλάζι να πέφτει πάνω στο σπίτι σας, σημαίνει πως θα περάσετε δύσκολες καταστάσεις. Γενικά το χαλάζι θα πει ατυχία. Εκτός, μόνο, εάν το χαλάζι είναι ξαφνικό και πρόσκαιρο και βγει ήλιος, το οποίο σημαίνει ότι η τύχη θα σας χαμογελάσει. Αν είστε γυναίκα αυτό το ονειρικό καιρικό φαινόμενο φέρνει νέο έρωτα.

  Χιόνι: γενικά σημαίνει ατυχία. Ίσως κάποια αρρώστια, αδυναμία, απογοήτευση. Αν οι νιφάδες είναι μεγάλες, έρχεται ερωτικός καβγάς. Μόνο αν λιώνει το χιόνι, είναι καλό. Οι φόβοι σας θα μετατραπούν σε χαρά.

Ήλιος: γενικά ο λαμπερός ήλιος σημαίνει ευχάριστα γεγονότα και ευημερία. Αν ο ήλιος είναι μεσημεριανός προλέγονται απολαύσεις. Αν είναι ήλιος που δύει, είναι σημάδι χαράς που φθάνει στο ζενίτ της και πρέπει λίγο να προσέξετε. Αν είναι μέσα σε σύννεφα, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε βρίσκονται στο τέλος τους.

Σύννεφα: αν πίσω από τα σύννεφα βγαίνει ήλιος, καταλαβαίνετε ότι τα καλύτερα έρχονται, σε αντίθεση με την περίπτωση όπου τα σύννεφα είναι βαριά και φαίνεται ξεκάθαρα ότι φέρνουν μπόρα και ατυχίες. Αν πάλι δείτε σύννεφα μαζί με λαμπερά αστέρια θα έχετε φευγαλέες χαρές και μικρές προόδους.

  Ομπρέλες: αν δείτε ότι αγοράσατε μια καινούργια ομπρέλα και την κρατούσατε στα χέρια σας, σημαίνει ότι θα βρείτε ένα νέο στήριγμα στη ζωή σας. Αν ονειρευτήκατε ότι έβρεχε και κρατούσατε ανοικτή ομπρέλα, σημαίνει πως η προστασία αυτού του νέου προσώπου – στηρίγματος στη ζωή σας θα είναι πολύ αποτελεσματική. Αν η ομπρέλα σπάσει ή είναι ήδη χαλασμένη και σπασμένη, αυτό θα πει ότι αντίθετα θα χάσετε μια μεγάλη υποστήριξη που είχατε…

Κεραυνός: σημαίνει ευτυχία και ευημερία μικρής διάρκειας. Αν χτυπήσει κοντά σας, κάποια σχόλια θα σας στεναχωρήσουν. Αν πέσει πάνω από το κεφάλι σας, μην τρομάζετε, είναι καλό. Κεραυνός μέσα από σύννεφα είναι ό,τι χειρότερο μπορείτε να δείτε διότι αποτελεί προγνωστικό απογοητεύσεων και απωλειών. Προστατέψτε τις οικογένειές σας και τις δουλειές σας.

Αέρας: αν σας φυσάει ένα απαλό αεράκι, θα αποκτήσετε μεγάλη περιουσία. Αν πάτε κόντρα στον άνεμο, μην ξυπνήσετε, θα πετύχετε τον σκοπό σας. Αν σας σπρώχνει χωρίς να το θέλετε ή να αντιστέκεστε, έρχονται ερωτικές απογοητεύσεις και εργασιακές αποτυχίες. Αν σας πηγαίνει εκεί που θέλετε, προοιωνίζει αναπάντεχους συμπαραστάτες.

Όνειρα γλυκά…

Πηγή: oneirokritis.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς το παρόν τη βρόχα τη βλέπουμε στον ξύπνιο μας και πολύ το χαίρομαι! Τα λέγαμε από προχθές…
    Και η βρόχα "πίπτει right throuh" που έλεγε και ο μεγάλος Ζαμπέτας!..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog